xanoumi Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν είμαι σε σωστή κατηγορία για αυτό το θέμα και ισχύει κάτι τέτοιο συγγνώμη εκ των προτέρων. Άλλαξα PC αλλά έβαλα τα ίδια windows που είχα και πριν αλλά πλέον όταν πάω να δω ταινία με οποιοδήποτε πρόγγραμα(BsPlayer,KMPlayer) και αρκετά ακόμα οι υπότιτλοι βγαίνουν "κινέζικα". Άνοιξα το αρχείο .srt με Notepad είδα πως με κωδικοποίηση ANSI είναι όλα κινέζικα. Έκανα και αποθήκευση ως.. αλλάζοντας την κωδικοποίηση σε UTF-8 & Unicode αλλά εξακολουθούσε να μην βγάζει σωστά. Μόνο αν το ανοίξω με Word μπορώ να δω κανονικά στα Ελληνικά τους υπότιτλους. Αλλά και πάλι κάνοντας ένα copy-paste σε notepad αρχείο και σώζοντάς το ως unicode όταν το "σέρνω" στο BSPlayer μου βγάζει πλέον Ελληνικούς υπότιτλους αλλά κομμένους στα δεξιά. Ξέρει κανείς τι γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δηλαδή το πρόβλημα που έχεις με το notepad είναι ότι το BSPlayer δεν σου βγάζει σωστά τους υπότιτλους;; Θέμα για την κατηγορία Video και Audio Software είναι,αλλά ανέβασε και μια φωτογραφία για να δούμε τη εννοείς.
xanoumi Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι ακριβώς και όχι μόνο το BSPlayer αλλά οποιοδήποτε πρόγραμμα.
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ανέβασε μια φωτό να δούμε τη λες. Μήπως με τα πολλά copy-paste κάπου αλλάζει το μήκος των γραμμών;
xanoumi Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Και εδώ βάζω απο τυχαία ταινία 2 screenshots. Το ένα είναι με το .srt κατευθείαν και το άλλο ενώ έχω κάνει copy-paste σε notepad &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εκεί που είναι το 2 δες να είναι επιλεγμένο,επίσης μπορείς στο Subtitle margins width (%) να το μεγαλώσεις λίγο.
xanoumi Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου. Αν και το είχα ψάξει και σε αυτό το σημείο, δεν είχα πειράξει το margin %. Τουλάχιστον τώρα θα μπορώ να βλέπω καμμιά ταινία. Απλά θα πρέπει copy+paste απο Word σε Notepad. Και πάλι ευχαριστώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.