nikosspeed Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 για σας παιδιά . το πρόβλημα μου είναι το εξής . έχω hol (hellas on line ) και το ροοτερ είναι το netfaster iad2. μάλλον δεν είναι ένα το πρόβλημα άλλα δυο . πρώτο πρόβλημα το έχω με το κινητό μου . το κινητό μου είναι w995 sony ericsson . δεν παίζει τα βίντεο στο youtube μου λέει να κάνω refresh την σελίδα ενώ σε άλλα rooter που έχω συνδεθεί παίζει κανονικά . δεύτερο είναι το online gaming . δεν παίζει online ούτε από το ps3 ούτε από το pc . τα παιχνίδια φυσικά είναι γνήσια. με πετάει συνέχεια έξω από τον server . ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν μπορώ να παίξω .τα συγκεκριμένα προβλήματα μου τα κάνει από τότε που μπήκε σπίτι μου δηλαδή εδώ και 2 χρόνια . έχω κάνει reset to rooter 10 φορές .της ρυθμίσεις του rooter δεν της πείραξα ποτέ . στο κινητό έχω κάνει 5 φορές αναβαθμίσει το ίδιο και στο ps3 . πιστεύοντας ότι θα φτιάξει άλλα τίποτα . έτσι συμπέρανα ότι μάλλον φταίει το ροοτερ . επειδή είμαι λίγο αρχάριος σε αυτά αν γίνεται και υπάρχει λύση να μου την πείτε λίγο λεπτομερή . ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μια δοκιμη θα ηταν με αλλο ρουτερ.επισης μηπως στα Online σε πεταει επειδη εχεις πολυ μεγαλο Ping .επειδη λενε οτι η Hol σερνεται.επισης στον ρουτερ κλεισε firewall κτλ και κανε καποια port forward για τα παιχνιδια αμα χρειαζεται.επισης δοκιμασε το Pc σου να ειναι με καλωδιο και οχι ασυρματα.επισης στα ποσα συγχρονιζεις με ποσο margin,attenuation? επισης το ρουτερ να ειναι Pppoe/llc και Mtu 1492
nikosspeed Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το ping θα μειωθει να το συνδεσω με καλωδιο?
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 γενικα στο ειπα να το δοκιμασεις με καλωδιο μηπως κατι γινεται με το ασυρματο οχι για το Ping.
nikosspeed Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το συνδεσα με καλώδιο αλλά το ίδιο . αυτό με το κινητό δεν μπορώ να καταλάβω σε όλα τα ροοτερ δουλεύει μόνο στο δικό μου δεν δουλεύει
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 δοκιμασε αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι να αφησεις ανοιχτο το δικτυο να δεις αν θα ειναι οκ ετσι.
nikosspeed Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 μόλις πήρα το call of duty black ops και δεν παίζει online με πετάει πάλι έξω . πρέπει να αλλάξω rooter?
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για αρχή δοκίμασες αυτα που σου ειπε ο poulinos portforward,να κλείσεις firewall κτλπ ? Αν έχεις ακόμη πρόβλημα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και ενα firmware update (αν υπάρχει) για το συγκεκριμένο router και αν πάλι δεν στρώσει η κατάσταση κοιτάς για αγορά καινούργιου
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Η τουλαχιστον να σου δανεισει καποιος ενα ρουτερ για να κανεις δοκιμες.
nikosspeed Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για αρχή δοκίμασες αυτα που σου ειπε ο poulinos portforward,να κλείσεις firewall κτλπ ? Αν έχεις ακόμη πρόβλημα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και ενα firmware update (αν υπάρχει) για το συγκεκριμένο router και αν πάλι δεν στρώσει η κατάσταση κοιτάς για αγορά καινούργιου τα έκανα άλλα τίποτα . και έψαξα για καινούργιο firmware άλλα δεν υπάρχει .
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Κανα δανεικο ρουτερ?επισης θυμησε μου δοκιμασες και Pppoa/vcmux και Pppoe/lcc?επισης δοκιμασεςμε το mtu να ειναι 1492 αντι για 1500 αν και στο pppoe/llc πρεπει να παει 1492 μονο του
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 το μόνο που δοκίμασα είναι το firewall και κανένα καινούργιο ubdate το οποίο δεν βρήκα . τα υπόλοιπα μου φαίνονται κινέζικα .
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μεσα στο ρουτερ εκει πουθ ειναι τα στοιχεια της συνδεσης σεταρεις Pppoe/llc η Pppoa/vc>τι εχεις βαλει?
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μεσα στο ρουτερ εκει πουθ ειναι τα στοιχεια της συνδεσης σεταρεις Pppoe/llc η Pppoa/vc>τι εχεις βαλει? έχω βάλει Pppoe/llc . μάλλον δεν έχω βάλει , έτσι ήταν εξαρχής .
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Θα μπορουσες να κανεις και μια δοκιμη pppoa/vcmux να δεις μηπως θα αλλαξει κατι αν και κανονικα Pppoe/llc ειναι το σωστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.