agipaok Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εχω δημιουργησει μια σελιδα ιντερνετ μεσω iWeb απο τον Μακ μου και οταν παω να το κανω publish σε FTP μου ζηταει server address , username , password , Directory/path ... βαζω απο κει που πηρα το domain ειδα μου ελεγε nameservers : ns1.host4free.gr , username και password εβαλα τα στοιχεια που συνδεομαι στο site που αγορασα το domain ... Αλλα μαλλον δεν ειναι σωστα τα στοιχεια...οχι μαλλον σιγουρα γιατι μου το βγαζει σε μυνημα κανεις καμμια ιδεα ??? Ευχαριστω
Gigenis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το ns1.host4free.gr δεν είναι το server address που σου ζητάει. Συνήθως το server address είναι το domain σου δηλαδή αν έχεις το mitsos.gr βάζεις το ftp.mitsos.gr
agipaok Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 να σου πω την αληθεια δεν το δοκιμασα...να βαλω ftp.myadress.gr εβαζα μονο το nameserver... ! αυτα που ελεγε nameservers τι ειναι ??
Gigenis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτά τα δηλώνεις εκεί που έχεις το domain πχ μπορεί να έχεις σε άλλη εταιρεία την φιλοξενία και σε άλλη το όνομα για να μπορέσουν να συνδεθούν αυτά μεταξύ τους χρειάζεται να δηλώσεις nameservers
agipaok Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτά τα δηλώνεις εκεί που έχεις το domain πχ μπορεί να έχεις σε άλλη εταιρεία την φιλοξενία και σε άλλη το όνομα για να μπορέσουν να συνδεθούν αυτά μεταξύ τους χρειάζεται να δηλώσεις nameservers Αααα οκ τωρα το επιασα θα παω να το δοκιμασω .. Αλλα στο username και password τι θα βαλω ??
Gigenis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καταρχήν θα πρέπει να δεις αν έχεις ftp account. Τα username και password που σου έδωσαν μπορεί να είναι για το cpanel ή plesk και να πρέπει να φτιάξεις εσύ ftp acount. Αν και συνήθως φτιάνεται αυτόματα ο λογαριασμός και έχει τα ίδια στοιχεία.
agipaok Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καταρχήν θα πρέπει να δεις αν έχεις ftp account. Τα username και password που σου έδωσαν μπορεί να είναι για το cpanel ή plesk και να πρέπει να φτιάξεις εσύ ftp acount. Αν και συνήθως φτιάνεται αυτόματα ο λογαριασμός και έχει τα ίδια στοιχεία. Πως θα το δω?? Μπηκα σε ενα site στο οποιο αγοραζω τα domain μου ... το κατοχυρωσα και πατησα ενα κουμπι που ελεγε ενεργοποιηση δωρεαν web hosting δεν εκανα τιποτα αλλο...!!
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το κατοχυρωσα και πατησα ενα κουμπι που ελεγε ενεργοποιηση δωρεαν web hosting δεν εκανα τιποτα αλλο...!! Μήπως σου ήρθε κάποιο έξτρα e-mail με τα στοιχεία πρόσβασης FTP; Αν όχι, επικοινώνησε μαζί τους για να τα ζητήσεις.
agipaok Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εδω τους εγραψα αυτα που εγραψα και σε σας εχουνε περασει 2 μερες και δεν με εχουνε απαντησει και σεις με απαντησατε σε 3 λεπτα..! Τι να πω .. και δεν θελω να τους παρω τηλεφωνο γιατι θα τους χ...ω!!! Αφου τους εστειλα 3ο μυνημα ....τωρα μου ηρθε το μυνημα με τα στοιχεια...! Ευχαριστω για τις απαντησεις ... θα το ψαξω λιγο
fatmike Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Από ότι κατάλαβα έχεις αγοράσει μόνο το domain name, δηλαδή μόνο το url. Η εταιρία που σου παραχώρησε το domain σου δίνει και χώρο σε κάποιον server της? Αν όχι θα πρέπει να "νοικιάσεις" χώρο σε κάποιον server και να συνδέσεις το domain name που έχεις αγοράσει ήδη, με τον χώρο στον server (εκεί κολλάνε οι name servers). Αν ναι θα πρέπει να τους ζητήσεις τα στοιχεία για τον ftp server και τα στοιχειά για το host control center Από ποια εταιρία πήρες το domain?
agipaok Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ενταξει μου εστειλα τα στοιχεια για το δωρεαν πακετο φιλοξενιας ... τωρα εχουμε καποια αλλα προβληματα αλλα ολα καλα ! Ευχαριστω για τις απαντησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.