Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 sellers πραγματικά εκείνο το ποστ σου ήθελα να το βάλω στο "ράφι με τα καλύτερα της ημέρας", σαν το καλύτερο troll-post! αλλα κρατήθηκα! προφανώς ο carlmikaze δεν σε έχει παρακολουθήσει στα post-rock κλπ thread του insomnia, οποτε λογικό να ψαρώσει με αυτά που γραφεις!
Sellers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 sellers πραγματικά εκείνο το ποστ σου ήθελα να το βάλω στο "ράφι με τα καλύτερα της ημέρας", σαν το καλύτερο troll-post! αλλα κρατήθηκα! προφανώς ο carlmikaze δεν σε έχει παρακολουθήσει στα post-rock κλπ thread του insomnia, οποτε λογικό να ψαρώσει με αυτά που γραφεις! Καλα άστο αυτό. Προφανώς δεν με ξέρει, ας πούμε ότι όντως δεν μπορείς να καταλάβεις το ''ύφος'' του κάθε ποστ. Εγώ για όλα τα υπόλοιπα λέω. το thread να μετονομαστεί σε "διαγωνισμός εμετικού post", θα φτάσουμε στα άστρα τζονξάρξας, ωραία η Φλογέρα και το Ξυλόφωνο των μουσικών σπουδών σου σε ωδείο, αλλά για να πεις πως πχ ο Brian Eno ή ο Richard D James δεν είναι "μουσική μουσική", δεν πρέπει να είσαι ο τζονξάρξας, πρέπει να είσαι ο στοκχάουζεν δ) εμετός και η κατάληξη: οτινάναι, υπέροχο φόρουμ Εμ αμα μπαίνει ο όποιος να'ναι, να πετάξει την μαλακία του, λογικό να γίνει οτιναναι. Αλλα εντάξει, μην πτοείσαι... Διδαξε μας λέμε. Πες μας τώρα τι νικάει τους Autechre.
EyeofOne Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έχουν πλάκα οι διαξιφισμοί για την μουσική. Όλοι το παίζουν ειδικοί (είτε με πρόσχημα οτι έχουν μουσικές σπουδές, είτε οτι ακολουθούν το τάδε συγκρότημα όλη τους την ζωή είτε απλά επειδή έχουν "μουσικό αυτί"). Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια που ήμουν στο γυμνάσιο που μεταξύ σοβαρού και αστείου "τσακωνόμασταν" για το αν οι Metallica είναι καλύτεροι απο τους Iron Maiden και για το αν οι KISS είναι metal ή όχι. Ευτυχώς μεγάλωσα (πολύ) απο τότε και προφανώς τέτοια θέματα δεν με απασχολούν πλέον. Απλά απολαμβάνω την μουσική που μου αρέσει χωρίς να με νοιάζει σε ποια κατηγορία ανήκει ή ποια είναι η γνώμη των δίπλα μου. Τα πράγματα είναι απλά, ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την μουσική και έχει διαφορετικά γούστα. Κάτι που για εμένα είναι "μελωδία" κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρεί "φασαρία". Ανοιχτά μυαλά χρειάζονται και μακριά απο προκαταλήψεις όσον αφορά την μουσική. Οχι δεν χρειάζομαι 20 χρόνια σπουδές για να έχω άποψη για την μουσική ή για να μπορώ να καταλάβω τι μου αρέσει και σίγουρα οι "ταμπέλες" που κάποιοι επιλέγουν να βάζουν σε καλλιτέχνες, συγκροτήματα και είδη μουσικής δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Οτι σου αρέσει το ακούς, ότι δεν σου αρέσει απλά το προσπερνάς.
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 sellers και εγώ κάπου τον έχασα γι αυτό του έθεσα και τα 4 ερωτήματα παραπάνω, εάν θέλει και απαντήσει θα σχηματίσω 100% εικόνα. επειδή θέλω να είμαι καλοπροαίρετος πάντα κρατάω μια πισινή, σε περίπτωση που κάτι δεν κατάλαβα σωστά (αν και από τα ποστ του μέχρι τώρα φαίνεται που το πάει) Όλοι το παίζουν ειδικοί ε, όχι και όλοι, εκτος και (θα μιλήσω για εμένα) αν έχω γράψει κάτι τέτοιο σε κάποιο post μου, οποτε να μου το υποδείξεις και να ζητήσω συγγνώμη...
