flogerakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους!!! Μόλις “έσπασα” την τηλεόραση μου LG LD550 42" και παίζει εκτως απο μουσικη και εικονες,όλα, μα όλα τα αρχεία video μέσω usb stick η εξωτερικό σκληρό!!! Ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ότι περίμενα!!! Οι Ευρωπαϊκές Εκδόσεις που είναι ακριβώς ίδιες με τις Αμερικάνικες παίζουν εκτός από MP3 και φωτογραφίες , και μια πλειάδα τύπων βίντεο μέχρι και Matroska!!! Και όλα αυτά με πλήρη υποστήριξη εξωτερικων υποτίτλων .srt ελληνικούς!! Με βάση τον αυτόν τον οδηγό : http://tv-unknown.blogspot.com/2011/01/usb-hacking-lg-lcd-media-player.html , ειχα στην κατοχη μου αυτά εδώ: Ένα καλώδιο 15 μέτρων το όποιο είχα από παλιά λόγο μεγάλης απόστασης τηλεόρασης – υπολογιστή, το οποίο η μια του άκρη καταλήγει σε υποδοχή mini jack 3,5 και η άλλη σε 2 υποδοχές ήχου άσπρο και κόκκινο. Και ένα παλιό τηλεκοντρόλ για να χρησιμοποιήσω τις υπέρυθρες του. Καθώς έχω βάλει τον Media Player να παίζει το serv-ok-ok.wav στο φουλ (είχα επιλέξει την επανάληψη ώστε να παίζει συνέχεια), συνδέω την μια άκρη 3,5 στην θύρα ήχου του υπολογιστή, και τις μυτούλες από τα αλλά βύσματα την κάθε μια ξεχωριστά από μια ακίδα του led. Το αρχείο ήχου το κατεβάζουμε από εδώ και χρειαζόμαστε μόνο το serv-ok-ok.wav Όλα αυτά καθώς γίνεται η αναπαραγωγή του serv-ok-ok.wav με το led του τηλεκοντρόλ στραμμένο προς τον αποδεκτή του σήματος led της τηλεόρασης.Αμέσως η τηλεόραση μας ζητάει κωδικό πρόσβασης, και βάζουμε το 0413 η 0000, ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης. Στη συνέχεια επιλέγουμε το Tool Option 3 και αλλάζουμε την επιλογή Divx από 0 σε 1. Πατάμε exit και βγαίνουμε από το μενού και στην συνέχεια κλείνουμε και ανοίγουμε την τηλεόραση , και είμαστε έτοιμοι . Αποτέλεσμα ένας τρομερός media player ,με δυνατότητα αναπαραγωγής από απλό αρχείο avi μέχρι 1080p mkv με πλήρης υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων srt. Το κολπακι ειναι πολυ ευκολο, αξιζει να το κανεται γιατι δινει πολλες δυνατοτητες στην τηλεωραση σας και πιανει σχεδων σε ολες της LG τηλεωρασεις. Για παραπανω πληροφοριες ρωτηστε οτι θελετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis0000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα, μπορείς να ανεβασεις καπου το wav γιατι δεν υπαρχει πλεον στο λινκ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp_kriti Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σου φίλε μου.Εχω την 32lg6000.Κάνει και γι αυτό το μοντέλο???Αν σου είναι εύκολο στείλε ενα μύνημα να το δωΕυχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα