psaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Έχω ένα BaudTec και υπάρχει δυσκολία σύνδεσης μέσα στο σπίτι Υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πρόσφατα είχα παρόμοιο θέμα και λύθηκε με μια μικρή ρύθμιση που μου είπε κάποιος από εδώ. Μπες στο Interface setup του router σου -> Καρτέλα Wireless -> Access Point Setup Στην επιλογή 802.11 b/g αντί το b+g που έχει από default βάλε το 802,11 b μόνο και ξαναδοκίμασε.... Βέβαια αν μεσολαβούν πολλοί τοίχοι μην περιμένεις και θαύματα...
psaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω μια άλλη αλλαγή που μου είπαν από την υποστήριξη του ΟΤΕ ήταν να αλλάξω κανάλι από το 6 που ήταν στο 11 Το έκανα αλλά δεν είδα καμιά διάφορα
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πρόσφατα είχα παρόμοιο θέμα και λύθηκε με μια μικρή ρύθμιση που μου είπε κάποιος από εδώ. Μπες στο Interface setup του router σου -> Καρτέλα Wireless -> Access Point Setup Στην επιλογή 802.11 b/g αντί το b+g που έχει από default βάλε το 802,11 b μόνο και ξαναδοκίμασε.... Βέβαια αν μεσολαβούν πολλοί τοίχοι μην περιμένεις και θαύματα... Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω μια άλλη αλλαγή που μου είπαν από την υποστήριξη του ΟΤΕ ήταν να αλλάξω κανάλι από το 6 που ήταν στο 11 Το έκανα αλλά δεν είδα καμιά διάφορα το καναλι βοηθαει μονο αν εχεις πολλα ασυρματα εκει κοντα.αλλιως μπορει να μην αλλαξει τιποτα.μετα καλο θα ηταν το ρουτερ να ειναι καπου ψηλα χωρις εμποδια.επισης καποιοι αγοραζουν Repeaters,powerlines η καλυτερη ασυρματη καρτα για να πετυχουν αυτο που δεν μπορεις να κανεις δηλαδη το να εχεις καλυτερο σημα. και το δυσκολια συνδεσης τι σημαινει?δεν πιανεις δεν συνδεεται?σουρνεται?
psaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 H αλλαγή σε 802,11b δεν βοήθησε καθόλου δυσκολία σύνδεσης σημαίνει ότι μόλις απομακρυνθώ 5-6 μέτρα από το ρουτερ βγαίνει εκτός συνδέσεις
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τοτε δυστυχως παμε στις υπολοιπες λυσεις που συνηθως ειναι με κοστος.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τοτε δυστυχως παμε στις υπολοιπες λυσεις που συνηθως ειναι με κοστος. βγε και εγώ το Baudtec έχω του κΟΤΕ αλλά πιάνει σε 3 δωμάτια απόσταση με αρκετούς τοίχους. Μήπως παίζει κάτι άλλο; Προβληματικό προϊόν πουχου;
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ειναι πολλα αναλογως με το wireless. απο το τι καρτα εχεις απο την αλλη πλευρα.εχω δει και ρουτερ που παιζουν δυο τοιχους και εχω δει το ιδιο ρουτερ σε αλλο σπιτι να μην πιανει ουτε με ενα τοιχο.η το ιδιο ρουτερ να δινει οριακα μετα απο 2 τοιχους που ειναι τουβλο αλλα να δινει πιο καλο σημα δυο οροφους κατω που ειναι πατωματα.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ειναι πολλα αναλογως με το wireless. απο το τι καρτα εχεις απο την αλλη πλευρα.εχω δει και ρουτερ που παιζουν δυο τοιχους και εχω δει το ιδιο ρουτερ σε αλλο σπιτι να μην πιανει ουτε με ενα τοιχο.η το ιδιο ρουτερ να δινει οριακα μετα απο 2 τοιχους που ειναι τουβλο αλλα να δινει πιο καλο σημα δυο οροφους κατω που ειναι πατωματα. Εμένα το σπίτι έχει κάτι τοίχους νααααααααααααααα (με το συμπάθιο κιόλας)...
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εξαρτατε το υλικο του τοιχου.τουβλο.διπλο τουβλο??πετρα??υπαρχουν κενα σημεια?αν κανει καπου ανακλαση το σημα.κτλ κτλ.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εξαρτατε το υλικο του τοιχου.τουβλο.διπλο τουβλο??πετρα??υπαρχουν κενα σημεια?αν κανει καπου ανακλαση το σημα.κτλ κτλ. Είναι παλαιό αρχοντικό ανακαινισμένο με πέτρες για τοίχους A δεν έχει κενά και ξύλινο πάτωμα αν έχει σχέση αυτό
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αν εισαι με τοιχους απο πετρα τοτε δεν πιανεις με τιποτα σημα απο τους τοιχους και μαλλον πιανεις απο πατωμα που δεν εχει μαρμαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.