Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέω εγώ ''Η μουσική είναι διανοητικές σκέψεις''.Υπάρχει πραγματική μουσική,υπάρχει το αίσχος,υπάρχουν,αφήστε δικαιολογίες με γούστο.Ναι,δικαίωμα σου να ακούεις ότι θέλεις αλλά να μην αρνήσε ότι είναι αίσχος.Άλλο να ακούεις Godspeed you Black Emperor! και άλλο Lady Gaga.Γιατί;Το πρώτο σε κάνει με ανοικτό πνεύμα,με σκέψεις και φαντασία ενώ το δεύτερο σε μαλ**ίζει.

Εμένα ρε αντρέα μ' αρέσει και η γκάγκα και οι γκάντσπηντ. Όταν μπορώ να ακούσω γκάγκα, δε μπορώ να ακούσω γκάντσπηντ, κι όταν μπορώ να ακούσω γκάντσπηντ δε μπορώ να ακούσω γκάγκα.

Γκέγκε;

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα ρε αντρέα μ' αρέσει και η γκάγκα και οι γκάντσπηντ. Όταν μπορώ να ακούσω γκάγκα, δε μπορώ να ακούσω γκάντσπηντ, κι όταν μπορώ να ακούσω γκάντσπηντ δε μπορώ να ακούσω γκάγκα.

Γκέγκε;

Ωραία το θέτει ο Lucifer. Δεν έχω παρά να συμφωνήσω.

Δημοσ.

Ως αλήθεια, γιατί δηλαδή, δε γαμάει το παπαράτσι;;;

Χμμμμ, οχι ?

Ειναι το ειδος μουσικης που εχω φαει αθελα μου στη μαπα υστερα απο καθημερινο πολυωρο αραγμα σε μπιλλιαρδαδικο-στεκι για αρκετα χρονια

Δημοσ.

Εμένα μ' αρέσουν τα γκρούβη. Μόνο κάτι γκανγκστα ραπ και αρενμπιζ και σκυλελέγια δε μπορώ.

Επίσης έχω ένα θέμα με τα νησιώτικα, με κοιμίζουν. Μάλλον μου 'χει μείνει απ' όταν με σέρνανε σε γάμους όταν ήμουν μικρός και βαριόμουν και νύσταζα μετά το φαΐ.

Αλλά όλα τα άλλα τ' ακούω, φιλέτα και παπάτζες alike.

Δημοσ.

Εμένα μ' αρέσουν τα γκρούβη. Μόνο κάτι γκανγκστα ραπ και αρενμπιζ και σκυλελέγια δε μπορώ.

Επίσης έχω ένα θέμα με τα νησιώτικα, με κοιμίζουν. Μάλλον μου 'χει μείνει απ' όταν με σέρνανε σε γάμους όταν ήμουν μικρός και βαριόμουν και νύσταζα μετά το φαΐ.

Αλλά όλα τα άλλα τ' ακούω, φιλέτα και παπάτζες alike.

Ισως ορισμενα γκρουβι και φανκι να μαρεσουν αλλα καμμια σχεση με τα ποπ. Πιο πολυ τετοιας φασης :

http://www.youtube.com/watch?v=kU7oWUSXgg8

Δημοσ.

Χμμμμ, οχι ?

where is your god now???

http://www.youtube.com/watch?v=CCPA85ZncVY&feature=related

εύκολα το κόλλημα της ημέρας!

γαμεί!

και υπαρχει και το paparazzi σε αντίστοιχο cover! :-D

youtube.com/watch?v=JMLjg89e4BI&feature=related

Δημοσ.

για όνομα του θεού....

Χμμμμ, οχι ?

Ειναι το ειδος μουσικης που εχω φαει αθελα μου στη μαπα υστερα απο καθημερινο πολυωρο αραγμα σε μπιλλιαρδαδικο-στεκι για αρκετα χρονια

σε νοιώθω τόσο πολύ όμως !

Δημοσ.

Η Lady Gaga είναι κάρμα:

Όλοι εμείς τα παιδιά των 90s μεγαλώσαμε λίγο snob με Prodigy & Nine Inch Nails χωρίς πολύ από τη σαβούρα των 80s, όμως το σύμπαν που είναι σοφό μας έστειλε την Λαίδη για την τιμωρήσει αυτή την υπεροψία μας, για να δείξει και σε εμάς πως είναι να αποθεώνεται το τίποτα.

Αντρέα σε βλέπω και σε ανεβάζω ένα roygbiv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...