Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά κάνω μουσικές σπουδές σε ωδείο... και παίζω βιόλα. δεν είμαι τόσο του κλασικού, αλλα πιστεύω πραγματικά πως αυτό δεν είναι πραγματική μουσική

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά κάνω μουσικές σπουδές σε ωδείο... και παίζω βιόλα. δεν είμαι τόσο του κλασικού, αλλα πιστεύω πραγματικά πως αυτό δεν είναι πραγματική μουσική

Και εγω εχω τελειωσει κλασσικες σπουδες... Επιμενω, απο ηλεκτρονικη δεν ξερεις τι σου γινεται :) No offense

Δημοσ.

τζονξάρξας, ωραία η Φλογέρα και το Ξυλόφωνο των μουσικών σπουδών σου σε ωδείο, αλλά για να πεις πως πχ ο Brian Eno ή ο Richard D James δεν είναι "μουσική μουσική", δεν πρέπει να είσαι ο τζονξάρξας, πρέπει να είσαι ο στοκχάουζεν

πληροφοριακά ποιές άλλες μουσικές δεν είναι μουσικές μουσικές;

Δημοσ.

1) είμαι βλάκας που έχω κατοχυρώσει το όνομα ως XARXAS , ενώ διαβάζεται Χάρχας...

2) Απλά πιστεύω πως όταν ένα τάδε κομμάτι έχει μέσα 5 νότες και ένα beat απο πίσω χωρίς στίχους πολλούς ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, δεν είναι ιδιέταιρο μουσικό δημιούργημα

Δημοσ.

μπορεί να μην ξέρω όντως... αλλα εγώ ποτέ δεν θεώρησα την ηλεκτρονική μουσική μουσικη

παρόλο που σχετικά ακούω

Αμα κρινω απο το τραγουδι που ποσταρες στο κολλημα της ημερας πολυ αμφιβαλλω για το οτι παιζεις βιολα. Αν πραγματικα παιζεις βιολα και κανεις κλασικες μουσικες σπουδες δεν ειναι δυνατο να γραφεις τα παραπανω. Ειδικα αυτα που λες για την ηλεκτρονικη μουσικη ειναι παντελως αστοχα.

Δημοσ.

πρέπει να βρω ένα τρόπο να σ αποδείξω ότι παίζω βιόλα...

Δεν είπα ποτέ ότι δεν ακούω

είπα ότι δεν τα θεωρώ μουσική

Δημοσ.

καρλ τσεκ πμ

Fear Αυτα που λεει ισως ισχυουν μονο για τα ποπ/maistream εκτρωματα της 'ηλεκτρονικης' ξερω. Αλλα η ηλεκτρονικη ειναι τεραστιο ειδους με παρα πολλα υποειδη κ κατηγοριοποιησεις...

Πχ Τζονυ αν σαρεσει η κλασσικη ψαξε να βρεις το αλμπουμ του Murcof με τιτλο Martes... mp3 η κανα youtube ξερω γω

http://www.youtube.com/watch?v=H9DBeVN-CS4

Δημοσ.

πρέπει να βρω ένα τρόπο να σ αποδείξω ότι παίζω βιόλα...

Δεν είπα ποτέ ότι δεν ακούω

είπα ότι δεν τα θεωρώ μουσική

Και θεωρεις μουσικο δημιουργημα "τραγουδι" των Pussycat Dolls?Μαλλον πλακα κανεις.

Δημοσ.

ναι, μιλάμε για κάτι διαφορετικό εδώ

μιλάω για κομμάτια του στυλ alors on dance, τέτοια που ακούμε γύρω μας

αυτό "μου έχουν πει" πως είναι ηλεκτρονική μουσική, αυτό εννοώ. Μιλάω για κομμάτια που φτιάχνονται ηλεκτρονικά και δεν έχουν τίποτα μέσα...

αν το παρατηρήσεις είναι μερικές νότες σε όλο το κομμάτι:

http://www.youtube.com/watch?v=VHoT4N43jK8

αυτό που ακούμε απο το 0:15 μέχρι το 0:18 περίπου ακούγεται σε όλο το κομμάτι, και μέσα μερικές σκόρπιες νότες να κάνουν μπούγιο

Δημοσ.

γεια παιδιά και απο εμένα

Δεν ξέρω τι λέγατε τόσες σελίδες

θα σχολιάσω τον τίτλο

ορισμένα κομμάτια έχετε το δικαίωμα να τα αποκαλέσετε μουσική

αυτά που ακούμε γύρω μας δεν είναι μουσική, είναι τραγούδια

Παίζω με τις λέξεις ε? Όχι λέω την αλήθεια

Ένα κομμάτι που μέσα του έχει ένα κωλομπιτάκι σε όλη την διάρκεια, πέντε νότες στην φωνή, και ένα ηλεκτρονικό ανύπαρκο όργανο να παίζει άλλες πέντε δεν λέγεται μουσική.

Μουσική λέγεται ένα κομμάτι που μέσα του έχει δυναμική, χρωματισμό (ανεβοκατεβάσματα έντασης και τρόποι παίξιμου του οργάνου), πολλά όργανα, να σχηματίζουν συγχορδίες, να βγαίνει πάθος, να σε αγγίζει μέσα σου, και όχι να σε κάνει να θες να αγγίξεις αυτή που το χορεύει...

Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό το κωλομπιτάκι, αλλα δεν είναι μουσική

Ο σωστός τίτλος είναι "Γιατί μερικοί δεν ξέρουν να ακούνε τραγούδια"

Λίγοι ξέρουν να ακούν τραγούδια

Ακόμα λιγότεροι μουσική...

Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα..

Δηλαδη οι boards of canada ας πουμε γραφουν τραγουδια και οχι μουσικη και οι μελισσες και τα κοκκινα χαλια γραφουν μουσικη επειδη εχουν κιθαρα και drums. Αυτο θες να πεις αν καταλαβα καλα..

Δημοσ.

διάβασε και τα υπόλοιπα ποστ μου και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ

απο ότι κατάλαβα και εγώ, αυτό που γνώρισα ως ηλεκτρονική μουσική είναι παρακλάδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...