Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy ace

Michaelfg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παίδες πήρα προσφάτως το εν λόγω κινητό και παρατήρησα ότι ότι εφαρμογή κατέβαζα απο το android market και την εγκαθιστούσα μου την έκανε εγκατάσταση στη μνήμη του κινητού!Πως θα μπορέσω εγώ να κάνω εγκατάσταση στην κάρτα όταν το κάνει αυτόματα?????Επίσης παρατήρησα ότι στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να μπω στην μνήμη του κινητού....Any help?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παίδες πήρα προσφάτως το εν λόγω κινητό και παρατήρησα ότι ότι εφαρμογή κατέβαζα απο το android market και την εγκαθιστούσα μου την έκανε εγκατάσταση στη μνήμη του κινητού!Πως θα μπορέσω εγώ να κάνω εγκατάσταση στην κάρτα όταν το κάνει αυτόματα?????Επίσης παρατήρησα ότι στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να μπω στην μνήμη του κινητού....Any help?????

για το πρωτο δεν μπορεις να τις εγκαθιστας κατευθειαν στην καρτα, καποιες εφαρμογες μπορεις να τις μεταφερεις μετα την εγκατασταση τους αλλα γενικα δεν προτεινεται

για το δευτερο που λες δεν ξερω

εεεεε....υπάρχει πρόβλημα γιατί το κινητό έχει περιορισμένη μνήμη και δεν μπορώ να εγκαταστήσω πολλές εφαρμογές.... :fear: :fear: :fear: :fear: anyway κανείς άλλος μήπως ξέρει?????

Υ.Γ. ευχαριστώ για την απάντηση σου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...