lereb Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μάλλον εννοείς 10-40 Mb και όχι Gb Γι'αυτό παραξενεύτηκα και εγώ και διευκρίνισα για χώρο στον server και όχι στον δίσκο γιατί μου φάνηκε υπερβολικό το 10-40 GB αφού ουσιαστικά σου δίνουν ένα σχετικά λίγο χώρο! Δηλαδή ποίο πακέτο από το link (Link,Economy και Deluxe μπορεί να ικανοποιήσει τις δυνατότητες που θέλω?
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλό θα ήταν να έχεις λίγο περισσότερο χώρο. Προσωπικά χρησιμοποιώ την stigmahost.com για τα εταιρικά μου site, που έχει καλύτερες τιμές και χώρο στο σκληρό: φιλοξενία ιστοσελίδων. Επίσης καλό θα ήταν να την φτιάξεις και με κάποιο cms. Εάν ενδιαφέρεσαι να φτιάξεις κάτι σε joomla, είχα φτιάξει έναν αναλυτικό οδηγό σε βίντεο στην κοινότητα του ifeed: εκμάθηση joomla 1.6 σε βίντεο. Εάν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις κάτι σε wordpress, το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα, μπορείς να δεις και εδώ: wordpress tutorials, τα οποία είναι και αυτά στα ελληνικά και είναι αρκετά αναλυτικά.
lereb Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι έχω καταλήξει στο πακέτο της tophost.gr ! Με 72€ + 20€ = 92€ τον χρόνο (τα 2 χρόνια βγαίνει 140 μαζί με το domain) έχεις απεριόριστο χώρο στο δίσκο και bandwidth, φιλοξενία 3 site σε ένα control panel, 3000 λογαριασμούς e-mail, 5 databases MySQL (απ'ότι μου λέτε χρειάζεται μόνο 1,το πολύ 2) και απεριόριστα domain alias/parked domains και subdomains! Νομίζω ότι αξίζει πολύ!
Themis-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μήπως τα παραλές λιγάκι; Σόρρυ... Το μέγεθος είναι όντως 10-40 ΜΒ. Ο δαίμων του πληκτρολογίου.... Συνήθως οι εταιρείες Free Hosting δεν δίνουν πολλές δυνατότητες ή χαρακτηριστικά και δεν επιτρέπουν backup κλπ.
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Η tophost δεν είναι free web host. Παρόλα αυτά, έχε υπόψη σου ότι το απεριόριστο χώρο στο σκληρό είναι μια μεγάλη μούφα... Για να δώσουν οι εταιρίες αυτές απεριόριστο χώρο στο δίσκο βάζουν άλλους περιορισμούς όπως περιορισμό αρχείων, λίγες βάσεις δεδομένων, τα αρχεία δεν πρέπει να είναι πάνω από ένα ποσοστό επί % της βάσης δεδομένων κλπ. 72 ευρώ το χρόνο για αυτά που προσφέρει το συγκεκριμένο πακέτο τα θεωρώ πολλά. Στην εταιρία που σου έστειλα παραπάνω, παίρνεις hosting για 2 χρόνια.
lereb Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά από την εμπειρία σας πόσα gb στον δίσκο χρειάζομαι για ένα blog?
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Για παράδειγμα στο ifeed.gr, γράφουμε στο blog καμιά δεκαριά άτομα το μήνα, έχουμε ένα μικρό forum και εδώ και ένα χρόνο έχουμε χρησιμοποιήσει περίπου 50Mb απ' ότι θυμάμαι, χωρίς τα backups. Το πακέτο που σου είπα επομένως σε υπερκαλύπτει. Ξεκίνα με κάτι μικρό και οικονομικό στην αρχή και μετά το βλέπεις αν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο. Μην μπαίνεις σε περιττά έξοδα.
Themis-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ...πόσα gb στον δίσκο χρειάζομαι για ένα blog? Γιατί ανησυχείς τόσο για το χώρο; Οι περισσότεροι δίνουν τουλάχιστον 1Gb χώρο, που είναι αρκετός και για τα backups και για τα email σου. Τώρα βέβαια να πάρεις ένα πρόγραμμα φιλοξενίας των 100 ή 200 ΜΒ δε λέει. Όποιοι δίνουν ακόμα 100ΜΒ έχουν μείνει στην προηγούμενη δεκαετία (έστω 5ετία).
lereb Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όταν αγοράζεις ένα πακέτο φιλοξενίας με 1GB χώρο στον δίσκο και 50GB traffic για παράδειγμα, αυτά ανανεώνονται κάθε μήνα ή πρέπει καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου να μην ξεπεράσω τα 1GB και το traffic?
lereb Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ Αλέξανδρε! Μόλις τώρα βλέπω τα μαθήματα WordPress που έχεις δημιουργήσει στο ifeed ! Είναι καταπληκτικά,απλά και κατανοητά! Μπράβο σου!
lereb Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αν χρειαστώ οτιδήποτε συμβουλή ή απορία μπορώ να σου στείλω pm?
gusretalis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τζάμπα λευτά,στο είπα και στο pm.Μπορείς να κάνεις δουλειά σου με πολύ λιγότερα,αλλά αφού σου έχει κάτσει αυτό οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.