Προς το περιεχόμενο

amazon.de

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα laptop που εχω βρει απο το amazon.de που ειναι το γερμανικο amazon.επειδη δεν εχω αγορασει ουτε χρησιμοποιησει ποτε παλι το amazon μπορειτε να μου πειτε τι ισχυει?το laptop που θελω ειναι αυτο:laptop.πληρωνω τελωνειο η οτιδηποτε αλλο εκτος απο την τιμη των 600€ που γραφει εκει?εχει μεταφορικα για ελλαδα και αν ναι ποσα ειναι?στελνει ελλαδα?επεισης ειναι μαγαζι το amazon κανονικο η το πουλαει καποιος ιδιωτης οπως στο ebay??αν ειναι ιδιωτης πως μπορω να ξερω αν ειναι καλος πωλητης η οχι?και αν γινει οτιδηποτε με τη συναλλαγη προφυλασσομαι απο την paypal και το amazon οπως στο ebay? παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει...

Δημοσ.

τελωνειο δεν πληρωνεις για Γερμανια απο οσο γνωριζω. το laptop το αγοραζεις απο το amazon και οχι απο καποιον αλλον. το γραφει

Verkauf und Versand durch Amazon.de.
Δημοσ.

αρα ειναι ασφαλες να προχωρησω σε αγορα? δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα εφοσον το πουλαει το amazon ε?

Δημοσ.

αρα ειναι ασφαλες να προχωρησω σε αγορα? δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα εφοσον το πουλαει το amazon ε?

και φυσικα ειναι ασφαλες! το amazon δεν προκειται να σε κοροιδεψει ουτε να σε κλεψει!

Δημοσ.

που παταω για να τους στειλω mail και να τους ρωτησω κατι σχετικα με το προιον που θελω?δεν βρισκω επιλογη

Δημοσ.

που παταω για να τους στειλω mail και να τους ρωτησω κατι σχετικα με το προιον που θελω?δεν βρισκω επιλογη

Μπορεις να παρεις τηλεφωνο εδω +4980088663238

τωρα για email μπες εδω https://www.amazon.de/gp/help/contact-us/general-questions.html?ie=UTF8&browse_node_id=915404 κανε login και ισως σου βγαλει

εισαι σιγουρος οτι στελνει Ελλαδα?

Δημοσ.

Griechenland δεν ειναι η ελλαδα στα γερμανικα? αν ναι οπως νομιζω στελνει και βγαινουν 19€ τα μεταφορικα οπως μου λεει.

Δημοσ.

Griechenland δεν ειναι η ελλαδα στα γερμανικα? αν ναι οπως νομιζω στελνει και βγαινουν 19€ τα μεταφορικα οπως μου λεει.

ναι ετσι ειναι. ωραια αφου βγαινει μονο 19 ευρω καλα εισαι. τσεκαρε τις τιμες και εδω παντως αν και νομιζω οτι χασιμο χρονου θα ειναι :P

Δημοσ.

730€ το εχουν εδω :P

και ξερεις που οφειλεται αυτη η τεραστια διαφορα ε? στα εξοδα μεταφορας φυσικα. βγαζει απολυτο νοημα. αν το σκεφτεις αλλοστε 599+19=730

και μετα σου λενε αγοραζε απο την Ελλαδα για να στηριξεις την οικονομια της χωρας σου.

Δημοσ.

δηλαδη τι διαφορες θα εχει?

Η βασικότερη είναι ότι στη θέση του Υ είναι Ζ και αντίστροφα. Έχει και μερικές άλλες πιο δευτερεύουσες. Ψάξε για German Qwerty.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...