8anos94 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια εχω ενα vodafone joy 845 και επειδη μου επεσε μου εσπασε η οθονη(οχι πολυ σε ενα σημειο) το κινητο ειναι 3 μηνες το ειχα παρει με επιδοτησει αμα παω στη vodafone θα μου του φιαξει τσαμπα η πρπει να δοσω το κατι της?εχω τα παντα και αποδειξης που μου ειχαν δωσει και το κουτι ακομα
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δε νομίζω πως σε καλύπτει η εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού η βλάβη προκλήθηκε με δική σου υπαιτιότητα. Αν π.χ. σε ρωτούσε κάποιος το παρακάτω: Γεια σας παιδια εχω ενα Hyundai i10 και επειδη το τρακαρα μου εσπασε η μασκα (οχι πολυ σε ενα σημειο) το αυτοκινητο ειναι 3 μηνες το ειχα παρει με χρηματοδοτηση αμα παω στη hyundai θα μου του φιαξει τσαμπα η πρπει να δοσω το κατι της?εχω τα παντα και αποδειξης που μου ειχαν δωσει και το manual ακομα τί θα του απαντούσες...;
8anos94 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 χμμμ θα παω να ρωτησω αμα ομος δεν γινεται τοτε τι κανω?
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Bασικα εχεις τρεις επιλογες απο τη στιγμη που δεν καλυπτεται απο εγγυηση (φυσικα). 1. Πληρωνεις ο,τι σου πουν και σου αλλαζουν την οθονη. 2. Αρνεισαι να πληρωσεις ο,τι σου πουν και πας για αλλο κινητο. 3. Αρνεισαι να πληρωσεις ο,τι σου πουν και (αν θεωρεις οτι μπορεις να το κανεις και συμφερει οικονομικα σε σχεση με το 1.) παραγγελνεις ανταλλακτικη οθονη (απο ebay πχ)και δοκιμαζεις την τυχη σου.
8anos94 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Bασικα εχεις τρεις επιλογες απο τη στιγμη που δεν καλυπτεται απο εγγυηση (φυσικα). 1. Πληρωνεις ο,τι σου πουν και σου αλλαζουν την οθονη. 2. Αρνεισαι να πληρωσεις ο,τι σου πουν και πας για αλλο κινητο. 3. Αρνεισαι να πληρωσεις ο,τι σου πουν και (αν θεωρεις οτι μπορεις να το κανεις και συμφερει οικονομικα σε σχεση με το 1.) παραγγελνεις ανταλλακτικη οθονη (απο ebay πχ)και δοκιμαζεις την τυχη σου. για το 3 κατι μπορω να κανω ενας φιλος μου ειναι η δουλια του τετια αλλα δεν ξερω πια οθονη πρπει να αγορασω ,πορειται να μου δοσεται κανα link παιδια
johnnykast Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Χαιρετίζω όλη την παρέα. Και ένας φίλος έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (σπασμένη οθόνη από πτώση) και εγώ προθυμοποιούμαι να του την αλλάξω, αλλά δε γνωρίζω τα χαρακτηριστικά της οθόνης για να την παραγγείλουμε. Μπορεί κανείς να μας δώσει ένα hint;
Chris92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μπορεις να κοιταξεις αν υπαρχει οθονη για το μοντελο του κινητου σου στα ακολουθα λινκ: Link Link
johnnykast Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν το vodafone joy 845 είναι κινέζικο μάρκας huawei, αλλά στο κουτί δε γράφει κάποιο άλλο διακριτικό μοντέλου.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να ψάξω σε ξένα site για ανταλλακτικό οθόνης γιατί δε γνωρίζω το μοντέλο. Στα δε ελληνικά site, ούτε το e-click, ούτε το mobile-parts έχει κάποιο ανταλλακτικό για huawei. Πως μπορώ να βρω το μοντέλο ώστε να ψάξω για ανταλλακτική οθόνη; Μήπως πατώντας κανένα κωδικό μου βγάζει τα χαρακτηριστικά της συσκευής; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κρις.
nikoskon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το μοντελο λεγεται Huawei Joy 845 και στην Ελλαδα πωλειται branded για την Vodafone. Αν δεν βρεις ουτε ebay ανταλλακτικα, η αλλη επιλογη που εχεις ειναι να βρεις κανενα μεταχειρισμενο στα 40€ που εχω δει να τα δινουν. edit: Με πρόλαβε ο gilardino. U8120 είναι το μοντέλο λοιπόν...
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Huawei U8100 ειναι το μοντελο της συσκευης σου...
johnnykast Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ όλους παιδιά για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες που μας δώσατε. Σε αναζήτηση οθόνης λοιπόν... Αν δεν βρεις ουτε ebay ανταλλακτικα, η αλλη επιλογη που εχεις ειναι να βρεις κανενα μεταχειρισμενο στα 40€ που εχω δει να τα δινουν. Παρεμπιπτόντως που είδες αυτό το μεταχειρισμένο με 40€;
nikoskon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ όλους παιδιά για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες που μας δώσατε. Σε αναζήτηση οθόνης λοιπόν... Παρεμπιπτόντως που είδες αυτό το μεταχειρισμένο με 40€; Κατά καιρούς αν κοιτάξεις στις αγγελίες του Insomnia, θα βρεις από 40€ έως 70€ να τα δίνουν. Βάλε μια αγγελία ζήτησης να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα