Hal9000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Η αναμενόμενη είσοδος της Dell στην κατηγορία των tablets με οθόνη 10' ιντσών πλησιάζει αν κρίνουμε από τη πρόσφατη διαρροή φωτογραφιών και σημαντικών πληροφοριών. H Dell έχει κυκλοφορήσει ήδη 2 tablets στην αγορά, το Streak 5' καθώς και το Streak 7' τα οποία όμως δεν έχουν συναντήσει εμπορική επιτυχία. Το Streak Pro σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tweakers.net θα βασίζεται και αυτό στον επεξεργαστή Tegra 2 της Nvidia με ανάλυση 1280x800 χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση ακόμη σχετικά με την τεχνολογία της οθόνης. Περίβλημα από αλουμίνιο, 2 κάμερες των 2 και 5megapixel, sd card reader, 1gb μνήμη καθώς και επιλογή χωρητικότητας μεταξύ 16, 32 ή 64gb είναι μερικά από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει. Στις φωτογραφίες διακρίνεται μια σειρά από αξεσουάρ όπως media dock ενώ επιβεβαιώνουν ότι το πάχος του θα είναι στα 13 χιλιοστά, στα επίπεδα δηλαδή των Motorola Xoom και Asus Transformer. Όπως τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, έτσι και το Streak Pro θα στηρίζεται στην πλατφόρμα Android αλλά αυτή τη φορά στην έκδοση Honeycomb η οποία είναι βελτιστοποιημένη για tablets. Παράλληλα η Dell έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον με την ονομασία Stage UI το οποίο διαθέτει χρήσιμα widgets και όχι μόνο. Η κυκλοφορία του Streak Pro φημολογείται για τον επόμενο μήνα αρχικά στην Αμερικανική αγορά χωρίς να υπάρχει κάποια διαρροή σχετικά με τη τιμή της συσκευής. Site: tweakers.net"'>http://tweakers.net/...9;]tweakers.net
nikosspeed Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τα περισσότερα tablet που βγαίνουν στην αγορά τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό έχουν . ίδιος επεξεργαστής ίδιες κάμερες . ποιος ο λόγος να το πάρει κανείς ? μόνο το dεsιng αλλάζει .
efo355 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τα περισσότερα tablet που βγαίνουν στην αγορά τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό έχουν . ίδιος επεξεργαστής ίδιες κάμερες . ποιος ο λόγος να το πάρει κανείς ? μόνο το dεsιng αλλάζει . Θα συμφωνήσω και επίσης να προσθέσω ότι δεν γίνεται να ζητάνε τα ίδια λεφτά με το ipad 2 γιατί όπως και να το κάνουμε το ipad καθόρισε την κατηγορία. Επιασα στα χέρια μου το tablet της acer με honeycomb ( το έχει στο public ), ενδιαφέρον φάνηκε αν και είχε και λίγο λαγκ ΑΛΛΑ 500 ευρώ δεν έδινα όταν δίπλα υπάρχει ένα ipad 2 στα ίδια λεφτά. 300-350 θα ήταν μια πιο σωστή τιμή.
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το έχω δει και γω αυτό αλλά με τα λεφτά αυτά και το hardware που έχει, δε δικαιολογείται να μη φυσάει. Αν βγάλεις τα live wallpapers παει καλύτερα, πάντως.
karajim80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγω παντος που το επιασα περιμενα με tegra και 1 gb μνημη να πεταει και αντ'αυτου το συγκρινω σε ταχυτητα με το iphone 3g της αππλ( αντε λιγο καλυτερο ).Το μηχανημα σερνεται ενω θα επρεπε να πεταει(tablet της acer). Και δεν παιρνω καλυτερα το ipad1 που παει σφαιρα με τα μισα specs των αλλων??
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αν το ονομαζε steak pro θα ηταν πιο ελκυστικο ως προιον.
Eversor Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αν είχε χαμηλότερη τιμή από τα υπόλοιπα tablet θα ήταν καλή πρόταση στη κατηγορία του
downhill Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αν το βάζανε στο επόμενο τεύχος του pcmag δωρεάν θα ήταν ακόμα πιο ελκυστικό
efo355 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το έχω δει και γω αυτό αλλά με τα λεφτά αυτά και το hardware που έχει, δε δικαιολογείται να μη φυσάει. Αν βγάλεις τα live wallpapers παει καλύτερα, πάντως. Το έβγαλα το live wallpaper πάντα το κάνω όταν θέλω να δω συσκευή αλλά το λαγκ παρέμενε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα