Προς το περιεχόμενο

Samsung AQV09VBEN κλιματιστικό inverter 399€

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 30 τμ ενιαίο θα χρειαστώ 18άρι;

Χονδρικά θες 15αρι. Βέβαια είναι πολύ οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως κουφώματα, προσανατολισμός χώρου, μονώσεις τοίχων, αν υπάρχει ταράτσα, αν υπάρχουν τέντες κλπ...

Ψάχνωντας στο google είχα βρει έναν καλό οδηγό υπολογισμού btu. Αν το βρω ξανά θα το ανεβάσω...

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσα χρήματα θες να διαθέσεις και που θα το χρησιμοποιήσεις.

Για παράδειγμα στο σπίτι μου αγορασα ένα Daikin Ururu Sarara, δύο Hitachi Air Exchanger και ένα Panasonic CS TE9HKE slim.

Όλα inverter εννοείται.Το Daikin (2011) κόστισε 1500€, τα Hitachi 750€ το ένα (2007)και το Panasonic προσφορά στα 555€ (2011).Οι τιμές με φπα αλλά χωρίς τοποθέτηση.

Για σπίτι το οποίο είναι για ενοικίαση, αγόρασα από το Leroy Merlin δύο Celsia 9000btu inverter στα 299€ έκαστο. Δύο χρόνια εγγύηση η εσωτερική μονάδα και 5 η εξωτερική. Ανταλλακτικά έχει το Leroy αν χρειαστούν. O ψυκτικός που το τοποθέτησε μου είπε ότι φαίνεται αρκετά καλό σε σχέση πάντα με την τιμή του.

Προτείνω να πάρεις ένα Celcia στα 299€ το 9αρι. Μην πας σε μέτρια λύση, δεν θα δεις διαφορά...

Το toyotomi (made in china) inverter από mediamrkt http://prosfores-fylladia.gr/2011/06/media-markt-thessalonikis-16-06-2011/ στα 549€ όπου συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση αξίζει την διαφορά από το samsung του carrefour που με την τοποθέτηση βγαινει περίπου 490€;

Δημοσ.

Το toyotomi (made in china) inverter από mediamrkt http://prosfores-fylladia.gr/2011/06/media-markt-thessalonikis-16-06-2011/ στα 549€ όπου συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση αξίζει την διαφορά από το samsung του carrefour που με την τοποθέτηση βγαινει περίπου 490€;

Αν ρωτάς εμένα, επειδή το έχω ψάξει το θέμα αρκετά θα σου έλεγα μην πάρεις samsung.

Εγώ θα προτιμούσα το toyotomi. Το συγκεκριμένο έχει μεγάλο βαθμό απόδοσης ψύξης (EER) θέρμανσης (COP) και μικρή κατανάλωση ενέργειας.

(http://www.daikineurope.com/faq/items/cop.jsp)

Δημοσ.

Για σπίτι το οποίο είναι για ενοικίαση, αγόρασα από το Leroy Merlin δύο Celsia 9000btu inverter στα 299€ έκαστο. Δύο χρόνια εγγύηση η εσωτερική μονάδα και 5 η εξωτερική. Ανταλλακτικά έχει το Leroy αν χρειαστούν. O ψυκτικός που το τοποθέτησε μου είπε ότι φαίνεται αρκετά καλό σε σχέση πάντα με την τιμή του.

Προτείνω να πάρεις ένα Celcia στα 299€ το 9αρι. Μην πας σε μέτρια λύση, δεν θα δεις διαφορά...

εγώ πάλι έχω χάσει την μπάλα σε αυτήν την κατηγορία. ο ένας ψυκτικός λέει το ένα, ο άλλος το άλλο, την Celsia πρώτη φορά την ακούω.. έχουμε κάποιο λινκ για το συγκεκριμένο? η έστω αριθμό μοντέλου..?

Δημοσ.

Για τέτοια κατηγορία προτείνω καλύτερα αυτό που έχει προσφορά το Carrefour στα 199€

12000btu και ενεργειακή κλάση Α

To έχω βάλει και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Εγώ μάλλον στο toyotomi καταλήγω http://prosfores-fylladia.gr/2011/06/media-markt-thessalonikis-16-06-2011/ αλλά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: έχει κανείς εμπειρία από τα συνεργεία της mediamarkt οι οποίοι τα τοποθετούν; Κάνουν καλή δουλειά ή επειδή είναι <<δωρεάν>> η τοποθέτηση στα βάζουν όπως να ναι;

Δημοσ.

Εγώ μάλλον στο toyotomi καταλήγω http://prosfores-fylladia.gr/2011/06/media-markt-thessalonikis-16-06-2011/ αλλά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: έχει κανείς εμπειρία από τα συνεργεία της mediamarkt οι οποίοι τα τοποθετούν; Κάνουν καλή δουλειά ή επειδή είναι <<δωρεάν>> η τοποθέτηση στα βάζουν όπως να ναι;

Δεν είναι συνεργεία της Media Markt. Είναι εταιρεία με ψυκτικούς με την οποία το Media Markt συνεργάζεται.

Η δουλειά που κάνουν είναι μια χαρά, αρκεί να είσαι και λίγο πάνω απο το κεφάλι τους, μην τους αφήσεις και φύγεις.

Δημοσ.

Καλήμέρα κι από εμένα.

