Προς το περιεχόμενο

Επιλογή εταιρίας καρτοκινητού με κύρια χρηση το ιντερνετ.

fotis_lyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. θελω να παρω μια καρτα για το δευτερο κινητο μου, η οποια θα δουλευει πιο πολυ για ιντερνετ απο το κινητο.

ποια εταιρια προτεινετε (vodafone cu,q card,wind,frog)? εκτος απο what's up που ηδη εχω και ετσι κι αλλιως δεν εχει και καλες προσφορες στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Κατά καιρούς, Vodafone και Cosmote βγάζουν data bundles με αρκετά MB/€.

Μόνο και μόνο για την ποιότητα* του 3G δικτύου θα σου προτείνω Vodafone.

*Όσο δόκιμος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο όρος.

Δημοσ.

Μέχρι τέλος Ιουνίου το What's Up δίνει διπλάσιο όγκο με κάθε ανανέωση, δηλαδή 120mb/3 ευρώ. Το δίκτυο, πάντως, μου φάνηκε χειρότερο από της Wind που επίσης έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Vodafone που εχω στο SE XPERIA X8 μου εχει καλη καλυψη κι εχει γρηγορη συνδεση.

Ψαχνοντας λιγο ειδα πως λεει οτι η συνδρομη των 3 ευρω ανανεωνετε αυτοματα καθε μηνα. υπαρχει επιλογη να μην γινετε αυτο και να βαζω εγω το πακετο οταν θελω?

Δημοσ.

Κατά καιρούς, Vodafone και Cosmote βγάζουν data bundles με αρκετά MB/€.

Από τα τέλη Φλεβάρη αν δεν κάνω λάθος κόπηκαν αυτά, από όλες τις εταιρείες συντονισμένα.

Δημοσ.

Η wind δίνει 500MB με 5€. Το χρησιμοποιώ αρκετο καιρό και το δικτυό της ειναι πολυ καλό εννοώντας οτι σε ναυπακτο, νεαπολη κρήτης, αθηνα, ελούντα κρήτης, ακόμα και στην σπιναλόγκα είχα πάντα internet.

Δεν θα πρότινα καμια αλλη ετσι οπως έχουν τα πράματα ειδικά με την διαφορά στην τιμη.

edit: Γραψε άκυρο... απο 26 / 5 το καταργουν απο οτι φαίνετε... Αντε να αλλάξουμε και εμεις...

Δημοσ.

Από τα τέλη Φλεβάρη αν δεν κάνω λάθος κόπηκαν αυτά, από όλες τις εταιρείες συντονισμένα.

Θα ξαναρχίσουν λογικά.

Μέχρι και τον προηγούμενο η Vodafone έδινε το Surf&Mail 200 με 500MB αν θυμάμαι καλά.

Τώρα ισχύουν τα κλασικά:

Surf&Mail 60 με 3€/μήνα για 60MB

Surf&Mail 200 με 7€/μήνα για 200MB

Ch@t με όλους 1€/7 ημέρες για 30MB μέχρι 31/5.

Internel όλη μέρα με 1€/ 1 ημέρα για 10MB

Link

Επειδή κατά περιόδους τα πακέτα είναι το ίδιο συμφέροντα, αξίζει να επιλέξεις πάροχο με κριτήρια την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...