-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να σκας πάντως. Η καλή τέχνη είναι για λίγους, γιατί αν ήταν για πολλούς θα έπρεπε να είναι λίγη, ώστε να χωράει σε όλους. Άλλωστε "most people suck" ούτως ή άλλως, οπότε το να αρέσει κάτι σε πολλούς, δεν το τιμάει κιόλας. Γενικά θα συμφωνήσω - αφού αποστασιοποιούμαι από την συντριπτική πλειοψηφία οτιδήποτε mainstream αλλα υπαρχουν συγκροτηματα πολυ ποιοτικα που εγιναν γνωστα απο πολυ κοσμο , βλεπε Autechre, Boards Of Canada, Future Sound Of London ...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω ούτε ένα. Άρα μάλλον δεν πολυ-ισχύει αυτό που λες.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω ούτε ένα. Άρα μάλλον δεν πολυ-ισχύει αυτό που λες. Δεν τους ξερεις γιατι δεν ασχολεισαι με την ηλεκτρονικη Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι γνωστοι παγκοσμιως. http://www.last.fm/music/Boards+of+canada 46,520,837 plays (850,860 listeners) http://www.last.fm/music/Autechre 10,871,105 plays (364,577 listeners) http://www.last.fm/music/The+Future+Sound+of+London 6,930,071 plays (438,141 listeners) Και αυτα τα στοιχεια μονο απο οσους ειναι εγγεγραμενοι στο last.fm , ετσι ? Αυτοι που τους ξερουν προφανως και ειναι πολλαπλασιοι
tsifotis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 σορυ, το οτι ολος αυτος ο προβληματισμος ξεκινησε απο το Κωσταντινου και Ελενης και το συγγραμα του κατακουζινου δεν θα το σχολιασει κανεις; Και νομιζα ημουνα μονο εγω. Τελικα σιγα σιγα μαθαινει ο κοσμος εδω μεσα τα αντρεασδυακα και δεν κολλαει στο σουρεαλ της υποθεσης αλλα παει κατευθειαν στο θεμα Τι να πω... εγω περιμενω να πω την γνωμη μου στο αυριανο θρεντ που το φαντασιωνομαι ετσι... "Οι Παρασκευες δεν ειναι διαφορετικες;" Θυμαμαι μικρος που περιμενα οπωσδηποτε τηνπαρασκευη να ερθει για ναχαλαρωσω αν και τοτε δεν τα πηγαινα καλα μ ενα ξαδερφο που ειχε χωρισει και περιμενε τι θα γινει και εγω εβλεπα ταινιες οχι ομως ελληνικες τοσο γιατι δεν εβρισκα, νιωθω απο το αγχος λογω το οτι καθε μερα βλεπεις στην τηλεοραση καταστροφες οτι μια μερα θα πεθανουμε συντομοτερα οχι ομως επιεδη στο σχολειο λεγανε ολες αυτες τις τρομακτικες ιστοριες στο διαλειμα. Τωρα νομιζω ωριμασα. Εσεις; Παντα με αγαπη...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν τους ξερεις γιατι δεν ασχολεισαι με την ηλεκτρονικη Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι γνωστοι παγκοσμιως. Ε, ναι, αλλά άμα το πάμε έτσι και ο Ligeti είναι παγκοσμίως γνωστός, γιατί όποιος ασχολείται με τη σύγχρονη ακαδημαϊκή μουσική τον γνωρίζει. Και σίγουρα είναι κάποια εκατομμύρια και αυτοί. Νόμιζα μιλάγαμε για mainstream, κι εγώ mainstream καταλαβαίνω αυτούς που τους ξέρουν όλοι, ανεξάρτητα με το αν ασχολούνται με το είδος. Μήπως χάσαμε λίγο το νόημα της κουβέντας; Εγώ σίγουρα!