EyeofOne Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ε, όχι και όλοι, εκτος και (θα μιλήσω για εμένα) αν έχω γράψει κάτι τέτοιο σε κάποιο post μου, οποτε να μου το υποδείξεις και να ζητήσω συγγνώμη... δεν μιλάω συγκεκριμένα για κάποιον προφανώς. Και ναι προφανώς όχι όλοι. Δίκιο έχεις σε αυτό. Αναφερόμουν στους και καλά "ειδικούς" που δεν αφήνουν ευκαιρία να σχολιάσουν και να δημιουργήσουν εντάσεις σε κατά τα άλλα ενδιαφέρουσες συζητήσεις περί μουσικής.
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μεθαύριο παίζει ο Goagil στο άμμος πάντως.. Απατη ο τυπος ! Μη μασατε
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κοροιδεύεις στανταρ.. Μαλλον δεν ξερεις τι παιζει με τον τυπο (No offense ..) . Καταρχην λατρευω την goa trance και γουσταρω και ορισμενα απο την dark. Αρχικα ο τυπος επαιζε goa trance (σαν DJ). Νομιζω οτι ξερεις οτι δεν ηξερε καν να μιξαρει/κανει beatmatching, ετσι ? Full trainwrecking. Σαν παραγωγος goa trance (Kode IV) δεν ελεγε τπτ , ολη την δουλεια την κανανε τα υπολοιπα μελη. Σαν παραγωγος dark psy ( The Nommos ) παλι ολη τη φαση την κανει η γυναικα του. Μενει μονο το και καλα 'spiritual' profile του παρολο που ο τυπος ειναι αλλαζονας του κερατα και Fake (τον ειχε φιλοξενησει φιλος μου ,εμπιστο ατομο, και μου χε μεταφερει το πως καταρριφθηκε ο μυθος του Goa Gil υστερα απο αυτο). Με αλλα λογια, φυκια για μεταξωτες κορδελλες. Τα παραπανω δεν τα βγαζω απο τη γκλαβα μου, μπορουν να τα υποστηριξουν κ ατομα που ειναι χρονια στη σκηνη,πολλα περισσοτερα απο μενα (ειτε σαν ακροατες αλλα και ακομα και σαν καλλιτεχνες , psynews.org . Ακουω παντως τον αντιλογο σου και ΤΙ βρισκεις στον Γκοα Γκιλ. Διευκρινησε αν μιλας για την goa φαση του ή την dark psy , και συγκεκριμενα σε τι του δινεις respect, Και εδω ειμαστε ...
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Στη goa φάση του φίλε μου και στο ότι είναι πόσο είναι και βαράει ακόμα. Και καλώς ή κακώς αυτός το έκανε το σκηνικό όλο τόσο μαζικό.. Μ αυτά που παίζει δεν τρελαίνομαι ούτε εγώ, συμφωνώ μαζί σου.
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Υπηρχαν αλλα ονοματα πολυ πιο influential απο τον Goa Gil ( απο τους πρωτους πρωτους , Koxbox και Juno Reactor, και λιγο αργοτερα Astral Projection, MFG , Electric Universe, Prana κλπ ). Κοιτα για να τον ακουσω να παιζει goa μαλλον θα πηγαινα , παρολο που ειναι απο τους χειροτερους DJs θα παιζανε στανταρ καλα κομματια στο σετ του (αν και θα ταν ξενερωμα οτι δεν θα ξερε να τα μιξαρει κ να κρατησει καποιο flow). Τωρα να πας και να τον ακουσεις να μιξαρει dark... δεν ξερω. Το οτι ειναι ξερω γω στα 60 του και παιζει ακομα γιατι ειναι εντυπωσιακο?
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κατ αρχην παιζει να ναι κ 70 οχι; Δεν ειναι εντυπωσιακο ρε φιλε; Δεν τραγουδαει οπερα, trance παιζει.. Τεσπα και γω δεν ειπα οτι ειναι κορυφη, αλλα αυτος το κανε μοδα τοτε που ηταν μοδα κατα τη γνωμη μου.. Γαμω τις εποχες btw.. :/
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Goa_Gil 60 done! E δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να κανεις dj set (που ουτε αυτο δεν κανει καλα). Σου πα δεν ηταν ο μονος που εκανε την γκοα πιο μαζικη, ηταν παρα πολλα ατομα.
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ρε Νικ και απ τον tiesto παίζουν πολλοί καλύτεροι Djs, αλλά αυτός είναι ο πιο δημοφιλής. Το ίδιο ισχύει πιστεύω και με τον GoaGil, αυτό σου εξηγώ.
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλα το ποσο δημοφιλης ειναι καποιος δεν μου λεει τπτ απολυτως. Απλα ακομα και σε αυτο που λες δεν συμφωνω τοσο , σου ανεφερα ονοματα που θεωρω εξισου η και περισσοτερο γνωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα