Προς το περιεχόμενο

LG TV προβλημα power board.

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω μια τηλεοραση/οθονη lg 32". Οταν την ανοιγω στον δεκτη της τηλεορασης μου βγαζει "μη προγραμματησμενο". Στις εισοδους hdmi και rca δουλευει κανονικα η εικονα αλλα δεν εχω ηχο. Στα scart δεν δουλευει καθολου, δεν παιρνει σημα.

Ανοιξα την τηλεοραση κ ειδα στο Power board ενα καμμενο πυκνωτη. Αν τον αλλαξω λετε να δω κατι θετικο? Λειτουργει αυτη η μεθοδος με το φουρνο? :P

Το ανταλακτικο το βρηκα 30 ευρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος μιας και δν εχω παρα ελαχιστες γνωστεις στο θεμα και δεν ξερω αν θα κανει δουλεια.

Το ανταλακτικο ειναι το εξης: http://www.matelectronics.com/acatalog/MAT_Electronics_EAY38639701_8777.html

Δημοσ.

Αξίζει να αλλάξεις τον πυκνωτή,θέλει κολλητήρι όμως,μην σου πω να αλλάξεις όλους τους πυκνωτές σε αυτήν την πλακέτα αφού αν κάηκε ένας είναι πολύ πιθανό να έχουν αρπάξει και οι υπόλοιποι(είναι και φτηνή)

Να αγοράσεις το power board τι να πω, από την στιγμή που δεν ξέρεις ότι οφείλεται εκεί το πρόβλημά σου...

Δημοσ.

Κολλητηρι εχω. Οι άλλοι φαίνονται υγιείς οι πυκνώτες. Που μπορώ να βρω πυκνώτες? Ένας 35v 1000mf πόσο να χει?

Δημοσ.

Κολλητηρι εχω. Οι άλλοι φαίνονται υγιείς οι πυκνώτες. Που μπορώ να βρω πυκνώτες? Ένας 35v 1000mf πόσο να χει?

Θα βρεις σε κάθε λίγο μεγαλύτερο κατάστημα με ηλεκτρονικά καμιά 20-30 λεπτά κάπου εκεί είναι,για αυτό σου λέω καλύτερα να τους αλλάξεις όλους αφού σχεδόν ποτέ δεν χαλάει κάποιος πυκνωτής μόνος του.

Δημοσ.

Όλους όλους? Δεν παίζει σημασία η απόσταση? Ζεστένω τις ενωσεις με το κολλητηρι και τους τραβάω για να τους βγάλω?

Δημοσ.

Όλους σε αυτήν την πλακέτα, ιδίως αυτούς που είναι στο ίδιο τμήμα, αναλόγως την πλακέτα δηλαδή της μαρκάρουν.

Ζεσταίνεις και της δύο ενώσεις ταυτόχρονα και τραβάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...