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ε, ναι, αλλά άμα το πάμε έτσι και ο Ligeti είναι παγκοσμίως γνωστός, γιατί όποιος ασχολείται με τη σύγχρονη ακαδημαϊκή μουσική τον γνωρίζει. Και σίγουρα είναι κάποια εκατομμύρια και αυτοί. Νόμιζα μιλάγαμε για mainstream, κι εγώ mainstream καταλαβαίνω αυτούς που τους ξέρουν όλοι, ανεξάρτητα με το αν ασχολούνται με το είδος. Μήπως χάσαμε λίγο το νόημα της κουβέντας; Εγώ σίγουρα! Οντως ξεφυγαμε λιγο... Ναι οκ, και εγω τους παραπανω δεν θα τους ελεγα mainstream, αλλα pioneers και ονοματα που ξεχωριζουν. Ο Ligeti καλός! Παντως πιστευω στην ηλεκτρονικη μπορεις να βρεις παααρα πολλα διαμαντια και καινοτομιες. Αν σε ενδιαφερουν συγκεκριμενα ακουσματα πες μου
Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το θέμα είναι άλλο.Σαφώς και το ξέρω η ποιότητα είναι για λίγουςκαι χαίρομαι για αυτό.Έτσι και αλλιώς αν την άκουαν όλοι θα γίνονταν ποπ.ΆΛλο θέλω να πω.Όταν βάλω σε άλλους να ακούσουν δεν ξέρουν να εκτιμήσουν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Και οι πινακες ζωγραφικης εχουν τρομακτικη ποιοτητα,γιατι τα 90% αδιαφορει για αυτους?Δεν υπαρχει καλη και κακη μουσικη,ειναι τι αρεσει στον καθενα.Ο αλλος μπορει να γοσυταρει πλοκαμια του καρχαρια ,το σεβομαι,κατι του βρισκει.
marantonis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να σκας πάντως. Η καλή τέχνη είναι για λίγους, γιατί αν ήταν για πολλούς θα έπρεπε να είναι λίγη, ώστε να χωράει σε όλους. Define "λίγη". Ποσοτικα; Γιατι αν ειναι ποσοτικα, ουτε στους λιγους χωραει ολοκληρη η καλη τεχνη, πρεπει ν' αφιερωσει ολοκληρη τη ζωη του κανεις, και να ζησει αρκετα χρονια, για να την γνωρισει απολυτα σε ολες τις μορφες της. Τοσα χρονια δημιουργιας, απ' τα αρχαια χρονια, πρεπει να συμπιεστουν και να χωρεσουν σε μια 70αρια (που αν βγαλεις υπνο-φαι-χεσιμο δουλεια και διαπροσωπικες σχεσεις, ειναι γυρω στα 30). Δεν υπαρχει καλη και κακη μουσικη Υπαρχει ηλιθια μουσικη, υπαρχει μουσικη fast-food, υπαρχει μουσικη χωρις καρδια και παθος απο τον δημιουργο, υπαρχει μουσικη με απωτερους αρνητικους για την κοινωνια στοχους και επιπτωσεις, υπαρχει μουσικη καρμπον, υπαρχει αδιαφορη μουσικη για τους αδιαφορους. Ολα αυτα τα εντοπιζουμε χωρις δυσκολια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Γιατί όχι; Να φας; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πιάνω, γιατί με παιδεύεις;
carlmikaze Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η καλή τέχνη είναι για λίγους, γιατί αν ήταν για πολλούς θα έπρεπε να είναι λίγη, ώστε να χωράει σε όλους. η τέχνη είναι για λίγους, το ελεσντί για λιγότερους ρίχνετε καμιά φωνή, δεν έχουμε όλοι άκρες
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 η τέχνη είναι για λίγους, το ελεσντί για λιγότερους ρίχνετε καμιά φωνή, δεν έχουμε όλοι άκρες Ελιτισμος ftw ( αλλα οχι σνομπισμος) Παρτυ κενου δικτυου, σαββατο, λοφος στρεφη ( αν και η μουσικη θα ειναι χλιαρη και ξενερωτη ... ) Το cdaki το ακουσες ?
tsifotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μιλωντας για ψαγμενη μουσικη, εχετε ακουσει τους beatles;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα