Th@n@sis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εχω vista home prremium και ενω ανοιγω τα windows που λεει οτι εχει εντοπισει καποιο προβλημα και μου λεει να κανω επιδιορθωση.Πως κανω?Το cd το εχω αλλα δεν ξερω τι παταω
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Απο οτι θυμαμαι ειναι ιδιο με τα windows 7 . Μπουταρεις με το dvd και πριν ξεκινησεις εγκατασταση καπου λεει για επιδιορθωση προβληματων εκκινησης ή καπως ετσι.Πας εκει και το κανει μονο του.
Th@n@sis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Λες μπουταρεις το cd αυτο δεν ξερω πως το κανω το βαζω μεσα αλλα ο υπολογιστης συνεχιζει κανονικα τι πρεπει να πατησω για να μπω στο cd?Καταλαβες τι εννοω?
Nitrous18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 πρεπει να κανεις boot απο to bios να παιξει με το cd ειναι η το F9 i F10 i F2 αναλωγα το pc σου
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το παταω μια φορα η το κραταω πατημενο? Th@n@si μόλις ανοίξει θα σου βγάλει ένα μήνυμα "Press ΤΑΔΕ to enter setup" Απλά θα πατήσεις το κουμπί που λέει. Μπορεί να είναι κάποιο από τα F πλήκτρα ή το Del. Θα το πατήσεις μια δυο φορές να μπει...
Th@n@sis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με το del μπαινει .το παταω και με βγαζει σε μια μπλε οθονη που λεει Standard cmos features advanced bios features............ Ποιο απο ολα παταω?
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κάπου λέει για boot options ή κάπως έτσι, εκεί πατάς
Th@n@sis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτα λεει ποιο απο ολα? standard cmos features,advanced bios features,integrated peripherals,power management setup,h/w monitor,green power,bios setting password,cell menu,useer settings,m-flash,load fail-safe defaults,load optimized defaults,save& exit setup,exit without setup. Ξερω οτι μαλον γινομαι κουραστικος αλλα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτα λεει ποιο απο ολα? standard cmos features,advanced bios features,integrated peripherals,power management setup,h/w monitor,green power,bios setting password,cell menu,useer settings,m-flash,load fail-safe defaults,load optimized defaults,save& exit setup,exit without setup. Ξερω οτι μαλον γινομαι κουραστικος αλλα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος. advanced bios features εδώ μπες και εκεί που λέει first boot device βάλε το cd/dvd Μετά save and exit
Th@n@sis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εχω κανει αρκετες επιδιορθωσεις αλλα μετα ξαναχαλαει.Λεει οτι η εκκινηση των windows απετυχε λογω μιας προσφατης αλλαγης στο υλικο η στο λογισμικο Αρχειο:\Windows\system32\config\system Κατασταση:oxc00000e9 Πληροφοριες:Δεν εγινε φορτωση των Windows το μητρωο συστηματος λειπει η ειναι κατεστραμενο.Το εχει βγαλει ποτε σε αλλον απο εσας? Πως μπορω να ξερω αν οφειλεται σε υλικο η σε λογισμικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.