Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις ΙΕ8

function

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Κατέβασα πρόσφατα τον ie8 στα vista 32 bit που έχω στο laptop, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Παρατηρούσα ότι με το AVG Safe Search αργούσε πολύ να ανοίξει καινούριο tab, και απενεργοποίησα το συγκεκριμένο add-on. Πριν όμως καταλήξω ότι έφταιγε αυτό, είχα κάνει ένα reset στα settings του ie8. Τώρα πλέον, όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο webmail της hotmail, και ενώ του βάζω να θυμάται τα ids με οποία συνδέομαι, αυτό θυμάται μόνο το τελευταίο id με το οποίο συνδέθηκα, και δεν εμφανίζει τα υπόλοιπα στην οθόνη. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

O IE8 (και μου φαίνεται και ο ΙΕ9) έχουν ένα θεματάκι με τα id's & passwords!

Ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης, δε λειτουργεί σωστά και δεν είναι ξεκάθαρο το μενού αποθήκευσης και ο τρόπος λειτουργίας όπως στους άλλους browsers, ώστε να τα διαχειριστείς από'κει.

Δημοσ.

Έτσι όπως το περιγράφεις έχεις πρόβλημα με το autocomplete στα textboxes. Το έχεις παρατηρήσει κ πουθενά αλλού αυτό; Π.χ. σε κάποιο textbox τύπου search σε άλλο site; Ή μήπως είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στο hotmail.

Πάντως, κατέβασε τον IE9 έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις λόγο να μένεις στο IE8.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει όντως πρόβλημα στο autocomplete, αλλά το πρόβλημα έχει ως εξής:

Κάνω σύνδεση στο hotmail, και τσεκάρω το remember my live id (όχι το password).

Με το που κάνω αποσύνδεση από το email, όταν ξαναπάω να συνδεθώ, βλέπω μια χαρά το live id μου και με περιμένει.

Αν πάει η γυναίκα μου να συνδεθεί (πατώντας το link: "πραγματοποιήστε σύνδεση με άλλο id") τότε την επόμενη φορά, φαίνεται μόνο το δικό της live id (το δικό μου έχει εξαφανιστεί, ενώ θα έπρεπε να υπήρχαν και τα 2).

Δημοσ.

Το "remember my live id" λειτουργεί όπως το περιγράφεις. Θυμάται δηλαδή το τελευταίο live id το οποίο έκανε login από εκείνον τον browser. Μάλλον αυτό που παρατηρείς είναι το πως συμπεριφέρεται το hotmail. Χρησιμοποιώ το hotmail πολλά χρόνια και ποτέ δεν πρόσεξα να έχει σαν λειτουργία αυτό που χρησιμοποιείς.

Αν θέλεις, δοκίμασε κάποιον άλλον browser να δεις κ εκεί τη συμπεριφορά του.

Δημοσ.

Μα η πλάκα είναι ότι στη δουλειά μου έχω τον ie8 και μπαίνω με 2-3 λογαριασμούς hotmail, και τους θυμάται όλους (δηλαδή μου βγάζει μία λίστα με 3 account, και επιλέγω εγώ με ποιο θέλω να συνδεθώ εκείνη τη στιγμή)

Δημοσ.

Προς ενημέρωση και των υπολοίπων, σε περίπτωση που ψάχνουν τη λύση σε αντίστοιχο πρόβλημα, το έλυσα τελικά!

Είχα απενεργοποιημένο το add-on "Βοήθεια εισόδου Windows Live". Μόλις το ενεργοποίησα, το θέμα λύθηκε!

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Προς ενημέρωση και των υπολοίπων, σε περίπτωση που ψάχνουν τη λύση σε αντίστοιχο πρόβλημα, το έλυσα τελικά!

Είχα απενεργοποιημένο το add-on "Βοήθεια εισόδου Windows Live". Μόλις το ενεργοποίησα, το θέμα λύθηκε!

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας.

Χμ.. δεν ήξερα για αυτό το addon. Thanks για το post!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...