Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τι επιχειρημα ειναι αυτο ? Το ακουει εκατομμυρια κοσμος αρα ειναι καλο ? U can do better than this ... You miss the damn point: Ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις λαό (και πόσο μάλλον μη-Ελληνικό) ρε τσουτσέκιον;
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 You miss the damn point: Ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις λαό (και πόσο μάλλον μη-Ελληνικό) ρε τσουτσέκιον; Τσουτσεκιον??? Φαε τη γλωσσα σου ... Πολυς λαος ακουει κ Οικονομοπουλο, δεν μου λεει κατι αυτο. Εγω γενικα ειχα παντα μια αποστροφη προς το mainstream, εσυ μπορεις να κρινεις την ποιοτητα μιας μουσικης η μιας ταινιες απο το... ποσοι την ξερουν η ποσει εχουν κανει like στο youtube και στο Facebook ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 @marantonis, βασικά η φιλοσοφίες μας είναι τόσο διαφορετικές, που σου είναι δύσκολο να κατανοήσεις πραγματικά αυτά που γράφω. Τα συμπεράσματα που καταλαβαίνεις ότι βγαίνουν από αυτά που γράφω, δεν είναι πραγματικά. Και ειλικρινά, πίστεψέ με, δεν το λέω με καμία διάθεση υποτίμησης. Για παράδειγμα, δεν εννοούσα, ούτε έγραψα πουθενά ότι αμφισβητώ την ύπαρξη του ήχου. Επίσης, δεν εννοούσα ούτε έγραψα ότι "η μορφη ενος πραγματος καθοριζεται απο την εκπληρωση ή μη του σκοπου δημιουργιας του." Η συζήτηση μπορεί να τραβήξει πολύ περισσότερο, αλλά τη θεωρώ άστοχη μέσω φόρουμ. Έχει τύχει να κάνω παρόμοιες συζητήσεις που κρατούσαν πολλές νύχτες, από πολλές ώρες η κάθε μια. Είναι πολύ δύσκολο όταν η βάση της φιλοσοφίας δύο ανθρώπων είναι τόσο διαφορετική, να μπορέσει ο ένας να σκεφτεί με τα δεδομένα του άλλου. Το μόνο που μπορώ να πω για να κλείσω την κουβέντα, είναι πως πίστεψέ με, τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι διαφορετικά και οδηγούν σε διαφορετικές σκέψεις και πράξεις. Είναι και η απάντηση στην τελευταία απορία σου. Το επισημαίνω, γιατί συνηθίζετε σε τέτοιες κουβέντες να περιγράφει κάποιος τη βάση μιας θεωρίας και να βγάζει ο άλλος συμπεράσματα για το που καταλήγει. Αυτό, όμως, είναι κάτι πολύ ρηχό. Είναι λίγο σαν να λέει κάποιος: -Θα φτιάξω μια μηχανή που πετάει. Και να απαντάει ο άλλος: -Άρα πιστεύεις ότι υπάρχει μηχανή πιο ελαφριά από τον αέρα. Είναι αδιανόητο. Πού το στηρίζεις; Και η συζήτηση είναι ήδη σε λάθος βάσεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Όποιος πάντως αποκαλεί ένα Genre "ποιοτικό", και ένα άλλο "μη ποιοτικό" είναι απόδειξη ελάχιστης αγάπης προς την μουσική (για να μην πω άγνοια). (...) Δεν υπάρχει μη ποιοτικό είδος.. (...) (...) εσυ μπορεις να κρινεις την ποιοτητα μιας μουσικης η μιας ταινιες απο το... ποσοι την ξερουν η ποσει εχουν κανει like στο youtube και στο Facebook ... Εδώ κυρίες και κύριοι κατανοούμε πως μια συζήτηση μπορεί να περάσει υπό την κατοχή του κώλου. Πολυς λαος ακουει κ Οικονομοπουλο, δεν μου λεει κατι αυτο. Εγω γενικα ειχα παντα μια αποστροφη προς το mainstream Ένας άντρας μια φορά μου είπε, πως αν δεν ήταν οι Οικονομοπουλέοι, θα είχε περάσει 172 περίπου βραδιές.. λιγότερο καλά. Πραγματικά, δεν ξέρω τι εννοούσε.
