makaveli21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Πραγματικά έχει γίνει σωρία download με αποτέλεσμα να μην θυμάμαι από που κατέβασα και τι. Θέλω την βοήθεια σας σε κ'ατι αν είναι εφικτό. Μπορείτε να μου προτέινετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα βρίσκω τον κωδικό του rar αρχείου που έχω κατεβάσει και δεν θυμάμαι απο ΄που. Αν υπαρχει κάτι και έχει δοκιμασει κάποιος και έχε φέρει αποτέλεσμα θα ήθελα να με ενημερώσετε. Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά χωρίς καμία επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπέρα προγράμματα υπάρχουν ΑΛΛΑ αν δεν έχεις ιδέα -Πόσοι χαρακτήρες αποτελούν το pass -Αν είναι μόνο αριθμοί ή μόνο γράμματα -Αν παίζουν κεφαλαία μόνο, ή μόνο μικρά -Αν πχ έχει μέσα σύμβολα κλπ Το πρόγραμμα θα πάρει πολύυυυυυυ καιρό να ψάχνει... Αν λοιπόν δεν έχεις καμία ιδέα για το pass, είναι δύσκολα τα πράγματα... Συνήθως τα rar που κατεβάζεις από διάφορους στο νετ, στο όνομα του rar έχουν και το όνομά τους. Πχ μπλαμπλα_karmen.rar Και εγώ σαν karmen χρησιμοποιώ συγκεκριμένο pass... Αν λοιπόν μπεις σε ένα site Και με ψάξεις θα δεις τι pass βάζω συνήθως...
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Να προσθεσω μια ιδεα, ριξε και ενα search στο google με το ονομα του αρχειου, μαζι με την καταληξη. Ειδικα εαν μιλαμε για warez, θα παρεις αρκετα αποτελεσματα που ισως σε καποιο απο αυτα θα αναφερεται το password, με την λογικη που αναφερει η karmen για ιδια χρηση κωδικων.
lexmark Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Να προσθεσω μια ιδεα, ριξε και ενα search στο google με το ονομα του αρχειου, μαζι με την καταληξη. Ειδικα εαν μιλαμε για warez, θα παρεις αρκετα αποτελεσματα που ισως σε καποιο απο αυτα θα αναφερεται το password, με την λογικη που αναφερει η karmen για ιδια χρηση κωδικων. +1 Χεχε!! Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ξεχάσει και αυτός να σημειώνει τους κωδικούς του
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Χεχε!! Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ξεχάσει και αυτός να σημειώνει τους κωδικούς του Αν δεν παθεις...Τωρα πια μονιμως υπαρχει καπου ενα ξεκαρφωτο txt γεματο με paste ξεκαρφωτων links, κωδικων και ακατανοητων σημειωσεων. Που θα παει καποια στιγμη θα βαλω καποιο προγραμμα Post it!
EliasKir Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εγω παντα τα αντιγραφω σε μια "αυτοκολλητη σημειωση" που εχουν τα Windows. Δοκιμασε να συνηθισεις να το κανεις. Προγραμμα δεν νομιζω να βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.