Προς το περιεχόμενο

Μείωση εμβέλειας ρούτερ

for4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

35 eisai ρε συ και λεω θα παω και θα δω κανα 50 +.σορρυ για το off topic

35 γράφω εδώ; Που να δεις στο fb που μου άνοιξε η γυναίκα που γράφω γεννηθείς το 81!! :lol:

μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά σαν πελάτης σε διάφορα μαγαζιά μου την έσπαγε να είναι κλειδωμένο το wifi και να μην μπορώ να σκοτώσω την ώρα μου με το κινητό μου.

Κοίτα επειδή έπρεπε να έχω 3 γραμμές δεν ήταν τίποτα να βάλω ίντερνετ στις 2, ειδικά από την στιγμή που στην μία έχω συνδεδεμένα τα pc της δουλειάς κυρίως για Updates και support.

το γέλιο θα είναι ότι μετά από κάποιους μήνες που παίζει να ανοίξω έναν διπλανό χώρο θα έχω το αντίθετο πρόβλημα και θα ψάχνω για hot spot γιατί εκεί παρεμβάλλονται τοίχοι.... :D

Ούτε και εκεί θα χρειαστείς hotspot αν είναι να το παίξεις το ίδιο απλά. 1 - 2 repeater και είσαι έτοιμος :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σιγουρα πιο φτηνα.90 ευρω μου φαινονται τοο much για μια κεραια.και τουλαχιστον θα ξερεις οτι οτι και να παθει θα στην αλλαξουν χωρις να πληρωσεις.και ισως επειδη ειναι λιγο πιο δυνατες να μην χρειαστει και δευτερη διπλα.επισης αν κανεις αυτο που ειπαμε πιο πανω με τον κωδικο σε χαρτι α4 δεν υπαρχει λογος να τον αλλαζεις καθε μερα .και μια φορα την εβδομαδα καλα ειναι.

Δημοσ.

Το hotspot θα του παρέχει περισσότερο έλεγχο στο ιντερνετ του και στο που/πως/γιατί το μοιράζει στους πελάτες του. Αν θέλει μόνο να καλύψει έναν αριθμό 50-60 ατόμων την ημέρα, και αυτοί όχι ταυτόχρονα, θα ήταν overkill τέτοιο στήσιμο, πιστεύω.

Edit:

Μπορεί να πάρει κανένα router που να υποστηρίζει hotel guest login (<- captive portal και με το που συνδεθεί και ανοίξει κάποιον browser τότε πρέπει να βάλει τον κωδικό) στο ασύρματο. Κάτι belkin, αν θυμάμαι καλά, το είχαν αυτό.

Δημοσ.

Το hotspot θα του παρέχει περισσότερο έλεγχο στο ιντερνετ του και στο που/πως/γιατί το μοιράζει στους πελάτες του. Αν θέλει μόνο να καλύψει έναν αριθμό 50-60 ατόμων την ημέρα, και αυτοί όχι ταυτόχρονα, θα ήταν overkill τέτοιο στήσιμο, πιστεύω.

Edit:

Μπορεί να πάρει κανένα router που να υποστηρίζει hotel guest login (<- captive portal και με το που συνδεθεί και ανοίξει κάποιον browser τότε πρέπει να βάλει τον κωδικό) στο ασύρματο. Κάτι belkin, αν θυμάμαι καλά, το είχαν αυτό.

εχω δει σε ρουτερ που εχουν radius αλλα...δεν το εχω δοκιμασει να στησω εγω δικο μου radius.τα belkin τα σιχαινομαι λιγο δεν το εχω δει αυτο που λες.overkill δεν ειναι .αφου στην ουσια σαν ενοικιο θα ειναι οπως Πχ starbucks κτλ.δεν θα πληρωσει κατι.

όχι 90 ευρώ δίνω στον οτέ...

απλα μετα δεν θα τα δινεις στον οτε και θα ειναι λιγοτερα.

45 ευρω το μηνα δινει.παλι λιγοτερο πιστευω οτι θα του βγει.το ρωταει αμα θελει και βλεπει.

Δημοσ.

αν δινει 90 το μηνα για μια συνδεση τοτε ας στησει hot spot.αν και πολλα ειναι 90.μαλλον ειναι και τηλεφωνα μεσα κτλ κτλ.

Δημοσ.

την μια την εχει για αυτον και την αλλη για τους πελατες.

αν και την μια απο τις 2 θα μπορουσε να την ειχε γυρισει σε καποιον παροχο και να ειχε εως 24

Δημοσ.

την μια την εχει για αυτον και την αλλη για τους πελατες.

αν και την μια απο τις 2 θα μπορουσε να την ειχε γυρισει σε καποιον παροχο και να ειχε εως 24

άσε μην το πιάσουμε αυτό με τους οτέτζηδες...forthnet είχα πάει με 40ε το μήνα αλλά ο ΟΤΕ δεν με έβρισκε να με συνδέσει και επειδή δεν είναι σπίτι να περιμένω αιωνίως υποχώρησα πήγα ΟΤΕ και ξαφνικά το βρήκαν και το συνέδεσαν σε μια μέρα...

αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς ούτε τιμολόγια δεν μπορούσα να τυπώσω χωρίς τηλέφωνο-φαξ κλπ...

:mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος ο λόγος ύπαρξης και των 2 γραμμών όσον αφορά τη χρησιμότητά τους. Θα μπορούσες να κάνεις και αυτό που είπε ο poulinos.

Anyway, εγώ παιδάκια μου σας καληνυχτίζω (το γαλατάκι μου και νάνι :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...