Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρον Insomniacs για υπηρεσία υλικού επί πληρωμή  

245 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θα πληρώνατε για μία ελληνική υπηρεσία επιπέδου Netflix και πόσο;

• Ναι. Μέχρι 6€ το μήνα, θα τα έδινα
      87
    • Ναι. Μέχρι 9€ το μήνα, θα τα έδινα
      70
    • Ναι. Μέχρι 12€ το μήνα, θα τα έδινα
      35
    • Ναι. Και πάνω από 12€ το μήνα, μπορεί να τα έδινα
      10
    • ΑΑΑΡΡΡΡΡΡΓΚ!
      40
    • Δεν κατεβάζω πειρατικό υλικό, αλλά δε θα με ενδιέφερε μία τέτοια υπηρεσία, ασχέτως κόστους
      3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο το κόστος των εξωτερικών δίσκων που αγοράζουν όσοι κατεβάζουν ταινίες να βάλεις....

μπα.. ούτε έτσι φτάνει το κόστος που θα έδινε κάποιος σε ενα video club για παράδειγμα ή για να αγοράσει μια ταινία.. ;-ρ

@digekas.. προτιμώ να υπάρχει σαν υπηρεσία στυλ netflix, παρά να πηγαίνουν στους isp, απλώς και μόνο γιατί κάποιος μπορεί να μη θέλει να κατεβάζει ταινίες.. ή να θέλει να κατεβάζει/βλέπει μια-δυο το μήνα ξέρω γω.. Σε μια υπηρεσία σα το netflix υπάρχει περισσότερη ευελιξία γιατί σου λέει θες λίγες ταινίες 3ευρώ/μήνα.. θες πολλές 8ευρω.. Με το να πηγαίνει κατευθείαν στον isp δε μπορεί να γίνει.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

orotoi καταλαβαίνω τι λες αλλά από την άλλη ήδη πληρώνουμε ένα 6% στα άγραφα δισκάκια/σκληρούς δίσκους/κάρτες μνήμης/χαρτί(4%)/κλπ αλλά και στις συσκευές αναπαραγωγής με το σκεπτικό/ενδεχόμενο ότι αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία αντιγράφων, έργων που έχουν copyright.

Αν αυτό το ποσοστό το πέρναγαν και στο δίκτυο τότε οι χρήστες θα είχαν το ελεύθερο -καθαρά για προσωπική τους χρήση- να κατεβάσουν και να δουν ότι θέλουν. Από την άλλη από τα στατιστικά των trackers που θα σήκωναν θα μπορούσαν να δουν το πως οι παραγωγοί θα μπορούσαν να μοιραστούν αυτά τα ποσά.

Βέβαια με αυτό τον τρόπο καταργείται ο ανταγωνισμός ο οποίο μπορεί να ρίξει τις τιμές αλλά με το να πληρώνουν όλοι ένα τέτοιο τέλος, τελικά, οι εταιρίες με το να παίρνουν ένα ποσό από όλους τους χρήστες δεν θα μπορούν να μιλούν για παράνομα downloads και για ενδεχόμενα διαφυγόντα κέρδη.

Δημοσ.

Εννοείται ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει να πληρώσει 90άρια κάθε δίμηνο για 24άρες γραμμές και θα κολλήσει στα $8 μιας τέτοιας υπηρεσίας!!!

Κοίτα στην Αμερική όσο να ναι παίζει περισσότερο φόβος μην φάνε καμιά μήνυση κτλ για παράνομο downloading οπότε είναι πιο εύκολη η απόφαση να πει ο άλλος "δεν μαμιέται δίνω 8$ και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο"

Εδώ προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια θέματα , οπότε εγώ προσωπικά και υποθέτω οι πιο πολλοί θα το έβλεπαν τελείως πρακτικά το θέμα .Ούτε από άποψη νομιμότητας , ούτε οικονομικά , ούτε ηθικά .

δηλαδή:

Θα είχα την ταινία διαθέσιμη πριν βγει το R5 στον θείο που θα με τρώει το χέρι μου να την δω;

Θα ειχα τα TV series 0day ή θα περίμενα 2-3 μέρες;

κτλ κτλ

Με λίγα λόγια θα με ενδιέφερε τι θα με βόλευε περισσότερο , και όχι τι είναι τζάμπα ή φτηνό ή νόμιμο ή ηθικό.