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 πολύ θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον που ξέρει να ακούει μουσική!!! είναι κανονικοί άνθρωποι? ή μήπως έχουν 4 αυτιά για να την ακούνε καλύτερα? (τη μουσική ντε) αχ, ποσο τους ζηλεύω!
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εδώ κυρίες και κύριοι κατανοούμε πως μια συζήτηση μπορεί να περάσει υπό την κατοχή του κώλου. Ένας άντρας μια φορά μου είπε, πως αν δεν ήταν οι Οικονομοπουλέοι, θα είχε περάσει 172 περίπου βραδιές.. λιγότερο καλά. Πραγματικά, δεν ξέρω τι εννοούσε. Καλα καταλαβα. Δεν ασχολουμαι αλλο. Περαστικα ( καλα μυαλα ) αν και χλωμοτατο...
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 @marantonis, βασικά η φιλοσοφίες μας είναι τόσο διαφορετικές, που σου είναι δύσκολο να κατανοήσεις πραγματικά αυτά που γράφω. Τα συμπεράσματα που καταλαβαίνεις ότι βγαίνουν από αυτά που γράφω, δεν είναι πραγματικά. Και ειλικρινά, πίστεψέ με, δεν το λέω με καμία διάθεση υποτίμησης. Για παράδειγμα, δεν εννοούσα, ούτε έγραψα πουθενά ότι αμφισβητώ την ύπαρξη του ήχου. Επίσης, δεν εννοούσα ούτε έγραψα ότι "η μορφη ενος πραγματος καθοριζεται απο την εκπληρωση ή μη του σκοπου δημιουργιας του." Η συζήτηση μπορεί να τραβήξει πολύ περισσότερο, αλλά τη θεωρώ άστοχη μέσω φόρουμ. Έχει τύχει να κάνω παρόμοιες συζητήσεις που κρατούσαν πολλές νύχτες, από πολλές ώρες η κάθε μια. Είναι πολύ δύσκολο όταν η βάση της φιλοσοφίας δύο ανθρώπων είναι τόσο διαφορετική, να μπορέσει ο ένας να σκεφτεί με τα δεδομένα του άλλου. Το μόνο που μπορώ να πω για να κλείσω την κουβέντα, είναι πως πίστεψέ με, τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι διαφορετικά και οδηγούν σε διαφορετικές σκέψεις και πράξεις. Είναι και η απάντηση στην τελευταία απορία σου. Το επισημαίνω, γιατί συνηθίζετε σε τέτοιες κουβέντες να περιγράφει κάποιος τη βάση μιας θεωρίας και να βγάζει ο άλλος συμπεράσματα για το που καταλήγει. Αυτό, όμως, είναι κάτι πολύ ρηχό. Εκρινα βασει οσων μου δοθηκαν, ακολουθωντας τα στοιχεια, γνωριζοντας οτι θα ηταν αδυνατο να ειμαι απολυτα βεβαιος οτι κατι που απ' οτι φαινεται να υποστηριζεται σιγουρα υποστηριζεται. Δε γνωριζω ποσο διαφορετικες ειναι οι φιλοσοφιες μας, δεν ειμαι πεποισμενος οτι ειναι ουτε το αντιθετο. Παρολαυτα δεν πιστευω οτι 2 ατομα διαφορετικης φιλοσοφιας ειναι απαραιτητα ή εξαιρετικα δυσκολο ή αδυνατο να αλληλοκατανοηθουν (μπορω να σου πω μαλιστα οτι με ενοχλει σαν σκεψη), τουλαχιστον εφοσον λειπει η προκαταληψη, υπαρχει ανοιχτο μυαλο και καποια προσπαθεια λογικης προσεγγισης. Ουτε πιστευω πως ειναι τοσο χρησιμες οι ατελειωτες ημερησιες και βραδυνες συζητησεις, που συνηθως καταντουν κουραστικες και ακαρπες αφου δεν υπαρχει καταληξη. Τελος, αμφισβητω τις διαφορες που μπορει να φερουν τετοιου ειδους διαφωνιες σαν τις δικες μας (που ακομα δεν καταλαβαμε αν πραγματι ειναι και τι ειδους) πρακτικα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 πολύ θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον που ξέρει να ακούει μουσική!!! είναι κανονικοί άνθρωποι? ή μήπως έχουν 4 αυτιά για να την ακούνε καλύτερα? (τη μουσική ντε) αχ, ποσο τους ζηλεύω! Ναι, το τόπικ είναι γελοίο. Παρόλα αυτά η γιαγιά μου, η συχωρεμένη, συνήθιζε να λέει: Its not fun pointing out obvious things.