Προς το περιεχόμενο

Κουτι σκετο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Θελω να μου προτεινετε ενα οικονομικο κουτι(case)με 120mm ανεμιστηρες!Οταν λεω οικονομικο περιπου μεχρι 30€.

Εχει ο αδερφος μου ενα PC και σε IDLE η θερμοκρασια στο cpu ειναι 50 c.

H μητρικη που θα μπει μεσα ειναι η Gigabyte.

Επεξεργαστη εχει P4 .

Δημοσ.

Ποιο κουτί έχει τώρα πχ; Μήπως θέλει ξεσκόνισμα και αλλαγή πάστας; Με Stock cooleraki είναι;

Δημοσ.

Ποιο κουτί έχει τώρα πχ; Μήπως θέλει ξεσκόνισμα και αλλαγή πάστας; Με Stock cooleraki είναι;

Εχει ενα παλιοκουτο που η μητρικη ισα που χωραγε μεσα. Δεν ξερω μαρκα αλλα ενα παραδειγμα ,σαν και αυτα που παιρνουν εταιρειες(πολλα μαζι και φτηνα).

Εχει ανεμιστηρα μονο πισω 80 mm.

Απο σκονη δεν εχει,και του εχω βαλει μεγαλυτερη ψυκτρα .Μη με ρωτησετε ποια γιατι παει πολυς καιρος! Αυτα που εχει τωρα μεσα(το κουτι) ηταν δικα μου σε ενα soprano και δεν ειχα προβλημα θερμοκρασιας.

Δημοσ.

Εχει ενα παλιοκουτο που η μητρικη ισα που χωραγε μεσα. Δεν ξερω μαρκα αλλα ενα παραδειγμα ,σαν και αυτα που παιρνουν εταιρειες(πολλα μαζι και φτηνα).

Εχει ανεμιστηρα μονο πισω 80 mm.

Απο σκονη δεν εχει,και του εχω βαλει μεγαλυτερη ψυκτρα .Μη με ρωτησετε ποια γιατι παει πολυς καιρος! Αυτα που εχει τωρα μεσα(το κουτι) ηταν δικα μου σε ενα soprano και δεν ειχα προβλημα θερμοκρασιας.

Μήπως να δοκιμάσεις μια αλλαγή στη πάστα και να δεις θερμοκρασίες;

Εντάξει αν υποθέσω για τι κουτί μιλάμε δεν είναι και το καλύτερο...

Αλλά ας δώσει κάτι παραπάνω από 30 να πάει σε μία αξιοπρεπή λύση...

Δημοσ.

Μήπως να δοκιμάσεις μια αλλαγή στη πάστα και να δεις θερμοκρασίες;

Εντάξει αν υποθέσω για τι κουτί μιλάμε δεν είναι και το καλύτερο...

Αλλά ας δώσει κάτι παραπάνω από 30 να πάει σε μία αξιοπρεπή λύση...

Αυτο που λεει ο skim045 φαινεται καλο αλλα και με τους ανεμιστηρες που θα βαλω μεσα (2 x 120mm) θα παει στα 50€.

Το θεμα δεν ειναι τα 50€ οχι οτι μας περισευουν κιολας αλλα ειναι να εχει αποτελεσμα,γιατι ειναι και παλιος ο υπολογιστης και δε λεει να του ριχνεις λεφτα τσαμπα!

Δημοσ.

Με τη διαφορά ότι το κουτί σου μένει όμως για τον επόμενο υπολογιστή. Καμιά φορά η οικονομία τώρα, φέρνει νέα έξοδα μετά. Αλλά εσύ ξέρεις...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Θελω να μου προτεινετε ενα οικονομικο κουτι(case)με 120mm ανεμιστηρες!Οταν λεω οικονομικο περιπου μεχρι 30€.

Εχει ο αδερφος μου ενα PC και σε IDLE η θερμοκρασια στο cpu ειναι 50 c.

H μητρικη που θα μπει μεσα ειναι η Gigabyte.

Επεξεργαστη εχει P4 .

Ποιων P4 έχει;Μπορείς να δεις με κάποιο τρόπο;

Γιατί οι P4 γενικά είναι φυσικό τους να ανεβάζουν θερμοκρασίες.

http://www.intel.com/support/processors/pentium4/sb/cs-007999.htm

Αν δεις προς τα κάτω στην σελίδα έχει λίστα με της «Maximum Case Temperature»

που γενικά είναι χαμηλότερες από της core θερμοκρασίες δηλαδή αν βλέπεις θερμοκρασίες με κάποιο πρόγραμμα που μετράει την θερμοκρασία στον πυρήνα θα σου δείξει ακόμα μεγαλύτερες θερμοκρασίες σε πλήρες φόρτο.

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο skim045 φαινεται καλο αλλα και με τους ανεμιστηρες που θα βαλω μεσα (2 x 120mm) θα παει στα 50€.

Το θεμα δεν ειναι τα 50€ οχι οτι μας περισευουν κιολας αλλα ειναι να εχει αποτελεσμα,γιατι ειναι και παλιος ο υπολογιστης και δε λεει να του ριχνεις λεφτα τσαμπα!

Νομίζω οτι το CM έχει πάνω δικούς του ανεμηστήρες... exaust εχει σίγουρα για intake δεν είμαι σίγουρος!

Δημοσ.

Με τη διαφορά ότι το κουτί σου μένει όμως για τον επόμενο υπολογιστή. Καμιά φορά η οικονομία τώρα, φέρνει νέα έξοδα μετά. Αλλά εσύ ξέρεις...

Οπως τα λες ειναι!

Ποιων P4 έχει;Μπορείς να δεις με κάποιο τρόπο;

Δεν θυμαμαι καθολου και ο αδερφος μου ειναι ευβοια,Κυμη.

Επομενως θα του βαλω παστα και αν δε γινει τιποτα θα παρω το κουτακι!

Ευχαριστω παιδια για το χρονο σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...