Porg Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βρήκα κάτι πολύ ωραία μπλουζάκια και σε πολύ καλή τιμή, 12$ το ένα! Έβαλα 3 στο καλαθάκι και πήγα στα 45$ μαζί με μεταφορικά. Η απορία μου είναι: τι παίζει με το τελωνείο;Με μια μικρή έρευνα διάβασα ότι έρχονται σε φάκελο και περνάει σαν αλληλογραφία χωρίς τελωνείο, ούτε τα 3Ε. Κάποιος που να έχει αγοράσει να πει την εμπειρία του;
fastinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγω έχω αγοράσει μια φορά δεν με έπιασε τελωνιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις
garage667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εξαρτάται από τον όγκο βασικά και την -αναγραφόμενη- αξία.Εγω έκανα παραγγελία μια φορά για ένα φίλο,η αξία του αντικειμένου ήταν 35$ και αυτή έγραφαν απ έξω από το κουτί "αξία 9$".Δεν χρειάστηκε να πληρώσω κάτι ούτε σε μεταφορικά ούτε σε τελωνείο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Porg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Σήμερα παρέλαβα, τα έφεραν σπίτι μου τα ΕΛΤΑ όπως την απλή αλληλογραφία και χωρίς καμία χρέωση τελωνείου. Αγοράστε άφοβα
Porg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Πήρα μέρος στον διαγωνισμό που έχουν για τα καλύτερα slogans!Αν περάσετε απτο site για αγορές ή αν σας άρεσαν ρίξτε και καμιά θετική ψήφο μήπως τα καταφέρουμε και εκτυπωθούμε Αυτά τα δύο ανέβασα, πάνε αρκετά καλά: Revolution is the art of freedom & When clouds are gathering, I'm dreaming rainbows Για όσους δεν έχουν αγοράσει απτο site χρειάζεται απλός σύνδεση μέσο facebook. Αν κάποιος άλλος έχει ανεβάσει κάποιο slogan ή σχέδιο να ενημερώσει
333_halfdevil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αγοραστε άφοβα. Δεν πληρώνεις τελωνείο.ωραία τα σχεδία αλλά από ποιότητα δε λένε και πολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.