Andreas2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για να σας πω την αλήθεια μερικά πράματα είναι ανεξήγητα.Η μουσική είναι ένα.Το πως νιώθεις άκουσμα μουσικής ποιοτικό(δεν είναι μόνο δύσκολη σύνθεση-αν και η πιο μινιμαλιστική σύνθεση θέλει και ταλέντο για την ωραία,ατμοσφαιρική μελωδία π.χ.)είναι κάτι που δνε μπορείς να εξηγήσεις ακριβώς.Έχει σχέση με συναισθήματα και φαντασία.Χαίρομαι που δεν ακούνε όλοι ποιότητα αλλιώς θα ήταν ποπ,εντάξει έχει και που κάναν πωλήσεις πολλές,ύστερα θα ήταν κάτι που θα το βαριόμασταν.
xavier Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 το μονο σημαντικο που εχω να προσθεσω στο τοπικ, ειναι οτι τα πλοκαμια του καρχαρια ειναι μια χαρα μπαντουλα... περα απο τη πλακα, ο καθενας εχει δικαιωμα να γουσταρει οτι μουσικη γουσταρει... τα indie pop/rock που ακουω εγω ειναι σιγουρα "καλυτερα" για εμενα απο τις χαρντκορτεκνο αηδιες που ακουει το κοριτσι για πισι ή τα βαρετα αμπιεντοειδη που ακουει ο αντρεας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι εχουν καθε δικαιωμα να νοιωθουν διαφορετικα... Δεν υπαρχει θεμα καλυτερου ή χειροτερου οσον αφορα τη μουσικη...είναι καθαρα υποκειμενικης αποψης. Ασε που αν ψαξεις, βρισκεις καλα πραγματα σε ολα τα ειδη της μουσικης...απο το μεταλ,μεχρι απο τα ελαφρολαικα...
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Σαφώς και έχει δικαίωμα,αυτό ομώς δεν την κάνει ανώτερη μουσική.Δεν έχει το επιπεδό(η μουσική).Είναι αντικειμενικό αυτό.Είναι θέμα καλαισθησίας.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 το μονο σημαντικο που εχω να προσθεσω στο τοπικ, ειναι οτι τα πλοκαμια του καρχαρια ειναι μια χαρα μπαντουλα... περα απο τη πλακα, ο καθενας εχει δικαιωμα να γουσταρει οτι μουσικη γουσταρει... τα indie pop/rock που ακουω εγω ειναι σιγουρα "καλυτερα" για εμενα απο τις χαρντκορτεκνο αηδιες που ακουει το κοριτσι για πισι ή τα βαρετα αμπιεντοειδη που ακουει ο αντρεας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι εχουν καθε δικαιωμα να νοιωθουν διαφορετικα... Δεν υπαρχει θεμα καλυτερου ή χειροτερου οσον αφορα τη μουσικη...είναι καθαρα υποκειμενικης αποψης. Ασε που αν ψαξεις, βρισκεις καλα πραγματα σε ολα τα ειδη της μουσικης...απο το μεταλ,μεχρι απο τα ελαφρολαικα... Να θυμάσαι πάντα όμως πως το Koritsi_Gia_PC είναι "bigger" FAN (και ιστορικά αν θες να το πάρουμε έτσι) στο Indie Rock Genre.. και συνάμα τα παίζει και στην ηλεκτρική κιθάρα της. So.. πάρε 50 ποντιακές νέο. Λατρεύω την μουσική as a whole. Κάθε Genre στην στιγμή του. Τα έχω ξαναπεί κάπου κάποτε. Το Topic αυτό, η συγκρίσεις των Genre, η καταδίκη της mainstream, και όλα αυτά που σε (adreas2) / σας απασχολούν είναι ένα μάτσο γελοιότητες στα μάτια μου. (γνώμη μου) Δεν υπάρχει κακό Music Genre, αλλά κακοί Artists. Μην χάνετε το χρόνο σας.* * Ξυπνάς μια όμορφη Κυριακή.. δεν έχεις τίποτα να κάνεις. Πάρε ένα πάκο φιλάδια σουβλατζίδικου και μοίρασε τα. Κρίση έχουμε.
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Andreas2 άκου εδώ να νιώσεις μελωδία ρε! http://www.youtube.com/watch?v=Dk_qKlXDV1A Παρακαλώ, δε κάνει τίποτα. Για ποιον με πέρασες;
superstarr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Επισης, μονο techno ΔΕΝ ειναι αυτο. Επειδη κάποιος ετσι το χαρακτήρισε..
casperino Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Je veux (greek subs) http://www.youtube.com/watch?v=tIUtcaUjTgA Μιας και μιλάμε για μουσική... Εγώ πάντως είμαι ερωτευμένος...
frenzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για ποιον με πέρασες; Lots of guys who shook their heads RHYTHMICALLY TO RESOUND THIS AIN'T THE PLANET OF SOUND!
insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 [..] Αυτά περί γλώσσας, να σου πω την αλήθεια, δεν τα κατάλαβα. Προσπάθησα εν συντομία και σχετικά ανεπιτυχώς να πω πως υπάρχουν κοινές αρχές σε όλα τα πνευματικά επιτεύγματα του ανθρώπου, είτε είναι μουσική, είτε λόγος, είτε αρχιτεκτονική κλπ κλπ. Τώρα, που συζητάμε αν η εξάσκηση βελτιώνει το παραγόμενο έργο κάποιου, ε ναι το βελτιώνει, αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτό το έργο είναι και αποτέλεσμα έμπνευσης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Επισης, μονο techno ΔΕΝ ειναι αυτο. Επειδη κάποιος ετσι το χαρακτήρισε.. Hardcore Techno είναι.. και γενικά ο συγκεκριμένος Dj είναι Gabber.
xavier Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 hardocore ειπα, τεσπα πες το τρανς, πεστο οπως θες ,αμαν με τις ταμπελες... οπ με προλαβε το κοριτσι για πισι(btw πεφτω και παιρνω...)
frenzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Προσπάθησα εν συντομία και σχετικά ανεπιτυχώς να πω πως υπάρχουν κοινές αρχές σε όλα τα πνευματικά επιτεύγματα του ανθρώπου, είτε είναι μουσική, είτε λόγος, είτε αρχιτεκτονική κλπ κλπ. Τώρα, που συζητάμε αν η εξάσκηση βελτιώνει το παραγόμενο έργο κάποιου, ε ναι το βελτιώνει, αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτό το έργο είναι και αποτέλεσμα έμπνευσης. Βασική προϋπόθεση στην τέχνη είναι να έχεις να επικοινωνήσεις κάποιο μήνυμα, δικό σου αν είσαι συνθέτης, άλλου αν είσαι περφορμερ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτό η τεχνική δεν λέει και πολλά. Πολλοί κατάφεραν να φτάσουν κάπου την τεχνική τους για να ανακαλύψουν πως τους λείπει το αρχικό μήνυμα.
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Βασική προϋπόθεση στην τέχνη είναι να έχεις να επικοινωνήσεις κάποιο μήνυμα λαθος.βασικη προυποθεση ειναι να δημιουγεις ατμοσφαιρα,συναισθημα,να κανεις "κλικ".το μηνυμα δεν ειναι απαραιτητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Θα δώσω για άλλη μια φορά τη λύση (αστειεύομαι) : Βασική προϋπόθεση είναι η ειλικρινής ανάγκη για επικοινωνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα