Προς το περιεχόμενο

Επιλογή φθηνού Smartphone

nikster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω μεινει μα ενα W580i πριν τρια χρονια το πηρα που ηταν αρκετα καλο τωρα θελω να παω σε ενα φθηνο Smartphone και σκεφτομαι για το samsung galaxy 3 εσεις τι λετε αξιζει? μια καλυτερη προταση στα ιδια λεφτα με android παντα?

Δημοσ.

μεχρι τι ποσο?

150 ευρώ αμα ειναι λιγο περισσοτερο πχ. 160 δεν με χαλαει.

ναι αλλα παρολο την μεγαλυτερη αναλυση και οθονη εχει μεγαλα επιπεδα SAR και μονο 4 ωρες ομιλιας την ημερα!!!! θα προτιμουσα να κρατησω τον εγκεφαλο μου για ενα πιο μικρο κινητο με καλυτερη μπαταρια!!!

Δημοσ.

διαφορετικα στα 130ε πιστευω ειναι εξαιρετικο κινητο το galaxy 3 :-)

Ναι το galaxy 3 ειναι πολυ καλο για τν τιμη του...αλλα ενα ειναι σιγουρο...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ το joy της vodafone...

android.png

Δημοσ.

Ναι το galaxy 3 ειναι πολυ καλο για τν τιμη του...αλλα ενα ειναι σιγουρο...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ το joy της vodafone...

android.png

Γιατί; Τί έχει το Joy;!

Δημοσ.

απο μπαταρια τι λεει το p500?

σε μετρια επιπεδα οπως τα περισσοτερα android

Το TOP είναι στα 199€ απο Wind , Ideos X5. Αν σε παίρνει χρηματικά

σε αυτο συμφωνω αν μπορει να δωσει το ποσο φυσικα...

Δημοσ.

πολυ καλο το ideos αλλα το χρημαμτικο ειναι προβλημα και το design κατα την γνωμη μ ειναι αθλιο!!και μια διευκρινιση εχω εκπτωση 35 ευρω σε ολα τα κινητα(λογω επιδοτησης) και 65 στο HTC Wildfire τι λετε για αυτο??

Δημοσ.

Γιατί; Τί έχει το Joy;!

Εκτος απο το οτι ανεβαζει για πλακα θερμοκρασια μετα απο 2 λεπτα κλησης ,οτι μου εχει καψει 2 καρτες μνημης ετσι επειδη "ΜΠΟΡΟΥΣΕ" και επειδη εκανε επανεκινησεις μονο του και η οθονη του ειναι να την χαρακτιρησω επιεικως αθλια κατα τα αλλα μια χαρα τηλεφωνο ειναι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...