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εκρινα βασει οσων μου δοθηκαν, ακολουθωντας τα στοιχεια, γνωριζοντας οτι θα ηταν αδυνατο να ειμαι απολυτα βεβαιος οτι κατι που απ' οτι φαινεται να υποστηριζεται σιγουρα υποστηριζεται. Δε γνωριζω ποσο διαφορετικες ειναι οι φιλοσοφιες μας, δεν ειμαι πεποισμενος οτι ειναι ουτε το αντιθετο. Παρολαυτα δεν πιστευω οτι 2 ατομα διαφορετικης φιλοσοφιας ειναι απαραιτητα ή εξαιρετικα δυσκολο ή αδυνατο να αλληλοκατανοηθουν (μπορω να σου πω μαλιστα οτι με ενοχλει σαν σκεψη), τουλαχιστον εφοσον λειπει η προκαταληψη, υπαρχει ανοιχτο μυαλο και καποια προσπαθεια λογικης προσεγγισης. Ουτε πιστευω πως ειναι τοσο χρησιμες οι ατελειωτες ημερησιες και βραδυνες συζητησεις, που συνηθως καταντουν κουραστικες και ακαρπες αφου δεν υπαρχει καταληξη. Τελος, αμφισβητω τις διαφορες που μπορει να φερουν τετοιου ειδους διαφωνιες σαν τις δικες μας (που ακομα δεν καταλαβαμε αν πραγματι ειναι και τι ειδους) πρακτικα. Καλά όλα αυτά, αλλά δε γίνεται να κάτσουμε να γράψουμε βιβλία στο insomnia, γιατί μιλάμε για θέματα που ούτως ή άλλως συζητιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια (και δεν εννοώ φυσικά από μένα και τους φίλους μου ). Χαρά μου πάντως να συνεχίσω την κουβέντα από εκεί που την αφήσαμε, αλλά κάποια άλλη στιγμή, καθώς τώρα δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο (ίσως και τη διαύγεια για να γράψω σωστά αυτά που θέλω).
marantonis Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Οντως, δε γινεται να γραφουμε βιβλια μεσω φορουμ τωρα, αν και νομιζω πως το οτι τετοιες συζητησεις εχουν ξαναγινει εδω και πολλα χρονια δεν εχει καμια ιδιαιτερη σημασια. Οπως και να 'χει, ειμαι παντα ανοιχτος προς συζητηση.
superstarr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ψάξε να βρεις τι είναι το Qlimax, και μόλις διανοηθείς πόσα εκατομμύρια κόσμος χρυσοπληρώνει για να παρευρίσκεται εκεί.. έλα και μίλα μου πάλι. Όποιος πάντως αποκαλεί ένα Genre "ποιοτικό", και ένα άλλο "μη ποιοτικό" είναι απόδειξη ελάχιστης αγάπης προς την μουσική (για να μην πω άγνοια). Δεν υπάρχει μη ποιοτικό είδος.. Και ποιος είσαι εσύ για να κρίνεις στην τελική ρε ατομάκι.. ο Tchaikovsky; Δεν το συνεχίζω γιατι οτι και να πω θα απαντάς με ατάκες του τύπου "σε περνάω μια τάξη, νιανιανια" και πραγματικά το βαριέμαι ολο αυτό. Έμαθες εκει ενα event και κάτι μας είπες τώρα..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 οτι και να πω θα απαντάς με ατάκες του τύπου "σε περνάω μια τάξη, νιανιανια" Emo much?
