for4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά, έβαλα μια 24αρα του ΟΤΕ με ένα ρούτερ Sagem( μοντέλο δεν θυμάμαι θα το δω αύριο και θα το γράψω). Η ερώτηση μου είναι:επειδή η εμβέλεια του είναι πολύ μεγάλη και θέλω να το αφήσω ανοικτό υπάρχει δυνατότητα να του μειώσω την εμβέλεια καμιά 10αρια μέτρα? Και αν ναι, πως ακριβώς? Θα έχει επίπτωση στις ταχύτητες? στην νορμάλ απόσταση εννοείται όχι στα 20 μέτρα.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά, έβαλα μια 24αρα του ΟΤΕ με ένα ρούτερ Sagem( μοντέλο δεν θυμάμαι θα το δω αύριο και θα το γράψω). Η ερώτηση μου είναι:επειδή η εμβέλεια του είναι πολύ μεγάλη και θέλω να το αφήσω ανοικτό υπάρχει δυνατότητα να του μειώσω την εμβέλεια καμιά 10αρια μέτρα? Και αν ναι, πως ακριβώς? Θα έχει επίπτωση στις ταχύτητες? στην νορμάλ απόσταση εννοείται όχι στα 20 μέτρα. α.συνηθως σε αυτα τα ρουτερ δεν μπορεις.. β.αν θες να βρω το Link απο ενα τετοιο θεμα που γραφτηκαν απειρες σελιδες.απο εκει και περα θα τα πω επι τροχαδην αν και στο sagem δεν νομιζω οτι μπορεις να μειωσεις ενταση α.κλειδωσε το. β.δεν υπαρχει μειωνω την εμβελεια σε 10 μετρα.αν το βαλεις 10 μετρα και να περναει ενα τοιχο τοτε τα 10 μετρα σε ελευθερο χωρις εμποδια θα ειναι 50 μετρα. αν εσυ πιανεις στα 10 μετρα με την δικια σου καρτα ενας που εχει κατευθυντικη καρτα και 500 mw θα πιανει και απο τα 20 μετρα.η μεγαλη μειωση της εντασης ναι εχει επιπτωση στην ταχυτητα απο καποιο σημειο και μετα. οποτε κλειδωσε το. οπως ειχε πει καποιος δεν ειναι βουτηρο το σημα περνουμε μαχαιρι και κοβουμε 1 μετρο. και επειδη το σπιτι σου δεν ειναι σαν μια αποθηκη με τοιχους αλλα το καθε δωματιο απεχει διαφορετικα απο το ρουτερ δεν μπορεις να κοψεις εκει που θες. αν ειχες ενα σπιτι φτιαγμενο με πετρα τοιχο και ηταν ολο μονοκοματο θα σου λεγα οκ το κοβεις ανετα στα 10 μετρα αφου απο την πετρα δεν περναει σχεδον τιποτα.αλλα σε κανονικα σπιτια αν βαλεις το ρουτερ στο παραθυρο σου και εσυ εισαι πισω απο τον πρωτο τοιχο τοτε αυτος που ειναι απεναντι απο το παραθυρο σου ακομα και αν ειναι 30 μετρα θα παιξει μια χαρα ειδικα αν εχει καλυτερη καρτα απο την default Την δικια σου
for4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 βασικά είναι τζαμαρία και μετά για 50+μέτρα ελεύθερος χώρος, δεν είναι σπίτι με τοίχους...και επειδή θέλω οι πελάτες να μην ψάχνουν να βρουν κωδικό ήθελα να το χω ελεύθερο αλλά έως κάποιο σημείο. κάπως έτσι την πάτησα και εγώ, υπολόγιζα έχοντας στο μυαλό το σπίτι μου και έλεγα καμια 15αρια μέτρα και τώρα διαπίστωσα πάνω από 40 μέτρα σήμα καμπάνα, 75% στο λάπτοπ μου...
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 θα σου λεγα οτι μπορεις να το μειωσεις αν το εκανε το συγκεκριμενο μοντελο.απο την αλλη ακομα και αν το μειωσεις αν ενας πελατης σου δεν εχει πολυ μπαταρια στο laptop το laptop απο default Θα ριξει την εμβελεια να το πω και το output στην καρτα του.και αν το εχεις και εσυ χαμηλα μετα παιζει να μην πιανει αυτος.το τζαμι σαν εμποδιο ειναι σαν να μην υπαρχει.κοβει ελαχιστα.
lexmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βασικά είναι τζαμαρία και μετά για 50+μέτρα ελεύθερος χώρος, δεν είναι σπίτι με τοίχους...και επειδή θέλω οι πελάτες να μην ψάχνουν να βρουν κωδικό ήθελα να το χω ελεύθερο αλλά έως κάποιο σημείο. κάπως έτσι την πάτησα και εγώ, υπολόγιζα έχοντας στο μυαλό το σπίτι μου και έλεγα καμια 15αρια μέτρα και τώρα διαπίστωσα πάνω από 40 μέτρα σήμα καμπάνα, 75% στο λάπτοπ μου... Πέρνα μια βόλτα να δεις από εδώ, εδώ και εδώ
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 lexmark δεν θελει να στησει hot spot απο οτι καταλαβα.απλα να δωσει ετσι τυπικα ιντερνετ.
for4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 lexmark δεν θελει να στησει hot spot απο οτι καταλαβα.απλα να δωσει ετσι τυπικα ιντερνετ. ακριβώς, να μπορεί ο πελάτης να χαζεύει στο νετ από κινητό ή Laptop όσο περιμένει αλλά επειδή μου βγήκε πολύ ανοικτός ο χώρος(είμαι και λίγο ψηλότερα από τα γύρω κτήρια)η εμβέλεια πραγματικά με εξέπληξε...και θα ήθελα να την περιόριζα λίγο αλλά αφού μου λέτε ότι με αυτό το ρούτερ δεν γίνεται τίποτα...για την ταχύτητα δεν με ένοιαζε, οι πελάτες θα κάθονται γενικά κοντά στο ρούτερ και για μένα έχω άλλη σύνδεση...αυτή είναι μόνο για τους πελάτες...
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βαλε κανα κωδικο και βαλε τον κωδικο καπου εμφανες να φαινεται σε μιακολλα a4 πχ στον τοιχο.αμα δεις οτι το ξεσκιζει κανεις και εχει μαθευτει τον αλλαζεις.γιατι τωρα για radius Κτλ και ολα αυτα δεν λεει.αν και στο αλλο θεμα λεγαμε οτι πολλες φορες το να πεις σε μια εταιρεια να σου στησει ενα hot spot μπορει να σου βγει και λιγοτερο απο οσο πληρωνεις για αυτην την συνδεση.
lexmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ουπς!!! My bad! Κεκτημένη ταχύτητα από το άλλο thread και δεν κατάλαβα καλά! Είδα τη λέξη "πελάτες" και προχώρησα Κωδικό τότε και τον αλλάζεις κάθε τέλος της μέρας μαζί με το Ζ Edit: Με πρόλαβε ο Poulinos. +1 σε αυτό που είπε.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ουπς!!! My bad! Κεκτημένη ταχύτητα από το άλλο thread και δεν κατάλαβα καλά! Είδα τη λέξη "πελάτες" και προχώρησα Κωδικό τότε και τον αλλάζεις κάθε τέλος της μέρας μαζί με το Ζ Edit: Με πρόλαβε ο Poulinos. +1 σε αυτό που είπε. οταν ειδα ολα τα Links λεω standard το διαβασε γρηγορα και καταλαβε για hot spot.
lexmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Περασμένη και η ώρα, περασμένη και η ηλικία, μάτια να βλέπουν αστεράκια (και τα 4 μάτια)... καταλαβαίνετε!
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 35 eisai ρε συ και λεω θα παω και θα δω κανα 50 +.σορρυ για το off topic
for4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βαλε κανα κωδικο και βαλε τον κωδικο καπου εμφανες να φαινεται σε μιακολλα a4 πχ στον τοιχο.αμα δεις οτι το ξεσκιζει κανεις και εχει μαθευτει τον αλλαζεις.γιατι τωρα για radius Κτλ και ολα αυτα δεν λεει.αν και στο αλλο θεμα λεγαμε οτι πολλες φορες το να πεις σε μια εταιρεια να σου στησει ενα hot spot μπορει να σου βγει και λιγοτερο απο οσο πληρωνεις για αυτην την συνδεση. μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά σαν πελάτης σε διάφορα μαγαζιά μου την έσπαγε να είναι κλειδωμένο το wifi και να μην μπορώ να σκοτώσω την ώρα μου με το κινητό μου. Κοίτα επειδή έπρεπε να έχω 3 γραμμές δεν ήταν τίποτα να βάλω ίντερνετ στις 2, ειδικά από την στιγμή που στην μία έχω συνδεδεμένα τα pc της δουλειάς κυρίως για Updates και support. το γέλιο θα είναι ότι μετά από κάποιους μήνες που παίζει να ανοίξω έναν διπλανό χώρο θα έχω το αντίθετο πρόβλημα και θα ψάχνω για hot spot γιατί εκεί παρεμβάλλονται τοίχοι....
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ενας τοιχος μπορει να μην ειναι προβλημα.παντως ρωτα και για hot spot.να σου πουν τιμη.ισως βγει πιο φτηνα.πολλοι δεν δινουν προσβαση στο ιντερνετ γιατι εχουν και pc της δουλειας πανω οποτε θα μπορουσε καποιος να δει κοινοχρηστα αρχεια μεχρι να κατεβαζει και να μειωνει το bandwidth στους υπαλληλους.εσυ με 2 γραμμες το λυνεις το θεμα.
for4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ουπς!!! My bad! Κεκτημένη ταχύτητα από το άλλο thread και δεν κατάλαβα καλά! Είδα τη λέξη "πελάτες" και προχώρησα Κωδικό τότε και τον αλλάζεις κάθε τέλος της μέρας μαζί με το Ζ Edit: Με πρόλαβε ο Poulinos. +1 σε αυτό που είπε. καλά τώρα πλέον ούτε Ζ δεν παίρνω, με email μια φορά το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.