Προς το περιεχόμενο

Philips 32PFL3605H τιμη 299 ευρω!

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα κατά την προσπάθεια

προσπέλασης αυτής της σελίδας.

Ζητούμε συγγνώμη για τη δυσλειτουργία αυτή.

Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

-edit- Τωρα μου την εμφανιζει κανονικα!

Δημοσ.

Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπω πως δεν έχει 100hz, οπότε η εικόνα της θα είναι μάλλον μέτρια. Επίσης δεν βλέπω καμια πληροφορία για το τι panel φοράει...

Δημοσ.

FILE 100HZ στις ιντσες αυτες δεν εχει διαφορα.Για την τιμη της ειναι μια πολη καλη προταση.....

Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Τα 100hz παίζουν μεγάλο ρόλο στην κίνηση σε ΟΛΕΣ τις ίντσες. Να μου έλεγες ότι δεν παίζει ρόλο ένα full HD panel σε αυτές τις ίντσες, θα ψιλοσυμφωνούσα...

Δημοσ.

Μα νομίζω αυτό ακριβώς!! Ενα panel που στα panαρίσματα θολώνει ή πάει καρέ-καρέ σε σχέση με ένα γρήγορο που δίνει πιό συμπαγή εικόνα, δεν είναι αυτονόητο ότι η εικόνα που φτάνει στα μάτια μας θα είναι διαφορετική?? Και προφανώς η συμπαγής εικόνα που θα πάρουμε από το γρήγορο panel θα είναι ανώτερη.

Εκτός και βλέπουμε στατικές εικόνες (φωτογραφίες) οπότε όντως η, καλή ή όχι τόσο καλή, κίνηση είναι αδιάφορη.

Δημοσ.

Σίμο, έχεις να προτείνεις τηλεόραση με 100hz σε αυτά τα λεφτά;

Για 300 ευρώ, είναι μια χαρά πρόταση στο χώρο των entry level.

Δημοσ.

κοιτα να δεις με ενα 50αρι ακομα παιρνεις την ld 550.το θεμα ειναι οτι τα 100 hrtz σε πολυ λιγες tv βοηθανε και στην εικονα.Απλα ειναι καλυτερη για να βλεπεις μπαλα.Η δικια μου σε ταινιες τι το εχω ενεργοποιημενο τι οχι ,το ιδιο πραγμα ειναι.

Δημοσ.

εγώ πάντως την πήρα για άτομα πιο μεγάλης ηλικίας που μέχρι τώρα είχαν μια 19αρα CRT 10ετίας...

πιστεύω ότι θα μείνουν ικανοποιημένοι...

με τόσα λεφτά ας μη ζητάμε και παπάδες... :rolleyes:

Δημοσ.

αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις και κοιτάς να πάρεις ότι πιο φτηνό μπορείς (αλλά ποιοτικό) γιατί ξαφνικά ξεκινάνε τα ψηφιακά κανάλια στην περιοχή σου, και τα 50 ευρώ πάνω έχουν διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...