Οπότε αν αυτή η υπηρεσία πέρα από την "νομιμότητα" δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω από τον θείο και αφού έτσι και αλλιώς θα μπεις που θα μπεις στον θείο να κατεβάσεις τα υπόλοιπα (software και music) ... ε σκρου δις

Επίσης ολα αυτα φανταζουν ουτοπικά γιατι προς το παρόν σε αρκετές περιοχές , ακόμα και της Αθήνας όπως πχ εδώ σε μένα δεν μπορούμε να συγχρονίσουμε πάνω από 2Mbit , οπότε τι υπηρεσίες streaming και μλκς .

Δημοσ.

Καταρχην υπηρεσια τυπου Netflix σε αυτη την τιμη που το δινουν στις ΗΠΑ δεν προκειται να δειτε στην Ελλαδα, γιατι το Netflix εχει 23,6 εκατομμυρια συνδρομητες, γι' αυτο και μπορει να διαπραγματευεται καλυτερες τιμες με τα μεγαλα Studios.

Επισης πριν σπευσετε να πειτε οτι μια τετοια υπηρεσια σε μια τετοια τιμη θα εξαφανισει το παρανομο κατεβασμα ταινιων, δειτε πρωτα τις πιο προσφατες (Latest) ταινιες του, δεν ειναι και πολυ "προσφατες" σε σχεση με οτι κυκλοφορει στο ιντερνετ (αυτο που λεει και ο guido παραπανω).

Δημοσ.

σύμφωνοι έχει αυτές που βγαίνουν σε DVD δηλαδή είναι κάνα εξάμηνο πίσω αλλά ρε παιδιά και αυτές οι TS δεν βλέπονται πια..μετά την αρχική τρέλα ότι βλέπω νέα ταινία και αφού έπεσα σε κάνα 2 πολύ κακές εκδόσεις με την κάμερα να κουνιέται πάνω κάτω ή να χάνεται ο ήχος ή να σηκώνεται ο μπροστινός σε σημαντικό χρονικό σημείο της ταινίας το πήρα απόφαση και πλέον περιμένω να βγει σε κανονική έκδοση...δεν βλέπονται καν...άσε αν θες να το συνδέσεις και στην TV full HD που έχεις...είναι τι συνηθίζεις...αν μάθεις έτσι δεν σε νοιάζει...

επίσης αν σου φέρνει τις σειρές με 2 μέρες καθυστέρηση?είναι πολύ?γιατί πολλές φορές οι υπότιτλοι πόσο κάνουν να βγουν?

οπότε σε 2-3 μέρες βλέπεις την σειρά σου με ποιοτικούς υπότιτλους και HD. Απλά θα ξέρεις ότι το House MD βγαίνει κάθε Πέμπτη(αντί για δευτέρα στην Αμερική. Όλα θέμα συνήθειας είναι και ευκολίας...

Αν στο δίνει εύκολα, ποιοτικά και φθηνά νομίζω θα προτιμηθεί.

Επίσης για το τζάμπα, δυστυχώς δε νομίζω να κρατήσει πολύ...οι Αμερικάνοι προστατεύουν τις βιομηχανίες τους και τα κυνηγάνε αυτά πολύ..μόλις ξεκαθαρίσουν εκεί μετά σειρά παίρνουμε εμείς...

Δημοσ.

Νομιζω ειναι λιγο ατυχης ο τιτλος με το ποδοσφαιρικο score. Αν μη τι αλλο, οπως προειπαν και αλλοι σε αυτο το thread, το σποτελεσμα αυτο δειχνει μια νικη των πειρατων που καταφεραν να φερουν μια τετοια υπηρεσια σε τοσο χαμηλο κοστος ωστε να πετυχει. Επισης το γεγονος οτι με τετοιο κοστος παραμενει κερδοφορα επιχειρηση, δειχνει οτι τετοιες υπηρεσιες (οκ ακριβως ιδιας μορφης δεν υπηρχαν, αλλα ας θεωρησουμε το κοστος ενοικιασης απο video club μια παρομοια μορφη) υπερκοστολογουνταν πριν την υπαρξη της πειρατειας, αρα η πειρατεια ηταν η λυση και οχι το προβλημα...

