Προς το περιεχόμενο

Συνδυάζονται?

korto51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρό ψάχνω να πάρω έναν καινούργιο υπολογιστή.Εχω δεί τα σχετικά post στο Insomnia, κάπως έχω καταλήξει και με την βοήθεια των φίλων που απάντησαν σε προηγούμενο post αλλά ένα ερώτημα που έχω είναι κατά πόσο μπορώ να είμαι σίγουρος ότι οι όποιες διάφορες επιλογές που θα κάνω θα κάνουν καλό συνδυασμό και θα οδηγούν σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Εντάξει επιλέγω κάποιον επεξεργαστή και μητρική κάρτα ανάλογη αλλά τα παρακάτω που θα επιλέξω πως θα γνωρίζω ότι συνδυ'αζονται καλά? Αυτό το ρωτώ γιατί από το μαγαζί που θα τα αγοράσω μου δηλώνουν ότι δεν φέρουν ευθύνη για τον η τους συνδυασμούς που θα επιλέξω.Τελικά είναι ασφαλέστερη επιλογή να διαλέξω κάποιο έτοιμο σύστημα από μιά από τις εταιρείες που προσφέρουν "πακέτα" έτοιμα με την εγγύησή τους η κομμάτι κομμάτι να ψάχνω και απλά να το δώσω κάπου για να μονταριστεί αφού εγώ δεν μπορώ να το κάνω.

Τι γνώμες βγαίνουν??

Δημοσ.

Το δίλημμα δεν καταλαβαίνω... Φυσικά και οι προτάσεις που πέφτουν από διάφορα άτομα εδώ, δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα με βάση αναγκών και χρημάτων. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είσαι σε δίλημμα μεταξύ μιας έτοιμης σύνθεσης και ενός custom συστήματος. Εγγύηση έχεις και στα 2 και στο custom ξέρεις ακριβώς τι πληρώνεις και τι παίρνεις...

Δημοσ.

Δεν μας λες όμως τη σύνθεση που σκέφτεσαι...

EDIT: Δίνω και +1 στην καρμεν :P

Είχε ανοίξει σχετικό θέμα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/407777-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

thanks Για το +1 :P

Δημοσ.

Γειά σου karmen 1983

με βοήθησες και πριν από λίγες μέρες σε ενα post σχετικά με τι να πάρω.Το δίλημμα προκύπτει από το ότι θα διαλέξω κάποια κομμάτια ίσως και πέρα από τα προτεινόμενα και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην συνδυάζονται.

Δημοσ.

Γειά σου karmen 1983

με βοήθησες και πριν από λίγες μέρες σε ενα post σχετικά με τι να πάρω.Το δίλημμα προκύπτει από το ότι θα διαλέξω κάποια κομμάτια ίσως και πέρα από τα προτεινόμενα και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην συνδυάζονται.

Απλά ρωτάς αν συνδυάζονται και εμείς σου λέμε...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια όταν καταφέρω να καταλήξω σε κομμάτια -τιμές - θα ρωτήσω αν και σε αυτό ήδη με βοηθήσατε!! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...