Προς το περιεχόμενο

HAF X + watercooling

x4r7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Σε συνέχεια άλλου τόπικ θα ήθελα να κάνω εδώ ερώτηση για το τι κομμάτια χρειάζομαι ώστε να εγκαταστήσω υδρόψυξη στο κουτί του τίτλου σε επεξεργαστή AM3 και κάρτα γραφικών 6950. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε και μια διάταξη ανεμιστήρων που μου προτείνετε. Δηλαδή πόσους ανεμιστήρες να έχω και που να φυσάνε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν στέλνουν Ελλάδα γιατί όχι?! Ναι μόνος μου τελικά μιας και το budget δεν μου αφήνει περιθώρια για αμοιβή κάποιου άλλου.

Ποιο εύκολο είναι το full cover γιατί δεν έχεις να ''κολλήσεις'' τα ψυκτρακια από θέμα τιμής το block και ψυκτρακια βγαίνει ποιο φτηνά

Αυτή είναι η πρόταση από μένα

fans:Fractal 8,90 € X4

pumps:DC12-400 41,49 €

gpu block:EK Water 43,89 €

Reservoir:EK Water 29,89 €

Enzotech 10,90 €

tubing:Primochill 5,99 €

fitting :13/10mm 4,49 € X4

fitting:13/10mm 3,29 € X5

fitting:G1/4 1,39 € X4

cpu block:EK Water 64,89 €

Radiator :NexXxoS Xtreme III 360 57,89 €

Συνολο:320E

Βεβαία χρειάζεσαι και κάποια άλλα πραγματάκια

Χρειάζεται κι άλλον radiator? Ανεμιστηράκια αν γίνεται με leds μπλε. Αν είναι κάνε μια σύνθεση με όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση, ομορφιά και οικονομία. Αυτό: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7239_Primochill-Typhoon-III-Reservoir-System--4-In-4-Out-Typhoon-III--EOL.html το ρεζερβουάρ έχει κάποιο μειονέκτημα?

Επίσης βάλε μου στην τιμή και υγρό και πάστα. Υγρό σκέφτομαι κάποιο σε πράσινο χρώμα να κάνει αντίθεση με τα μπλε των ανεμιστήρων!

Ορίστε και τα υπόλοιπα. Ναι καλά είναι να έχεις και ένα ακόμη για να μπει πριν το νερό πάει στην κάρτα γραφικών για να έχεις καλύτερη ψύξη ;) .Για ρεζερβουάρ πάρε αυτό καλυτέρα .

EK Water Blocks EK-FC6970 Acetal

Alphacool NexXxoS Xtreme

Για ανεμιστήρες δεν αυτούς η αυτούς

Μήπως έχεις υπόψιν σου πιθανή θέση για το δεύτερο radiator? Επίσης η αντλία που προτείνεις είναι αξιόπιστη και αποδοτική?

Οκ! Οι ανεμιστήρες των radiators προς τα που πρέπει να φυσάνε? Αν μπει στο πίσω μέρος υπάρχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει ανεμιστήρας να βγάζει αέρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...