Αν έχει κάποιος καμιά αξιόπιστη πρόταση για inverter μέχρι 650 (με εγκατάσταση) ας τη ρίξει (προς θεσ/νίκη μεριά) γιατί το κλιματιστικό μου τρέχει νερό μέσα στο δωμάτιο και δεν το κόβω για επισκευή.

Δημοσ.

Καλήμέρα κι από εμένα.

Αν έχει κάποιος καμιά αξιόπιστη πρόταση για inverter μέχρι 650 (με εγκατάσταση) ας τη ρίξει (προς θεσ/νίκη μεριά) γιατί το κλιματιστικό μου τρέχει νερό μέσα στο δωμάτιο και δεν το κόβω για επισκευή.

Φίλε μου εφόσον αυτό που τρέχει απο το μέσα κλιματιστικό είναι νερό τότε η σωλήνα της αποχέτευσης έχει ή βουλώσει ή έχει κλίση προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μαζεύει την υγρασία το εσωτερικό λεκανάκι και όταν αυτό γεμίζει αρχίζει και τρέχει. Επειδή το νερό είναι με φυσική ροή θέλει κλίση το λάστιχο ή απλά ξεβούλωμα!

Κρίμα τέτοια εποχή να πετάξεις μηχάνημα για κάτι που δεν είναι καν βλάβη.

Δημοσ.

Φίλε μου εφόσον αυτό που τρέχει απο το μέσα κλιματιστικό είναι νερό τότε η σωλήνα της αποχέτευσης έχει ή βουλώσει ή έχει κλίση προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μαζεύει την υγρασία το εσωτερικό λεκανάκι και όταν αυτό γεμίζει αρχίζει και τρέχει. Επειδή το νερό είναι με φυσική ροή θέλει κλίση το λάστιχο ή απλά ξεβούλωμα!

Κρίμα τέτοια εποχή να πετάξεις μηχάνημα για κάτι που δεν είναι καν βλάβη.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν το ήξερα αυτό.

Η αλλαγή όμως δεν αφορά αυτή τη βλάβη.

Έχει στον συμπιεστη διαρροή και το έχω συμπληρώσει φρέον ήδη 2 φορές σε 8 χρόνια...

Τη διαρροή 2 συνεργεία που έφερα δεν μπόρεσαν να τη φτιάξουν.

Αν είναι να πληρώνω κάθε τρεις και λίγο καλύτερα να αγοράσω ένα καινούριο, πιο αθόρυβο και με εγγύηση, τουλάχιστον στο συμπιεστη, >2 χρόνια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν το ήξερα αυτό.

Η αλλαγή όμως δεν αφορά αυτή τη βλάβη.

Έχει στον συμπιεστη διαρροή και το έχω συμπληρώσει φρέον ήδη 2 φορές σε 8 χρόνια...

Τη διαρροή 2 συνεργεία που έφερα δεν μπόρεσαν να τη φτιάξουν.

Αν είναι να πληρώνω κάθε τρεις και λίγο καλύτερα να αγοράσω ένα καινούριο, πιο αθόρυβο και με εγγύηση, τουλάχιστον στο συμπιεστη, >2 χρόνια.

Οκ τότε, εγώ κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελες να το αλλάξεις.

Αν πρέπει να αλλαχτεί συμπιεστής τότε το κόστος όντως είναι πολύ μεγάλο, αν απλά έχει τρυπήσει αλλού τότε απλά δεν το βρήκαν τα συνεργία που έφερες. Το αν θα το αλλάξεις πιστεύω είναι σημαντικό και τι μηχάνημα είναι αν είναι παλιό κτλ. Άλλο να είναι κανένα Daikin και άλλο κανένα Carrefour.

Δημοσ.

'Οντως rebel2000, έτσι όπως το έγραψα αυτό φαινόταν σαν αιτία.

Hitachi είναι αυτό που κάνει νερά, περασμένο Απρίλιο του 2003.

Τι παίζει με τη διαρροή δεν ξέρω.

Οι τελευταίοι που ήρθαν μου ειπαν δούλεψέ το όσο πάει και μετά πούλα το για ανταλλακτικά :Ρ

Δημοσ.

Δεν είναι συνεργεία της Media Markt. Είναι εταιρεία με ψυκτικούς με την οποία το Media Markt συνεργάζεται.

Η δουλειά που κάνουν είναι μια χαρά, αρκεί να είσαι και λίγο πάνω απο το κεφάλι τους, μην τους αφήσεις και φύγεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά αγόρασα 1 toyotomi, ήθελα και δεύτερο αλλά πολλά μου φάνηκαν τα 1100€ για 2 οπότε σκέφτομαι να πάρω και ένα singer inverter 12αρι sta 399€ με δωρεάν τοποθέτηση από το Saturn αλλά δεν έχω ιδέα εάν είναι αξιόπιστη εταιρία στα κλιματιστικά. Έχει κανείς άποψη; Αξίζει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω 2ο toyotomi inverter 10αρι αντί του Singer inverter (12αρι); Η διαφορά είναι 150€.

Δημοσ.

μεγάλο μπέρδεμα η επιλογή στα κλιματιστικά -εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 καμια γνώμη

με σώζεται

Hitachi RAS-S10H3A / RAC-S10H3

TOYOTOMI KURO MTN/MTG A228DV INV

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...