Προς το περιεχόμενο

αναβαθμηση λαπτοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω τον acer 5740dg με επεξεργαστη i3 330m και σκληρο 320gb 5400 rpm και 4gb ram. θελω να κανω αυτα τα 3 κομματια αναβαθμιση και να βαλω και ενα blu ray κρατωντας βεβαια τις θερμοκρασιες σε normal επιπεδο. τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

Αντε τον σκληρό να ψιλοκαταλάβω να θέλεις να τον αλλάξεις και να πας σε κανένα μεγαλύτερο στις 7200 στροφές.. αλλα ο i3 και τα 4GB ram που ακριβώς δεν σε καλύπτους σε ένα λαπτοπ??

Αν θες σκληρό σου προτείνω ... για bluray δεν ξέρω αν υπάρχει κατι για το λαπτοπ σου!

Δημοσ.

Αντε τον σκληρό να ψιλοκαταλάβω να θέλεις να τον αλλάξεις και να πας σε κανένα μεγαλύτερο στις 7200 στροφές.. αλλα ο i3 και τα 4GB ram που ακριβώς δεν σε καλύπτους σε ένα λαπτοπ??

Αν θες σκληρό σου προτείνω ... για bluray δεν ξέρω αν υπάρχει κατι για το λαπτοπ σου!

προτεινε μου ενα σκληρο εχω κοιταξει αυτονLink υπαρχει κατι καλυτερο? οχι πολυ ακριβο...

για τον i3 ελεγα να παω σε i5 μηπως δω πολυ διαφορα.

για τη ram ειδα αυτην Link και σκεφτομαι να βαλω 2 τετοιες.

δηλαδη αυτο το bluray Link δεν κανει? δεν μπορω να παρω οποιω θελω και απλα να το βαλω?

Δημοσ.

i) Εχεις πρόθεση να δώσεις τόσα μονο για σκληρό?? Ο momentus είναι η κορυφή στου μηχανικούς αλλά δεν νομιζω να χρειάζεσαι κατι παραπανω από αυτόν.

ii) μεγάλη διαφορά δεν θα δεις μεταξύ i5 και ι3 ειδικά για τα χρήματα που ζητάει ένας i5!!

iii) Τι ακριβώς κανεις με το λαπτοπ και δεν σου φτάνουν τα 4GB??

iv) Δεν ξέρω αν κανει αυτό το drive πρεπει να το τσεκάρεις με την acer για το τι είναι συμβατό και τι όχι!

Γενικότερα η αναβάθμιση σε λαπτοπ περα από κανενα σκληρο και καμια μνήμη δεν αξίζει ουτε τον κόπο ούτε τα χρήματα...

έτσι πως σε έκοψα είσαι έτοιμος να δώσεις 460Ε εεε βαλε λιγα ακόμη και πάρε καινουργιο μηχανημα!

Δημοσ.

i) Εχεις πρόθεση να δώσεις τόσα μονο για σκληρό?? Ο momentus είναι η κορυφή στου μηχανικούς αλλά δεν νομιζω να χρειάζεσαι κατι παραπανω από αυτόν.

ii) μεγάλη διαφορά δεν θα δεις μεταξύ i5 και ι3 ειδικά για τα χρήματα που ζητάει ένας i5!!

iii) Τι ακριβώς κανεις με το λαπτοπ και δεν σου φτάνουν τα 4GB??

iv) Δεν ξέρω αν κανει αυτό το drive πρεπει να το τσεκάρεις με την acer για το τι είναι συμβατό και τι όχι!

Γενικότερα η αναβάθμιση σε λαπτοπ περα από κανενα σκληρο και καμια μνήμη δεν αξίζει ουτε τον κόπο ούτε τα χρήματα...

έτσι πως σε έκοψα είσαι έτοιμος να δώσεις 460Ε εεε βαλε λιγα ακόμη και πάρε καινουργιο μηχανημα!

οκ αρα παιρνω αυτον το σκληρο και επεξεργαστη και μνημη τα αφηνω ακομη και βλεπουμε.

αλλα μου εκανε περιεργεια για το bluray. νομιζα οτι μπορω να το βαλω . δηλαδη τι προβλημα συμβατοτητας μπορει να δημιουργηθει?

Δημοσ.

οκ αρα παιρνω αυτον το σκληρο και επεξεργαστη και μνημη τα αφηνω ακομη και βλεπουμε.

αλλα μου εκανε περιεργεια για το bluray. νομιζα οτι μπορω να το βαλω . δηλαδη τι προβλημα συμβατοτητας μπορει να δημιουργηθει?

Να μην μπαίνει καν στο λαπ επειδή δεν τεριάζει στο σασί του!!

Δημοσ.

μπορει ομως να το εχει εξωτερικο.το πως δεν το ξερω,θελει και θηκη νομιζω.

φιλε εχω δει ενα εξωτερικο που το συνδεεις με usb απλα δε θελω να κουβαλαω επιπλεον κομματια.

βασικα εχω σκεφτει να παρω το εξωτερικο και στη θεση του dvd να βαλω ενα 2ο σκληρο εχω ακουσει οτι γινεται

Δημοσ.

Για το blue ray μονο η Acer μπορει να σου απαντησει αν υπαρχει για το μοντελο σου. Παιζει με τις επαφες και το χωρο στον οποιο μπαινει. Οσο για το δισκο άλλαξα κι εγω ενα 5400 με τον Seagate momentus XT και ειδα μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

Εγώ όμως πάραυτα σου απάντησα.. και το λιγοτερο που θα μπορούσες να κανείς είναι να πεις κανένα ευχαριστώ και να μάθεις να δέχεσαι την καλοπροαίρετη κριτική... δεν φτανει που σε βοηθάμε μας την λες και από πάνω?

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...