Προς το περιεχόμενο

Πως κανω επιδιορθωση σε vista?

Th@n@sis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν μπεις στα windows θα κανεις δεξι κλικ στον δισκο που θελεις αδειο και θα επιλεξεις διαμορφωση. μετα θα τικαρεις την επιλογη γρηγορη διαμορφωση και θα πατησεις εκκινηση. ετσι θα σβησει απο κει το λειτουργικο και θα ειναι αδειος

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπαινει στα windows και μου βγαζει το προβλημα που μου εβγαζε απο την αρχη και τωρα απλα μου εχει να επιλεξω δυο λειτουργικα παταω σε ενα απο τα 2 αλλα δεν με βαζει. να κανω φορματ και τον σωστο δισκο που εχει το προβλημα μηπως φτιαχτει?

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπαινει στα windows και μου βγαζει το προβλημα που μου εβγαζε απο την αρχη και τωρα απλα μου εχει να επιλεξω δυο λειτουργικα παταω σε ενα απο τα 2 αλλα δεν με βαζει. να κανω φορματ και τον σωστο δισκο που εχει το προβλημα μηπως φτιαχτει?

σωστος! εαν καταφερεις να μπεις στα windows ενος απο τους δυο δισκους τοτε δεν μενει τιποτα παρα μονο 3 κλικ.

Δημοσ.

Windows Vista 4763937MB(D:)SYSTEM

Windows Vista Home premium 4763937 MB (D:)SYSTEM

Εδειξα σε ενα αλλο φορουμ αυτο και μου ειπαν οτι δεν εγινε σε αλλο σκληρο το φορματ αλλα σε αλλο partition ισχυει αυτο?

Τι να κανω?Σκεφτομαι να το παω σε τεχνικο στα μουλτιραμα που τον εχω παρει και να πληρωσω κανα 45 να τελιωνουμε

Δημοσ.

εαν εχεις εναν σκληρο τοτε λογικα θα χωριστηκε σε δυο μερη (ή αλλιως partition) και θα εγινε εκει ινσταλλ αλλιως αν εχεις δυο δισκους θα εγινε στον δευτερο.

Δημοσ.

Για να καταλάβω τι έχει παιχτεί. Το θέμα είναι να κάνει γενικό φορμάτ στους δίσκους του (δεν τον νοιάζουν τα δεδομένα δηλαδή) αλλά δεν μπορεί να μπει σε λειτουργικό;

Αν ναι γιατί δε μπουτάρει με ένα Live cd βρε παίδες και από Gparted Να κάνεις format to ntfs τους δίσκους και μετά να κάνει καθαρή εγκατάσταση;

Και αν πάλι θέλει κάποια αρχεία πάλι με Live cd Να τα πάρει και μετά τα ίδια;

Δημοσ.

Οχι τα αρχεια δεν με νοιαζουν.Για εξηγησε μου λιγο πως να κανω αυτο που λες καρμεν πως το κανω

Δημοσ.

Όταν σου βγάλει να επιλέξεις σκληρό (κατά την διάρκεια του format) μπορείς να κάνεις και διαμόρφωση στους δίσκους σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...