Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα router

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν βγαζω ακρη . εχω και προβληματα με το τηλεφωνο τωρα . ποια εταιρεια να επιλεξω ? λεω να αλλαξω εταιρεια . εχω χολ 2 χρονια . αν αλλαξω εταιρεια θα πληρωσω καποιο ποσο στην χολ . ααα και δεν βαζω οτε λογο χρηματων .

Δημοσ.

αφου εισαι 2 χρονια δεν πληρωνεις κατι.ελπιζω τα προβληματα σου να μην ειναι θεμα χαλκου διοτι τοτε και σε αλλο provider να πας θα εχεις παρομοια θεματα.απο εκει και περα διαφορες εταρειες υπαρχουν.πχ forthnet.

Δημοσ.

ποια εταιρεία είναι ποιο αξιόπιστη στο ίντερνετ ? εγώ λέω από αύριο να πάρω τηλ στην forthnet η wind . τα προγράμματα είναι πάνω κάτω ίδια και οι τιμές .

Δημοσ.

Όσο αναφορά την forthnet μέχρι στιγμή στην τηλεφωνία τα πάει μια χαρά δεν έχω καθόλου παράσητα η κατι αλλο ειμαι ευχαριστημένος.

Και στο internet κλειδώνω στα 22 και κατι αφου η forthnet παίζει και με 6 snr συνήθως. Γενικά και πιο παλιά που την είχα πριν πάω οτε και ξαναγυρίσω forthnet ουτε τοτε ειχα προβλήματα.

Είχα γυρίσει ote γιατι πίστευα οτι θα συγχρόνιζα στα ίδια η λίγο παραπάνω και αντι για αυτό κλείδωνα στα 17 18 οπότε ξαναγύρισα και βρήκα την ησυχία μου.

Βέβαια έχουμε πεί πολλές φορές οτι δεν μπορείς να ξέρεις στα πόσα θα παίζεις με την κάθε εταιρία κτλπ αφου παίζουν πολλοί παράγοντες

Δημοσ.

το ξέρω. χθες η ταχύτητα έπεσε στα 2mbps . έχουμε δυο υπολογιστές σπίτι και δεν γίνεται δουλειά έτσι . παλιά είχα γύρω στα 11 - 12 mbps για ένα χρόνο μετά έπεσε στα 6mbps και τώρα στα 2 mbps .

Δημοσ.

ποια εταιρεία είναι ποιο αξιόπιστη στο ίντερνετ ? εγώ λέω από αύριο να πάρω τηλ στην forthnet η wind . τα προγράμματα είναι πάνω κάτω ίδια και οι τιμές .

απλα αν ειναι θεμα χαλκου τοτε αν παρεις το ιδιο ζευγαρι μπορεις να εχεις τα ιδια προβληματα.αμα θες ζητα ανενεργο πχ απο την forthnet με το ιδιο νουμερο ομως ωστε να αναγκαστει ο οτε να σου δωσει αλλο ζευγαρι.μηπως ετσι εισαι πιο τυχερος

Όσο αναφορά την forthnet μέχρι στιγμή στην τηλεφωνία τα πάει μια χαρά δεν έχω καθόλου παράσητα η κατι αλλο ειμαι ευχαριστημένος.

Και στο internet κλειδώνω στα 22 και κατι αφου η forthnet παίζει και με 6 snr συνήθως. Γενικά και πιο παλιά που την είχα πριν πάω οτε και ξαναγυρίσω forthnet ουτε τοτε ειχα προβλήματα.

Είχα γυρίσει ote γιατι πίστευα οτι θα συγχρόνιζα στα ίδια η λίγο παραπάνω και αντι για αυτό κλείδωνα στα 17 18 οπότε ξαναγύρισα και βρήκα την ησυχία μου.

Βέβαια έχουμε πεί πολλές φορές οτι δεν μπορείς να ξέρεις στα πόσα θα παίζεις με την κάθε εταιρία κτλπ αφου παίζουν πολλοί παράγοντες

ναι ο οτε ειναι με 9 οποτε συνηθως συγχρονιζει λιγοτερο.μετα απο εκει και περα ειναι και αλλοι μικροι παραμετροι που βοηθανε η οχι στον συγχρονισμο και που δεν μπορεις να επεμβεις εσυ.

το ξέρω. χθες η ταχύτητα έπεσε στα 2mbps . έχουμε δυο υπολογιστές σπίτι και δεν γίνεται δουλειά έτσι . παλιά είχα γύρω στα 11 - 12 mbps για ένα χρόνο μετά έπεσε στα 6mbps και τώρα στα 2 mbps .

δες πιο πανω.παντως για μενα αλλαξε εταιρεια για πολλους λογους.πχ traffic shaping.και καλο ειναι να τσεκαρει και κανας γνωστης την καλωδιωση σου στο σπιτι.μην ειναι κανας συναγερμος χωρις φιλτρο κτλ κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για σε ολους....εχω ενα προβλιμα με τον υπολογιστη μου...εχουν κλιδωσει τα windows vista home basic και εχω ενα ρουτερ hellas on line NetFaster IAD 2 {pstn}....και μου βγαζει 1 ενεργοπιηση τους μεσο internet 2 σινδεσι με ιντερνετ και 3 αλλεσ επιλογες και δεν γνωριζω πως να σινδεθω με το ιντερνετ ευχαριστω

Δημοσ.

σου απαντησα και με Pm.Καλως ηρθες στο forum.αν ειναι το ρουτερ ηδη στο ιντερνετ και απλα κλειδωσαν τα windows πατας ενεργοποιηση απο το ιντερνετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...