Προς το περιεχόμενο

αυτον τον υπολογιστη ποσο θα τον πουλαγατε

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα είναι λογική τιμή βρε grigoriou αυτό που λες; Πόσο κοστολογείς το Pc της υπογραφής μου για να το πουλήσω δηλαδή;

edit: Έχει 8GB ram παρόλο που λέω 4

Δημοσ.

Μου αρεσει που μου κλεινεις και το ματακι στο τελος.

Οκ οτι πεις.

Edit:αμα μπορουσα να τον πουλησω 3000 πιστευω οτι εχω βρει ηδη αγοραστη.....

Δημοσ.

Μα είναι λογική τιμή βρε grigoriou αυτό που λες; Πόσο κοστολογείς το Pc της υπογραφής μου για να το πουλήσω δηλαδή;

edit: Έχει 8GB ram παρόλο που λέω 4

Πες μου πόσο κανουν τα εξαρτηματα αυτα σημερα(αθροιστικα).

Δημοσ.

Πες μου πόσο κανουν τα εξαρτηματα αυτα σημερα(αθροιστικα).

1200 και κάτι μαζί με τις μνήμες + 200 ένας ssd μας κάνουν σύνολο 1400. Με εγγύηση 1,5 χρόνο ακόμα...

Δημοσ.

Αν οι hdd ειναι σε αριστη κατασταση και αν ψηνεσαι να δωσεις ξεχωριστα τον εναν απο τους δυο(1Τ η 2Τ) ενδιαφερομαι εγω

Δημοσ.

Αν οι hdd ειναι σε αριστη κατασταση και αν ψηνεσαι να δωσεις ξεχωριστα τον εναν απο τους δυο(1Τ η 2Τ) ενδιαφερομαι εγω

χοχοχοχο μόνο για τους δίσκους; Σε υπεράριστη κατάσταση θα έλεγα :P

Δημοσ.

χοχοχοχο μόνο για τους δίσκους; Σε υπεράριστη κατάσταση θα έλεγα :P

Μονο γιατι κατα τ αλλα εχω σχεδον ιδιο συστημα με καρτα γραφικων καλυτερη.. ^_^

Δημοσ.

Το ξερω αλλα λιγα ειναι τα 50 για εναν φοιτητη νομιζεις..Αν και ενταξει εκει θα καταληξω μαλλον αγορασω καινουριο τον samsung...

Δημοσ.

2 Sammy έχω στον έναν, άλλους 2 στον άλλον και καμιά 10αριά+ σε άλλα pc. Δεν αξίζει να τον ψάχνεις μεταχειρισμένο, όσο καλός και να είναι ο προκάτοχος ;)

edit: Ασε που ακόμα περιμένω την κοστολόγηση του dellakou :P

Δημοσ.

Καρμεν σου δινω 200 για τους 2 δισκους αλλα με οτι αρχεια εχουν μεσα.χωρις να σβησεις τιποτα.εισαι?

μουακσακσακσακσασκα όχι σε θέλω ζωντανό και όχι τέζα ή σε κανένα τρελάδικο :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...