Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με τη DIGEA

xp-user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια LG με mpeg4 ,μερικες φορες σε καπια καναλια(συνηθως ant1 -alfa) χανετε το σημα,απο σχετικα λιγο χρονο--καποια λεπτα--εως 30-40 λεπτα.Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?

(Περιοχη Αργυρουπολη)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω μια Sony και χω ακριβως το ιδιο προβλημα, ειδικα τα κρατικα χανονται συνεχεια.

Και το περιεργο ειναι οτι ενα monitor που εχω στο δωματιο με εσωτερικη κεραια δεν αντιμετωπιζει σχεδον ποτε προβλημα. Αραγε να φταει η TV??

Δημοσ.

τα κρατικα ειναι τα πιο "απαιτητικα" απο αποψη ποιοτητας σηματος. αν η κεραια σου δεν σου προσφερει καλη ληψη τοτε θα εχεις προβληματα με τα ετ1 νετ ετ3

για τον φιλο με τον αλφο και τον αντ1 δεν ξερω αλλα νομιζω οτι τα 2 καναλια αυτα μοιραζονται το ιδιο φασμα συχνοτητων, επομενως παλι (λογικα) εχουμε χαμηλη ποιοτητα σηματος στη συγκεκριμενη συχνοτητα.

bottom line βελτιωστε τις κεραιες σας :rolleyes:

Δημοσ.

τα κρατικα ειναι τα πιο "απαιτητικα" απο αποψη ποιοτητας σηματος. αν η κεραια σου δεν σου προσφερει καλη ληψη τοτε θα εχεις προβληματα με τα ετ1 νετ ετ3

για τον φιλο με τον αλφο και τον αντ1 δεν ξερω αλλα νομιζω οτι τα 2 καναλια αυτα μοιραζονται το ιδιο φασμα συχνοτητων, επομενως παλι (λογικα) εχουμε χαμηλη ποιοτητα σηματος στη συγκεκριμενη συχνοτητα.

bottom line βελτιωστε τις κεραιες σας :rolleyes:

Μακαρι να ναι αυτο, γιατι ρε γμτ 800ευρα για καινουργια τι-βι και να κανει νερα κριμα ειναι...

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου, μπορει η τηλεοραση να ειναι τουμπανη αλλα ο ψηφιακος της δεκτης να ειναι λίγο πιο απαιτητικός από τον απλό που εχεις στην παλιά σου tv. την μεγαλη τηλεοραση την εχεις με εξωτερική κεραία; είναι δικιά σου ή της πολυκατοικίας;

Δημοσ.

Με εξωτερικη κεραια δικια μου...Σε μονοκατοικια μενω.

Τοσο καιρο πιστευα οτι κατι παιζει με την τι-βι και ελεγα να την στειλω σερβις αλλα χθες εκανε μεγαλα θεματα που φυσαγε οποτε υπεθεσα οτι μαλλον θα παιζει ρολο και η κεραια..

Δημοσ.

Μην ανησυχειτε για τις τηλεορασεις σας, ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες να φταινε.

Α ενδεχομενο: Κακη ποιοτητα σηματος. Αν με τα αναλογικα εχετε εστω και αισθηση απο χιονια η ΚΥΡΙΩΣ ειδωλων, τοτε αυτοματως ειναι ενδειξη για κακη ληψη που πιθανως να επηρεαζει τα ψηφιακα. Ξεκινηστε τσεκαρισματα στην κεραια σας, στα καλωδια σας, σε διακλαδωτες, ενισχυτες ιστου, κεντρικους ενισχυτες και γενικα οτι αλλο παρεμβαλλεται απο την κεραια ως την τηλεοραση.

Β ενδεχομενο. Πολυ δυνατο σημα. Ναι! Συμβαινει το πολυ δυνατο σημα να δημιουργει προβλημα στη ληψη των ψηφιακων, προκαλωντας υπερφορτωση στο δεκτη της τηλεορασης. Συνηθες φαινομενο σε πολυκατοικιες με (κακορυθμισμενο) κεντρικο συστημα κεραιας, ιδιαιτερα στα διαμερισματα που βρισκονται κοντα στον κεντρικο ενισχυτη.

Γ ενδεχομενο. Συστημα με ενισχυτη. Αν ο ενισχυτης δεν ειναι καλος, μπορει να δινει δυναμη στο σημα, αλλα να χαλα την ποιοτητα του βαζοντας ΚΑΙ θορυβο. Αυτο στα αναλογικα μπορει να μην επαιζε ιδιαιτερο ρολο και να μη γινοταν αντιληπτο. Στα ψηφιακα ομως παιζει ρολο.

Για την τηλεοραση σας επαναλαμβανω μην ανησυχειτε, ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες να πεσατε σε ελατωματικο tuner.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...