poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 άσε μην το πιάσουμε αυτό με τους οτέτζηδες...forthnet είχα πάει με 40ε το μήνα αλλά ο ΟΤΕ δεν με έβρισκε να με συνδέσει και επειδή δεν είναι σπίτι να περιμένω αιωνίως υποχώρησα πήγα ΟΤΕ και ξαφνικά το βρήκαν και το συνέδεσαν σε μια μέρα... αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς ούτε τιμολόγια δεν μπορούσα να τυπώσω χωρίς τηλέφωνο-φαξ κλπ... :mad: καλο ειναι να γυρισεις την μια απο τις 2 οχι και τις 2.και εφοσον η μια παιζει μπορει να γυρισεις αυτην την μια.ετσι επειδη ηδη παιζει στον οτε δεν θα χρειαστει να ερθουν εκει απλα θα την γυρισουν αππο το αστικο κεντρο Δεν ξέρω ποιος ο λόγος ύπαρξης και των 2 γραμμών όσον αφορά τη χρησιμότητά τους. Θα μπορούσες να κάνεις και αυτό που είπε ο poulinos. Anyway, εγώ παιδάκια μου σας καληνυχτίζω (το γαλατάκι μου και νάνι ). καλοβραδυ.την κανω και εγω.και αργησα.
for4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καληνύχτα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια,προς το παρόν θα γίνει αυτό με τον κωδικό και την Α4 και βλέπουμε μετά... και πάλι ευχαριστώ...
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μην ευχαριστεις.ειναι ωραιες συζητησεις αυτες για wifi.ναι η πιο φτηνη και απλη λυση ειναι αυτη.απλα αν υποψιαζεσαι οτι κατι δεν παει καλα με το net αλλαξε κωδικο.μην ερθει κανεις που μενει εκει διπλα δει τον κωδικο και το ξεπατωσει μετα.μια φορα στις 10 μερες πιστευω θα ειναι μια χαρα αναλογως ποσους πελατες εχεις κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.