Δημοσ.

σύμφωνοι έχει αυτές που βγαίνουν σε DVD δηλαδή είναι κάνα εξάμηνο πίσω αλλά ρε παιδιά και αυτές οι TS δεν βλέπονται πια..μετά την αρχική τρέλα ότι βλέπω νέα ταινία και αφού έπεσα σε κάνα 2 πολύ κακές εκδόσεις με την κάμερα να κουνιέται πάνω κάτω ή να χάνεται ο ήχος ή να σηκώνεται ο μπροστινός σε σημαντικό χρονικό σημείο της ταινίας το πήρα απόφαση και πλέον περιμένω να βγει σε κανονική έκδοση...δεν βλέπονται καν...άσε αν θες να το συνδέσεις και στην TV full HD που έχεις...είναι τι συνηθίζεις...αν μάθεις έτσι δεν σε νοιάζει...

επίσης αν σου φέρνει τις σειρές με 2 μέρες καθυστέρηση?είναι πολύ?γιατί πολλές φορές οι υπότιτλοι πόσο κάνουν να βγουν?

οπότε σε 2-3 μέρες βλέπεις την σειρά σου με ποιοτικούς υπότιτλους και HD. Απλά θα ξέρεις ότι το House MD βγαίνει κάθε Πέμπτη(αντί για δευτέρα στην Αμερική. Όλα θέμα συνήθειας είναι και ευκολίας...

Αν στο δίνει εύκολα, ποιοτικά και φθηνά νομίζω θα προτιμηθεί.

Επίσης για το τζάμπα, δυστυχώς δε νομίζω να κρατήσει πολύ...οι Αμερικάνοι προστατεύουν τις βιομηχανίες τους και τα κυνηγάνε αυτά πολύ..μόλις ξεκαθαρίσουν εκεί μετά σειρά παίρνουμε εμείς...

Δεν μίλησε κανείς για TS για R5 είπαμε αλλά δεν έχει και σημασία .όπως δεν έχει και σημασία αν μπορεί να κάνει κάποιος υπομονή 2-3 μερες για να δει μια σειρά .

Υποθετικά ήταν και τα δύο παράδειγμα όσον αφορά τον χρόνο και την ποιότητα , μην μου απαντάς οτι και οι subs κάνουν δυο μέρες αρα θα βγουν ακριβως ίδια μερα και τα δύο :P

Εγώ είπα απλά αν πρακτικά θα μπορεί να μου προσφέρει κατι παραπάνω μια τέτοια υπηρεσία ώστε να την προτιμήσω , αφήνοντας στην άκρη νομους , ηθική κτλ.

Και αν κατάλαβα καλά λες πως θα προτιμηθεί πχ το να κάνει κάποιος υπομονή να δει τον House 3 μερες μετά επειδή μια τέτοια υπηρεσία θα του το δίνει "εύκολα,ποιοτικά,φθηνά" .

Και ρωτάω πολύ απλά ,γιατι αυτο να το προτιμήσει κάποιος από το "ευκολα,ποιοτικα,δωρεαν και πιο γρηγορα" του θείου;

π.χ όταν κάποια περίοδο αν δεν κάνω λάθος έδειχνε η nova το Lost μετα από δυο μέρες από την προβολή του, πιστεύεις πως δεν υπήρχαν άτομα που ενώ είχαν νοβα και την πλήρωναν ήδη , δεν προτιμούσαν να το κατεβάσουν μια μέρα πριν;

Δημοσ.

parsifal, δεν βάζεις μία δημοσκόπηση για το αν θα πληρώναμε στην Ελλάδα για μία τέτοια υπηρεσία και ίσως και σε τι ποσό (πχ 6/9/12 ευρώ τον μήνα); :-)

Μπήκε και δημοσκόπηση. Μη ονομαστική, για να μην αποθαρρυνθούν και οι ντροπαλοί Τζακ Σπάροουζ! :P

Δημοσ.

Δεν μίλησε κανείς για TS για R5 είπαμε αλλά δεν έχει και σημασία .όπως δεν έχει και σημασία αν μπορεί να κάνει κάποιος υπομονή 2-3 μερες για να δει μια σειρά .

Υποθετικά ήταν και τα δύο παράδειγμα όσον αφορά τον χρόνο και την ποιότητα , μην μου απαντάς οτι και οι subs κάνουν δυο μέρες αρα θα βγουν ακριβως ίδια μερα και τα δύο :P

Εγώ είπα απλά αν πρακτικά θα μπορεί να μου προσφέρει κατι παραπάνω μια τέτοια υπηρεσία ώστε να την προτιμήσω , αφήνοντας στην άκρη νομους , ηθική κτλ.

Και αν κατάλαβα καλά λες πως θα προτιμηθεί πχ το να κάνει κάποιος υπομονή να δει τον House 3 μερες μετά επειδή μια τέτοια υπηρεσία θα του το δίνει "εύκολα,ποιοτικά,φθηνά" .

Και ρωτάω πολύ απλά ,γιατι αυτο να το προτιμήσει κάποιος από το "ευκολα,ποιοτικα,δωρεαν και πιο γρηγορα" του θείου;

π.χ όταν κάποια περίοδο αν δεν κάνω λάθος έδειχνε η nova το Lost μετα από δυο μέρες από την προβολή του, πιστεύεις πως δεν υπήρχαν άτομα που ενώ είχαν νοβα και την πλήρωναν ήδη , δεν προτιμούσαν να το κατεβάσουν μια μέρα πριν;

προσωπικά τα βλέπω χωρίς υπότιτλους και συνήθως προσπαθώ να τα κατεβάσω όσο πιο γρήγορα από ανυπομονησία :-D.

αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε μια παρόμοια υπηρεσία φθηνή πολύς κόσμος θα την προτιμούσε. Πόσες φορές δεν έχεις πει: αχ, να δω μια ταινία αλλά δεν είχε κατεβάσει τίποτα? Με ένα netflix απλά διαλέγεις και πατάς το play και δεν είναι σαν τις βλακείες τα online videoclub που στη νοικιάζουν για μια μέρα...εκεί την αφήνεις στην μέση και την βλέπεις το Σάββατο ξανά.

Επίσης ξεκινάς μια σειρά από το πρώτο κύκλο και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις 6gb.

και μην ξεχνάμε την ποιότητα, πολύ σημαντική για κάποιους. Μην βλέπεις που ακόμα πολύς κόσμος δεν ξέρει καν τι είναι HD, αν ξεκινήσει να βλέπει σειρές - ταινίες σε HD δύσκολα γυρίζει πίσω.Δεν λέω ότι και με τον θείο δεν κάνεις την δουλειά σου, αλλά νομίζω το netflix είναι πιο απροβλημάτιστο ειδικά για τους αρχάριους.

Μίλαγα με μια φίλη πριν λίγο και μόλις της είπα θα βάλω να δω μια ταινία μου πε αχ να ξέρα και γω να κατεβάζω!!! :shock: (νοικιάζει ακόμα από videoclub!!!! :shock: ) Η κοπέλα μόνο facebook ξέρει να μπαίνει. Δε νομίζεις ότι με το netflix θα βολευόταν μια χαρά?

και τα torrents μόνο απροβλημάτιστα δεν είναι, έχω φάει παίδεμα και έχω ρίξει παρακαλετό για να ανέβει η ταχύτητα οουυυυ :-)

Αν χρησιμοποιείς file sharing sites πάλι θα πληρώσεις...

και μην ξεχνάμε ότι όλο και ζορίζουν τα πράγματα με τις εταιρίες...

προσωπικά γιατί μακρηγόρησα νομίζω ότι αν υπήρχε ένα netflix θα ήμουν συνδρομητής και ταυτόχρονα θα χρησιμοποιούσα τον θείο για έκτακτες περιπτώσεις. :-)

Δημοσ.

Πρέπει να δούμε πιο σφαιρικά την όλη κατάσταση.

Καταρχήν πρέπει να ξακαθαρίσουμε ποιο είναι το επίπεδο των γνώσεων του μέσου χρήστη δικτύου σήμερα.

Όπως αναφέρει λοιπόν παραπάνω ο for4 πόσοι από αυτούς σήμερα γνωρίζουν που να βρουν hd υλικό και να αρχίσουν να το βλέπουν με το που ξεκινάει η λήψη και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν αντίστοιχα ποσά σε fileserve/filesonic/megaupload/megashare/κλπ;;; Πόσοι από αυτούς ξέρουν πως να ξεγελάνε το ratio όλων των private trackers οπότε και να μην χρειάζεται να seedάρουν, να έχουν 24ώρες το 24αρο το μηχάνημα ανοικτό ή έχουν media players με custom firmware που καίνε μονοψήφιο αριθμό watt για να κάνουν όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα;;;

Φέρατε ως παράδειγμα τις σειρές. Αν εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα έφερναν σε λογικό χρόνο τις αγαπημένες μας σειρές στην Ελλάδα θα καθόμασταν εξαρχής να τις μεταφράσουμε;;; Όχι βέβαια και το ότι τα dl των υπότιτλων δεν έπεσαν στο gtvs όταν η nova ξεκίνησε να δείχνει με μικρή διαφορά τα επεισόδια στην Ελλάδα είχε να κάνει κυρίως με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο gtvs που βλέπαμε τότε την σειρά, πολλοί ακόμα και με streaming για να ξεκινήσει από νωρίς η μετάφραση (4-5 η ώρα το πρωί, ανάλογα την ώρα προβολή της στην Αμερική), όπου μετά σαν καμένοι (με την καλή έννοια) μπαίναμε στο forum και κάναμε σενάρια και συζητήσεις... θυμάστε μήπως τον αριθμό των views σε κάθε thread;

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να ξέρεις τι θέλει ο κόσμος και πρέπει και να ξέρεις πως να του το προσφέρεις. Εμείς οι ερασιτέχνες/"πειρατές" λοιπόν φτιάξαμε την αγορά των Αμερικάνικων σειρών στην Ελλάδα, αν εξαιρέσει κανείς τις επαναλήψεις της σειράς friends στο star :rolleyes: οι τις μεταμεσονύκτιες προβολές του the twilight zone, amazing stories και πόσες άλλες και όταν είδαν ότι μπορούν πλέον να πουλήσουν αυτό το υλικό μας κυνήγησαν, μας ζήτησαν να σταματήσουμε να μεταφράζουμε και τι κατάφεραν... το βλέπουμε σήμερα στα ποσοστά τηλεθέασης που έχουν όπως και στην ποιότητα του τηλεοπτικού τους προγράμματος!!!

Εγώ λοιπόν στέκομαι αρχικά στο αν δικαιολογημένα τα στούντιο/κανάλια/παραγωγοί/εκδότες/κλπ διαμαρτύρονται, ανεξάρτητα του αν έγδερναν τον κόσμο με τις τιμές που είχαν και αν οι ίδιοι δεν ήξεραν πως να διαχειριστούν το υλικό που έχουν στα χέρια τους, αλλά με την λογική που θέλει να σταματάνε να επενδύουν σε αυτό τον χώρο όταν βλέπουν ότι το ρίσκο να πάρουν τα χρήματά τους πίσω αυξάνει, που στην τελική ζημιώνει εμάς που θα φτάσουμε να μην έχουμε κάτι αξιόλογο να δούμε και που τελικά και σήμερα τα περισσότερα που βλέπουμε προέρχονται από συνδρομητικά κανάλια και δεν είναι τυχαίο που τον τελευταίο καιρό μεγάλα ονόματα έχουν έρθει κοντά στην τηλεόραση και στο τηλεοπτικό προϊόν με τα ποσά που αυτό συγκεντρώνει.

Το θέμα λοιπόν για μένα δεν είναι αν το 5% του κόσμου συνεχίσει να κατεβάζει ή να έχει ποιοτικότερο υλικό μέσω δικτύου αλλά αν το 95% των μέσων χρηστών θέλουν μία απλή και εύκολη λύση για να βλέπουν/ακούν/παίζουν το υλικό που θέλουν σε τιμή που οι ίδιοι να κρίνουν ότι είναι δίκαιη οπότε και από επιλογή τους θα στραφούν σε αυτή. Το 1-0 που αναφέρεται στην είδηση δεν είναι ήττα για τους πειρατές, το αντίθετο μάλιστα είναι μεγάλη νίκη επειδή τώρα οι εταιρίες δεν μπορούν να κρύψουν την απληστία τους πίσω από φτηνές δικαιολογίες. Τώρα υπάρχει ένα μοντέλο το οποίο φαίνεται ότι λειτουργεί και όταν τώρα στην Αμερική θα αρχίσουν να κλείνουν τα site που streamάρουν υλικό, θα κλείσουν trackers και forums και τα δε blogs θα τα φάει η μαρμάγκα με συνοπτικές διαδικασίες και με την απειλή του φόβου της μήνυσης όλο και περισσότερος κόσμος θα στρέφεται σε αυτή την λύση και από την άλλη όσοι είχαν την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να πουλήσουν σε πολύ ακριβότερες τιμές, τώρα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Το δίκτυο είναι ένα, δεν στέκει πλέον η λογική να τον χωρίζεις τον πλανήτη σε περιοχές (R5), δεν μπορούν να εφαρμόσουν τα σενάρια που είχαν στο μυαλό τους επειδή η πληροφόρηση σήμερα δεν είναι μόνο κατευθυνόμενη όπως ήταν παλαιότερα, επειδή σήμερα μπορούμε εδώ να κάνουμε αυτή την συζήτηση. Ο κόσμος λοιπόν σήμερα είναι συνειδητοποιημένος, γνωρίζει τι παιχνίδι παίζεται σε βάρος του και αν δει ότι αυτό το υλικό του προσφέρεται σε λογικές τιμές τότε θα στραφεί σε αυτή την λύση, σίγουρα όχι όλοι, ικανός αριθμός όμως για να πειστούν οι εταιρίες ότι το πρόβλημα όπως είχε δείξει εκείνη η έρευνα ήταν ξεκάθαρα το θέμα της εμπορικής διαχείρισης αυτού του υλικού.

Αν δείτε το αντίστοιχο θέμα που δημιουργήθηκε με τις μηνύσεις των χρηστών που κατέβασαν την ταινία the expendables, αυτό λέω, αν δεν συμπεριφερόντουσαν άπληστα οι εταιρίες δεν θα έφτανε ο κόσμος να κάνει τα δικά του ερασιτεχνικά αντίγραφα πριν ανθίσει το δίκτυο και όταν το δίκτυο γινόταν γνωστό ο κόσμος (το συντριπτικό ποσοστό του) δεν θα το χρησιμοποιούσε για να ανταλλάσσει αυτό το υλικό. Οι ίδιες οι εταιρίες με την πολιτική τους και την στάση τους δημιούργησαν αυτό το θέμα/πρόβλημα όπως το βλέπει κανείς και οι ευθύνες δεν πρέπει να πέφτουν στον κόσμο ο οποίος τώρα που έχει μία νόμιμη απλή λύση (νόμιμο είναι και το μή δημόσιο file sharing για προσωπική χρήση) σε λογική τιμή στρέφεται σε αυτή.

To Netflix μπορεί σήμερα να μην έχει όλες τις πρόσφατες ταινίες, μπορεί σαν πρώτη λύση να μην είναι η καλύτερη δυνατή από θέμα ποιότητας παρά ταύτα όμως βλέπετε τι αποδοχή έχει από τον κόσμο, φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει όσο περισσότερο γίνεται γνωστό, όσο περισσότερος κόσμος στρέφεται σε αυτό οπότε και με πολύ περισσότερα πλέον έσοδα αυξάνει την συλλογή του και από την άλλη οι παραγωγοί βλέπουν ότι ή θα πάρουν 5 και στο χέρι από αυτή την υπηρεσία ή θα μείνουν με λιγότερα στο χέρι να περιμένουν δίκες και ιστορίες για αγρίους.

Αν λοιπόν ο κόσμος κατασταλάξει στο τι θεωρεί δίκαιο ως ποσό να πηγαίνει σε αυτές τις υπηρεσίες κάθε μήνα, το από που θα το βρει αυτό το υλικό, το αν θα λέγεται neflix, google, itunes, κλπ είναι λίγο πολύ αδιάφορο, για αυτό είπα να περαστεί ως τέλος στις γραμμές μας και να βρουν μεταξύ τους τον τρόπο με τον οποίο θα μοιράζονται αυτά τα ποσά. Εξάλλου και οι isp από αυτή την χρήση βγάζουν λεφτά με το τσουβάλι. Αν μπορούσαμε σε αντίστοιχες τιμές να βρούμε εγκιβωτισμένη την πληροφορία δεν θα είχαμε (και πάλι το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου) 24άρες. Άρα μέρος του ποσού θα πρέπει να καλυφθεί και από τους isp και για 6+6 στα 12 ευρώ κάθε μήνα και με πολύ μικρό κόστος διανομής, πχ p2p streaming πιστεύω ότι οι εταιρίες θα έβγαζαν το μέγιστο των κερδών τους χωρίς αυτό να χαρακτηρίζεται αισχροκέρδεια.

Εννοείται βέβαια ότι αυτές οι τιμές αναφέρονται στις 24άρες γραμμές που στα Ελληνικά δεδομένα μεταφράζεται σε ταχύτητες από 8~15 Mbps. Όσοι πιάνουν μικρότερες ταχύτητες αναλογικά θα πρέπει να πληρώνουν και μικρότερα ποσά.

Δημοσ.

Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας ότι η απάντηση πρέπει να αλλάξει με κατάληξη ΡΚ και οχι ΡΓΚ... :P (για τους πειρατές)

Συνεχίζοντας να πω ότι εγώ θα προτιμούσα το πειρατικό υλικό ακόμη και αν ήταν πιο ακριβό από το αυθεντικό! (πχ επειδή για να κατεβάζω πειρατικά θα χρειαζόταν πρόσβαση σε server νέα μηχανήματα κτλ ... )

μου είναι αδιανόητο η τέχνη να γίνεται εμπόρευμα και επίσης μου είναι αδιανόητο να συντελώ στο να γεμίζουν λεφτά οι τσέπες μετρημένων ανθρώπων στα δάχτυλα του ενός χεριού ανα τον κόσμο ειδικά με το ήδη υπάρχον χάσμα κοινωνικών τάξεων όπου οι μεσαία κατηγορια έγινε είδος προς εξαφάνιση!!!

Στους "αμερικανικους" προβληματισμούς μου αρέσει να δίνω "αμερικανικες" απαντήσεις :)

γιαυτο πάρτε ένα link με ένα σχετικό επεισόδιο στο southpark! http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s07e09-christian-rock-hard :)

Πειρατεία και ξερό ψωμί!

και με συγχωρείς Σαμουήλ Groan που εξαιτίας εμού και των συναδέλφων μου θα πρέπει να περιμένεις 5 μέρες παραπάνω για να αγοράσεις το καινούργιο G17 προσωπικό σου liar jet και θα μείνεις προς το παρόν μονο με τα g15 και g16 που δεν έχουν καν μηχάνημα μασαζ ενσωματωμένο στα καθίσματα και πρέπει να έχεις την δικη σου μασερ.... :(

που όμως την θεωρείς ανάξια και ακάθαρτη μιας και δεν είναι εβραία και είναι και παρακατιανή οποτε δεν μπορεί να σου κάνει συντροφια στο jet με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας να σου κάνει μασαζ όταν ταξιδεύεις μέσα σε μερικές ώρες ΗΠΑ -ιταλία για να φας την αστακομακαρονάδα σου και να πας για δουλειά πίσω ΗΠΑ πάλι... πραγματικά λυπάμαι που κακοπερνάς τόσο εξαιτίας των κλεφτών - πειρατών στο internet :( sniff sniff..

Δημοσ.

Στα 6 ευρώ και εφόσον γλύτωνα απο το ψάξε κατέβασε κτλ ή αν μπορούσα ακόμα καλύτερα να τα τσιμπάω μέσω xbox360/ps3 (επιτέλους γ@μω την ελλάδα μου) θα γραφόμουν άνετα.

Κάτι σαν το freez βασικά αλλα να μην χρειάζεται να τρέχω μέχρι τα seven :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...