iGoPod Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχει δεν ξερω να ακουω μουσικη υπαρχει εχω αλλο γουστο εσενα μπορει να σου αρεσουν τα μακαρονια κ εμενα η μπριζολα δεν σημενει πως δεν ξερω να τροω.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 H αποψη μου ειναι σχετικα δογματικη σε σχεση με την μουσικη.Υπαρχει καλη μουσικη και υπαρχει κακη μουσικη, καλα τραγουδια και ασχημα τραγουδια.Η καλη μουσικη και τα καλα τραγουδια ειναι αυτα που ακουω ο ιδιος.Στην καλη μουσικη που ακουω υπεισερχεται το υποκειμενικο στοιχειο επειτα για το ποσο καλο ειναι ενα τραγουδι.Η συγκριση και οι αποψεις σε αυτη την περιπτωση θα κατατεθουν απο ανθρωπους που ακουν την ιδια καλη μουσικη.Ως δημιουργος ενος απο τα καλυτερα (αντικειμενικα ) μουσικων blogs: http://justnameitlaika.wordpress.com/ πιστευω οτι η αποψη μου ειναι αρκετα βαρυνουσα σε σχεση με το θεμα.Ναι, καποιοι δεν ξερουν να ακουνε μουσικη.Δεν ξερουν να ακουνε καλη μουσικη διοτι δεν εχουν μουσικη παιδεια και δεν εχουν ασχοληθει εις βαθος με αυτη.Γιατι αλλο να ακους τα σ'αγαπω-δεν μ'αγαπας-χωριζουμε-πινω γιατι με απατας κ.α. παρομοια ελληνικα και ξενα επιφανειακα και αλλο π.χ να ακους αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=6_XXismYUZs Διοτι αν μπορεις να ακουσεις το παραπανω τραγουδι ξερεις να ακους μουσικη.Αλλιως δεν ξερεις.Και αν σ'αρεσει αυτο δεν ειναι δυνατο να σου αρεσουν τα υπολοιπα που ανεφερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Αυτό που μου κάνει εντύπωση fearwhatnow στους ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ, είναι το γεγονός ότι πολλοί από εσάς δεν ακούτε και την ποιοτικότερη μουσική που υπάρχει. Το έγραψα ξανά και νωρίτερα. Ας το πω αλλιώς: υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ακούει avant garde μουσική (όχι τραγούδια, μόνο μουσική), οι οποίοι έχουν την ίδια άποψη για εσάς που έχετε εσείς για αυτούς που ακούνε κατώτερη ποιοτικά μουσική (σκυλάδικα). Σημείωση: Προσωπικά δεν ανήκω σε εκείνη την κατηγορία, άσχετα αν ακούω και από εκείνα τα είδη της μουσικής. Ας πούμε, λοιπόν, ότι αν αντικειμενικοποίησουμε τα πράγματα (που το ξαναλέω, προσωπικά δε θεωρώ ότι γίνεται) ένα κομμάτι του Σκαλκώτα έχει μεγαλύτερη ποιότητα από το κομμάτι που παρέθεσες παραπάνω. Εσείς που είστε κάπου στη μέση, δηλαδή έχετε και από πάνω και από κάτω, είναι λίγο κουλό να τη λέτε στους από κάτω σας, γιατί έχετε από πάνω σας. Είναι σαν να δέχεστε ότι είστε και οι ίδιοι άσχετοι. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Με ευχάριστη διάθεση τα γράφω, να γίνει κουβεντούλα. Δεν πιστεύω να υπάρχει παρεξήγηση, ε; Άλλωστε ξένοι είμαστε; ΥΓ. Κάπου πρέπει να διαχωρίσουμε και την τέχνη "τραγούδι" με την τέχνη "μουσική". Έχουν μεγάλη απόσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα