Προς το περιεχόμενο

Ασφάλιση και Δίπλωμα

garou7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω (μιάς και δεν ξέρω)Χρειάζεται δίπλωμα για να ασφαλίσεις ένα μηχανάκι 125 κυβικών πάνω κάτω?Βασικά θα ηθελα να ξέρω γιατι ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα και να μην το πάρω τζάμπα γιατι ειμαι 17

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην το πάρεις τζάμπα.Καμιά ασφαλιστική δεν θα σε ασφαλίσει αν δεν έχεις δίπλωμα.Και αν έχεις κάποιο κονέ και γίνει,η ασφάλεια δεν πληρώνει όταν το οδηγεί άτομο χωρίς δίπλωμα Ασε που θα τρέχουν και τον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που την οδηγεί άτομο χωρίς δίπλωμα. Σε περίπτωση ατυχήματος κοινώς....τον ήπιες απ όλες τις μεριές.Ούτε θα σε καλύψει και θα τρέχεις και σε δικαστήρια και θα πλερώσεις και όχι μόνο εσύ κτλ κτλ.

Επίσης να σε ρωτήσω και κάτι άλλο..πέφτεις σε μπλόκο τροχαίας...-άδεια,δίπλωμα,ασφάλεια......στο δίπλωμα τί θα τους πεις?Μακάκες είναι νομίζεις και δεν βλέπουν ότι είσαι πιτσιρικάς ακόμα για να έχεις δίπλωμα για 125??

Περίμενε ένα χρόνο ακόμα.....(στα 18 δεν μπορείς να βγάλεις για μέχρι 125?) για να είσαι κύριος!!;)

Λες ε?Οκ σε ευχαριστώ πολυ αλλα εχω ακούσει και για το 50ρακι οτι δεν χρειάζεται δίπλωμα είναι σίγουρο ή και σε αυτό πέφτω έξω??

εχεις ξενο διαβατηριο?αν ναι σε καποιες χωρες ισχυει..αλλιως πας για διπλωμα στην τροχαια.

αν τρακαρεις μπορει ο αλλος/η να το τραβηξει οσο θελει στο θεμα αποζημιωσεις.

αν σου περισευουν παρε 50αρι και φτιαξτο .αν και για 1 χρονο ιστορια καλυτερα να περιμενεις να παρεις απο την αρχη κατι καλυτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...