Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κανω like σε φωτος οι φιλοι μου τα βλεπουν. Γινεται να το αποκρυψω;

Εγω παντως δε βλεπω κανενος φιλου μου τα Likes, εκτος και αν κανεις δε κανει! Αναφερομαι μονο σε φωτο!

Δημοσ.

Προφανως και κανενας δεν θα σου κανει!

Εφοσον κανεις like ποιος ο λογος να το αποκρυψεις;

Δεν κανεις καθολου και τελειωσε η υποθεση!

Δημοσ.

Δε καταλαβες. Κανω λικε πχ σε ενα φιλο μου και οι υπολοιποι φιλοι μου που δεν εχουν σχεση με αυτον βλεπουν το λικε και την φωτο σε μικρογραφια. Πως γινεται αυτο;

Δημοσ.

Τα likes δημοσιεύονται στον τοίχο σου και οι φίλοι σου έχουν πρόσβαση σε αυτόν... απλά πράγματα. Μία λύση θα ήταν να πηγαίνεις κάθε φορά στον τοίχο σου και να σβήνεις αυτά που δε θες να φαίνονται

Δημοσ.

Τα likes δημοσιεύονται στον τοίχο σου και οι φίλοι σου έχουν πρόσβαση σε αυτόν... απλά πράγματα. Μία λύση θα ήταν να πηγαίνεις κάθε φορά στον τοίχο σου και να σβήνεις αυτά που δε θες να φαίνονται

Αφου ρε φιλε στον τοιχο μου οταν παω δε βλεπω τα Likes που κανω!! Ο,τι αλλο κανω το βγαζει, τα λικες σε φωτογραφιες, δε τα δειχνει!
Δημοσ.

Και κατι αλλο. Γιατι πλεον βγαζει ολες τις συνομιλιες μου σαν μηνυματα; Δε θελω να φαινονται.

UpToDate, το σχολιο σου δε το επιασα ρε μεγαλε. Αν δε σου αρεσει το Facebook και δεν ασχολεισαι, απλα μη μπαινει στο θεμα, και ποσο μαλλον μη ποσταρεις μλκς! Ανοητε.

Δημοσ.

Για σπαμ εισαι πρωτος! Αντε στη παιδικη χαρα με τα κουβαδακια σου αγορακι.

Αντε που σου ριχνω και μια 5ετια και σεβασμος μηδεν.

Δημοσ.

Για σπαμ εισαι πρωτος! Αντε στη παιδικη χαρα με τα κουβαδακια σου αγορακι.

Αντε που σου ριχνω και μια 5ετια και σεβασμος μηδεν.

themultitudeofemotionsp1.gif

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φτάνει πια με τις Ελληνικές εξυπνάδες.

Επαναφέρω το θέμα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση στο χρονολόγιο για να μην φαίνονται τα likes που κάνουμε σε δημοσιεύσεις, στους άλλους? Σε μη χρονολόγιο δεν υπάρχει ρύθμιση. Με ενδιαφέρει αν γίνεται σε προφίλ χρονολογίου. Αν και δεν μου αρέσει το χρονολόγιο, θα το μεταφέρω εκεί ν υπάρχει η ρύθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...