sir_platanight Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καλησπερα σε ολους παιδια..εχω παρει απο τον σεπτεμβρη το iphone 4 αλλα τωρα τελευταια κατι δεν παει καλα με τα κουμπια του...το home button πιανει οποτε του ερθει(μπορει 3 μερες να δουλευει απροβληματιστα και μια να πιανει με την τριτη φορα) και το κουμπι της ενργ/απενεργοποιησης ψιλοκολαει και οταν το παταω τριζει λιγο σαν να βρισκει καπου...ολα αυτα χωρις το τηλ να εχει φαει ουτε μιση τουμπα..ειμαι παθων απο προηγουμενα iphone οποτε το προσεχω σαν τα ματια μου....τεσπα,ηθελα να ρωτησω ποσο χρονο εγγυηση εχει το iphone,και αν τα καλυπτει αυτα που εχω παθει!!ευχαριστω εκ των προτερων..
lambroukos13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το σιγουρο ειναι οτι εισαι εντος εγγυησης οποτε πηγαινε το οσονουπο για αντικατασταση!
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 πιστευεις δηλαδη οτι θα μου το αντικαταστησουν?
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αν οχι θα στο φτιαξουν,αλλα δεν πιστευω πως υπαρχει σερβις στην ελλαδα. αν το χεις παρει απο βονταφον ισως ειναι ψιλοαπλο,το πας σε αυτους. για τις αλλες περιπτωσεις δεν γνωριζω που πρεπει να το πας.
Erashep Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πηγαινε το πίσω από εκεί που το αγόρασες εάν δεν βρεις το επίσημο service στην Ελλάδα . Νομίζω ότι το έχει αναλάβει πλέον η infoquest (δεν είναι πλέον η rainbow ευτυχώς) που ειναι πίσω από την συγγρού στο ύψος της καλλιθέας (για Αθήνα μιλάω) . αλλά εάν κάποιος μπορεί ας το επιβεβαιώσει για να μην σε στέλνω άδικα .
ison Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ενα θα σου πω...ετοιμασου για μεγαλη ταλαιπωρια (μακαρι να βγω λαθος) Θα δημοσιευσω και στο Insomnia την ιστορια μου με iphone 4 και wind μολις παρω καποιες απαντησεις. το iphone ΔΕΝ το αντιπροσωπευει η infoquest αλλα μονο οι παροχοι. Αν τωρα το εχεις παρει απο κανα κωτσοβολο...παρε κουραγιο και αρχισε τηλεφωνηματα...αν βρεις ακρη σφυρα μου. Πες μας απο που το πηρες να σου πω.
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το εχω παρει απο τον ΟΤΕ της Τριπολης...που μενω κιολας!!θα μπλεξω δλδ?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το εχω παρει απο τον ΟΤΕ της Τριπολης...που μενω κιολας!!θα μπλεξω δλδ? Μπα,κομπλε θα εισαι.Παρε ενα τηλεφωνο,λογικα με την αποδειξη θα εισαι κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.