mithrid Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ειχα διπλη ατυχια προχτες και θα ηθελα τη γνωμη σας.ενω περναγα απο Συνταγμα με τη μηχανη μου κοπηκε η αλυσιδα με αποτελεσμα να την αφησω απεναντι απο τα public(εκει που βαζουν συνηθως τις μηχανες ολοι) Οταν πηγα να την παρω για να την παω συνεργειο,2γυναικες που δουλευαν απεναντι μου ειπαν οτι εκοψε κλησεις η τροχαια Αθηνων για παρανομο παρκαρισμα. Το κακο ειναι οτι δεν προλαβα για 10λεπτα και το αμεσως επομενο ειναι οτι μετα απο 8λεπτα περασε ενας ψυχοπαθης και μαζεψε ολα τα ροζ χαρτακια απο τις μηχανες που ειχαν φαει κλησεις με αποτελεσμα να μεινω στα λογια τους και χωρις αποδειξη. Τωρα τι κανω?Μπορω να το επιβεβαιωσω? Αν ναι,μπορω να ζητησω αρνηση καταβολης προστιμου ως ανεργος? Αν δεν πληρωθει,θα παει στην εφορια(ακομα και με μηδενικο εκκαθαριστικο)? Παρακαλω σε απαντηση συντομα Και κατι που μολις διαβασα απο αλλο φορουμ.. μετα το 2007 που αλλαξε ο Κ.ο.κ ολες οι απληρωτες κλησεις εχουν σβηστει,!ειτε παρκαρισμα ειτε οχι....!!!!ΚΑΜΙΑ κληση για παρκαρισμα δεν παει στην εφορια,πολυ απλα η κληση για το παρανομο παρκαρισμενο αυτοκινητο δεν αναφερει στοιχεια κατοχου ουτε και στοιχεια του εκαστοτε οδηγου εκεινης της στιγμης.Αν εχεις ποτε παρατηρησει στα στοιχεια γραφουνε ΑΠΩΝ, Επομενως αυτος που παρκαρει εκεινη την στιγμη μπορει να μην εχει καμια σχεση με τον ιδιοκτητη του οχηματος,γιατι να την πληρωσει αυτος και η φορολογικη του δηλωση?Ενας λογος που αλλαξε ο κοκ στο παρκαρισμα ηταν η αφαιρεση πινακιδων σε καθε παρανομη σταυθμεση και οχι μονο σε ραμπες ΑΜΕΑ και εισοδους πεζοδρομιου ετσι ωστε για να πληρωνονται οι κλησεις γιατι ετσι και μονο ετσι θα παρεις πισω τις πινακιδες σου Σαν αστυνομικος μπορει να εχω προηγουμενα μαζι σου και καθε 10 μερες να σου κοβω και μια κληση?Γινεται?Φυσικα και οχι.....(Ισως το εχει προβλεψει και αυτο ο νομοθετης) Μονο οι τριπλοτυπες(ζωνη,κρανος,κοκκινο κτλ) με στοιχεια πανε στην εφορια ανεξαρτητως ποσου και μαλιστα εντος 2 μηνων συμφωνα με τον καινουργιο νομο περι Κ.ο.κ Οποτε να ασχοληθω ή οχι?
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Άμα πας στην τροχαία σίγουρα θα την έχουν καταχωρημένη και θα την βρεις. Αν μπορείς να την αποφύγεις δεν έχω ιδέα. Έχεις κανα βύσμα??
pournaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Απο τη στιγμη που δεν την εχεις παραλαβει ιδιοχειρως και δεν εχεις υπογραψει καπου, δεν μπορει να προσαυξηθει μεχρι να σου ανακοινωθει (δηλαδη, μεσω εφοριας αν ισχυει ακομη, ειτε με ταχυρδομειο συστημενο απο την τροχαια). Οποτε, μεχρι να στο ανακοινωσουν face to face, μην κανεις τιποτε, οτι θα πληρωνες τωρα θα πληρωσεις και τοτε. Εκτος βεβαια και ειναι τεραστιο το ποσο και θες να προλαβεις το δεκαημερο που πληρωνεις το μισο.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 πηγαινε στη τροχαια και πες τους το σκηνικο.αν μπορεις παρε μαζι και την κομμενη αλυσιδα
mithrid Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.το ποσο ειναι 80ε για παρανομο παρκαρισμα,αποτι εμαθα και ισχυει.3 ερωτησεις εχω. -αν παω και την βρουν την κληση δεν θα μου ζητησουν τα στοιχεια μου συμπληρωματικα,οποτε θα ειναι σαν να υπογραφω? -εχω βεβαιωση απο το συνεργειο που την πηγα την επομενη μερα και αποδειξη,οτι ηταν κομενη η αλυσιδα.θα μπορω να τη δικαιλογησω? -υπαρχει πιθανοτητα παραγραφης μετα απο καποια χρονια αν την αφησω ελεω θεου?
GrafeioTeleton Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για μενα οσο προλαβαινεις πηγαινε δωσε 40ευρω που ειναι για 2 εβδομαδες..
kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 και γιατι μην σου πουν ας την επαιρνες με οδικη βοηθεια?
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εγω πιστευω οτι θα στη σβησουν. αν πας με τη κομμενη αλυσιδα και την αποδειξη
mithrid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Παιδια ξεχασα να ενημερωσω.ολα οκ με την κληση.Μου την εσβησαν.Ntinaras επεσες μεσα
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παιδια ξεχασα να ενημερωσω.ολα οκ με την κληση.Μου την εσβησαν.Ntinaras επεσες μεσα επειδη πηγες τη κομμενη αλυσιδα μαζι?
mithrid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 τους εξηγησα τι συνεβει και τους πηγα αποδειξη οτι την επομενη εκανα αγορα αλυσιδας και σερβις στη μηχανη
pigos23 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ξεθαβω το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο topic Σημερα μεσημερι εφαγα κ γω την πρωτη μου κληση (50cc liberty) για παρανομη σταθμευση στην κοραηΕνταξει το ποσο ειναι μικρο 20 ευρο,οπου μεσα στο 10ημερο γινεται 10 ευρο αμα παω να το πληρωσωΑυτο που με ανησυχει κ δεν ξερω τι να κανω ειναι οτι μου εχει γραψει ταυτοχρονα κ χειρογραφα εκτος απο το προστιμο εντος τριημερου να προσκομισω αδεια οδηγησης κ κυκλοφοριας κ πινακιδα στην υποδιευθυνση τροχαιας αθηνων....Τι εννοει ο ποιητης ?? Να ασχοληθω ή να πληρωσω μονο το προστιμο στα ελτα κ να ξεμπερδευω?? Λογικα παντως κ να μην πληρωσω δεν μπορουν να μου εμφανισουν κατι στην δηλωση χαχα μιας κ τα 50cc δεν φαινονται/δηλωνονται πουθενα Αλλα αμα ειναι να μπλεξω περισσοτερο δεν θα ασχοληθω Οποτε αν ξερει καποιος στα σιγουρα αν καταβαλωντας το ποσο στα ελτα ξεμπερδεψα ας μου πει....
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 @pigos23 Το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα αυτό, δες ένα post μου σε άλλο thread: http://www.insomnia.gr/topic/512476-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%88%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=52884003
pigos23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Thanks το διαβασα Απλα ειμαι σε διλλημα τι να κανω μιας κ εχω 50cc Μυριζομαι οτι αν εμφανιστω θα μου τα κρατησουν τις αδειες,πινακιδες κτλ Το προστιμο εννοειτε οτι θα το πληρωσω βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα