Προς το περιεχόμενο

HAF X + watercooling

x4r7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ τα fittings γιατί χρειάζονται? Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι νουμπάς στο θέμα υδρόψυξη.

Επίσης αυτό το μπλοκ είναι καλό? http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p11087_Aquacomputer-Radeon-HD-6950--2048MB-GDDR5--PCIe-mit-montiertem-aquagratiX-HD-6950.html

Λέω μήπως την πάρω κατευθείαν την κάρτα να γλιτώσω την δουλειά!

Δημοσ.

99% θα της χρειαστείς για να κανείς γωνία κάποια σημεία για να μην ''τσαλακώνετε'' ο σωλήνας.

Μέτριο θα το έλεγα καλυτέρα παρτα ξεχωριστά

Δημοσ.

Ωραία! Κάτι ακόμα: Όλα τα κομμάτια έχουν την ίδια διάμετρο για σωλήνα? Ή χρειάζομαι αντάπτορες?

Δημοσ.

αυτά τα βιδώνεις πάνω στα μπλοκ αντλίες ψυγεία κ επάνω τους κουμπώνουν οι σωληνώσεις!το 2ο ψυγείο είδα προστέθηκε μετά,οπότε σιγουρέψου πως θα πάρεις κ τα fittings του!

Δημοσ.

φιλε μου πολυ καλη επιλογη το haf-x

εχω στησει τρια υδροψυκτα τετοια μεχρι τωρα και εχουν βγει πολυ μαζεμενα και ομορφα κατα την αποψη εμου αλλα και των ιδιοκτητων τους.

ενα καλο σετ εξαρτηματων για το συγκεκριμενο κουτακι θα ηταν αυτοκατα την αποψη μου

αργοτερα εαν θελησεις περαιτερω βελτιωση θερμοκρασιων, προσθετεις κι ενα μονο ψυγειο πισω και εισαι παραπανω απο καλα.

(αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο εξαρχης)

απαραιτητα δεν ειναι βεβαια ουτε τα pre sleeved καλωδια ουτε τα μαυρα ρακορ που σου εχω βαλει στη λιστα

αλλα μια που θα επαιρνες ρακορ ετσι κι αλλιως

για λιγα €€ παραπανω, γιατι να μην ειναι μαυρα να ταιριαξουν γαντι με το υπολοιπο setup?

η αντλια ειναι η δυνατη εκδοχη της ddc, σηκωνει και δευτερο ψυγειο και δευτερο vga block εαν θελησεις καποια στιγμη στο μελλον.

οποτε το κουτι μαζι με το κυκλωμα θα σε καλυψει και σε μελλοντικες αναβαθμισεις ευκολα.

haf-xxx.jpg

haf-xxx%20interior.jpg

Δημοσ.

Backplate για την vga δεν χρειάζεται παίδες? Κοπρίτη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη πρότασή σου! Θα το κοιτάξω!

Στη συσκευασία του CPU block περιλαμβάνονται βίδες για τη τοποθέτηση και backplate?

Επίσης τα ανεμιστηράκια στο ψυγείο σπρώχνουν αέρα στο ψυγείο αλλά δεν είναι ήδη ζεστός?

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι που χρειαζεται να σε ανησυχει εναλακτικα εχεις

τη δυνατοτητα να το τοποθετησεις και απ εξω

Δημοσ.

Ok για δείτε αυτό το σετάκι και πείτε μου αν λείπει κάτι αν είναι να το παραγγείλω πριν προχωρήσω σε παραγγελία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...