Silektis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γεια σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε με ένα πρόβλημα που έχω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω φτιάξει ένα Home Network με 2 laptop, το ένα συνδεδεμένο ενσύρματα στον router, το άλλο ασύρματα. Ενώ παρακολουθώ μια ταινία που έχω κατεβάσει από τον ένα υπολογιστή στον άλλον (συνήθως παρακολουθώ σε αυτόν που είναι συνδεδεμένος ασύρματα) κόβεται η επαφή του με το laptop στο οποίο έχω κατεβάσει την ταινία ενώ συνεχίζω να έχω σύνδεση στο δίκτυο. Απλά χάνεται το Home Network μεταξύ των 2 laptop. Για να συνεχίσω δε να παρακολουθώ την ταινία, πρέπει να κλείσω τον router και να τον ανοίξω και πάλι σχεδόν αμέσως. Υπάρχει κάποια λύση γι’ αυτό; Απλά να σας ενημερώσω πως έχω πολύ καλή ταχύτητα στο δίκτυο. Ευχαριστώ πολύ!
Dark Scizor Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κατ' αρχάς τι ρούτερ έχεις; Κατα δεύτερον, φοράει πάνω το τελευταίο ή τουλάχιστον ένα πρόσφατο/αξιόπιστο firmware;
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 πολλά μπορεί να φταίνε, ίσως drivers κάρτας wifi, ίσως firmware στο router, ίσως άλλο κανάλι στο router k πάει λέγοντας. γιατί όμως δε κανεις copy paste την ταινία και να την δεις offline??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.