Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα router

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά . το πρόβλημα μου είναι το εξής . έχω hol (hellas on line ) και το ροοτερ είναι το netfaster iad2. μάλλον δεν είναι ένα το πρόβλημα άλλα δυο . πρώτο πρόβλημα το έχω με το κινητό μου . το κινητό μου είναι w995 sony ericsson . δεν παίζει τα βίντεο στο youtube μου λέει να κάνω refresh την σελίδα ενώ σε άλλα rooter που έχω συνδεθεί παίζει κανονικά . δεύτερο είναι το online gaming . δεν παίζει online ούτε από το ps3 ούτε από το pc . τα παιχνίδια φυσικά είναι γνήσια. με πετάει συνέχεια έξω από τον server . ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν μπορώ να παίξω .τα συγκεκριμένα προβλήματα μου τα κάνει από τότε που μπήκε σπίτι μου δηλαδή εδώ και 2 χρόνια . έχω κάνει reset to rooter 10 φορές .της ρυθμίσεις του rooter δεν της πείραξα ποτέ . στο κινητό έχω κάνει 5 φορές αναβαθμίσει το ίδιο και στο ps3 . πιστεύοντας ότι θα φτιάξει άλλα τίποτα . έτσι συμπέρανα ότι μάλλον φταίει το ροοτερ . επειδή είμαι λίγο αρχάριος σε αυτά αν γίνεται και υπάρχει λύση να μου την πείτε λίγο λεπτομερή . ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ.

μια δοκιμη θα ηταν με αλλο ρουτερ.επισης μηπως στα Online σε πεταει επειδη εχεις πολυ μεγαλο Ping .επειδη λενε οτι η Hol σερνεται.επισης στον ρουτερ κλεισε firewall κτλ και κανε καποια port forward για τα παιχνιδια αμα χρειαζεται.επισης δοκιμασε το Pc σου να ειναι με καλωδιο και οχι ασυρματα.επισης στα ποσα συγχρονιζεις με ποσο margin,attenuation?

επισης το ρουτερ να ειναι Pppoe/llc και Mtu 1492

Δημοσ.

το συνδεσα με καλώδιο αλλά το ίδιο . αυτό με το κινητό δεν μπορώ να καταλάβω σε όλα τα ροοτερ δουλεύει μόνο στο δικό μου δεν δουλεύει

Δημοσ.

δοκιμασε αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι να αφησεις ανοιχτο το δικτυο να δεις αν θα ειναι οκ ετσι.

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασες αυτα που σου ειπε ο poulinos portforward,να κλείσεις firewall κτλπ ?

Αν έχεις ακόμη πρόβλημα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και ενα firmware update (αν υπάρχει) για το συγκεκριμένο router και αν πάλι δεν στρώσει η κατάσταση κοιτάς για αγορά καινούργιου

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασες αυτα που σου ειπε ο poulinos portforward,να κλείσεις firewall κτλπ ?

Αν έχεις ακόμη πρόβλημα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και ενα firmware update (αν υπάρχει) για το συγκεκριμένο router και αν πάλι δεν στρώσει η κατάσταση κοιτάς για αγορά καινούργιου

τα έκανα άλλα τίποτα . και έψαξα για καινούργιο firmware άλλα δεν υπάρχει .

Δημοσ.

Κανα δανεικο ρουτερ?επισης θυμησε μου δοκιμασες και Pppoa/vcmux και Pppoe/lcc?επισης δοκιμασεςμε το mtu να ειναι 1492 αντι για 1500 αν και στο pppoe/llc πρεπει να παει 1492 μονο του

Δημοσ.

το μόνο που δοκίμασα είναι το firewall και κανένα καινούργιο ubdate το οποίο δεν βρήκα . τα υπόλοιπα μου φαίνονται κινέζικα .

Δημοσ.

μεσα στο ρουτερ εκει πουθ ειναι τα στοιχεια της συνδεσης σεταρεις Pppoe/llc η Pppoa/vc>τι εχεις βαλει?

έχω βάλει Pppoe/llc . μάλλον δεν έχω βάλει , έτσι ήταν εξαρχής .

Δημοσ.

Θα μπορουσες να κανεις και μια δοκιμη pppoa/vcmux να δεις μηπως θα αλλαξει κατι αν και κανονικα Pppoe/llc ειναι το σωστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...