Προς το περιεχόμενο

Fastnet FTR100S Ψηφιακός δέκτης MPEG-2 / MPEG-4 (πιστοποίηση DIGEA), 34,5€ και δωρεάν μεταφορικά

gregdel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί αξίζει αυτός ο δέκτης...

... δεν τον βρήκα και στο avclub (κριτικές)

Αλλά τον έχει προσφορά.

http://www.tsoonami.gr/deal/mpeite-sto-neo-magiko-kosmo-tis-psifiakis-tileorasis!-34-5e-gia-ena-epigeio-psifiako-apokwdikopoiiti/342?utm_source=tsoonami_GR_THESSALONIKI&utm_campaign=7c46abe329-GR_SAL_2011_05_19_FASTNETRADIO&utm_medium=email

Βέβαια το -50% είναι στην τιμή καταλόγου και υπάρχει και αλλού στο σκρουτζ σε χαμηλή τιμή, αλλά όχι τόσο χαμηλή

http://www.skroutz.gr/s/260920/Fastnet-Radio-FTR-100S.html

Δημοσ.

Ασχέτως της αρχικής τιμής καταλόγου, στα 34,5€ δε βρίσκεις HD δέκτες με HDMI έξοδο. Νομίζω πως οι τιμές τέτοιων μοντέλων παίζουν από τα 49€ και πάνω. Οπότε ναι, ακούγεται για καλή προσφορά. Εκτός αν, όπως είπες κι εσύ, ελλείψει κριτικών υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι σούπερ κακός σε αυτά που κάνει ή θα έπρεπε να κάνει (π.χ. τρομερά bugs και αναξιόπιστη λειτουργία).

Δημοσ.

Ασχέτως της αρχικής τιμής καταλόγου, στα 34,5€ δε βρίσκεις HD δέκτες με HDMI έξοδο. Νομίζω πως οι τιμές τέτοιων μοντέλων παίζουν από τα 49€ και πάνω. Οπότε ναι, ακούγεται για καλή προσφορά. Εκτός αν, όπως είπες κι εσύ, ελλείψει κριτικών υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι σούπερ κακός σε αυτά που κάνει ή θα έπρεπε να κάνει (π.χ. τρομερά bugs και αναξιόπιστη λειτουργία).

Επειδή το παρακολουθώ καιρό, τελευταία βρίσκεις με 45 αλλά πιο κάτω δεν έπεσε ποτέ εκτός από μια προσφορά του getitnow που βγήκε 2-3 φορές νομίζω 30€ ένας lifeview.

Δημοσ.

Τελικά, τον έχει κανείς να μας πει τη γνώμη του?

Αξίζει να τον χτυπήσω ή θα χτυκιάσω (γιατί στο σαιτ τους δεν βρήκα καμμιά αναβάθμιση φιρμγουερ)

Δημοσ.

τον eδιναν 75, μετα 55. δε πρεπει να λεει κ πολλα απο εξτρα αλλιως 8α εμφανιζοταν στο avclub.

τωρα τον σκοτωνουν μην τους ξεμεινει.

Δημοσ.

τον eδιναν 75, μετα 55. δε πρεπει να λεει κ πολλα απο εξτρα αλλιως 8α εμφανιζοταν στο avclub.

τωρα τον σκοτωνουν μην τους ξεμεινει.

Και εγώ αυτό καταλαβαίνω όπως βλέπω την κατάσταση για αυτό διστάζω να τον πάρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...