Προς το περιεχόμενο

Format Vista χωρις δισκακι αλλα με κωδικο

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ενας φιλος μου ενα laptop sony vaio με windows vista το οποιο τα εχει παιξει και θελουμε να το κανουμε format. Το θεμα ειναι πως δεν του εδωσαν το δισκακι αλλα μονο κωδικο. Αν χρησιμοποιησω το δισκακι των vista απο καποιον αλλο και τον κωδικο που εχει ο φιλος μου θα γινει η δουλεια?

Δημοσ.

Ναι θα γίνει, εφόσον είναι ακριβώς η ίδια έκδοση.

Αν παρ ολ αυτά συναντήσεις πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την MS και θα στα ενεργοποιήσουν αυτοί..

Δημοσ.

Ναι θα γίνει, εφόσον είναι ακριβώς η ίδια έκδοση.

Αν παρ ολ αυτά συναντήσεις πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την MS και θα στα ενεργοποιήσουν αυτοί..

Του φιλου μου ο κωδικος ειναι για windows vista home premium oemAct sony corporation και το δισκακι που μπορουμε να βρουμε windows vista home basic. Αρα φανταζομαι δεν γινεται ετσι?

Με την microsoft που μπορω να επικοινωνησω και τι να τους πω ακριβως?

Δεν εχει recovery partition το Vaio ?

Αν οχι recovery dvd δεν μπορειτε να φτιαξετε ?

Τι να σου πω φιλε δεν ξερω. Το laptop ειναι σχετικα καινουργιο (2 χρονων περιπου) αρα λογικα θα εχει. Δεν ξερω καθολου την διαδικασια ομως. Ειναι ευκολη η διαδικασια και θα λυσει το προβλημα?

Βασικα οταν ανοιγει το υπολογιστη του βγαζει τα εξης σφαλματα

dsc00036cw.th.jpgImageShack.usdsc00037fe.th.jpgImageShack.usdsc00038wh.th.jpgImageShack.usdsc00039d.th.jpgImageShack.usdsc00040jc.th.jpgImageShack.us

Οταν παταω fix errors του βγαζει αυτα

dsc00041x.th.jpg

ImageShack.us

Οταν γινεται επανεκκινηση στον υπολογιστη ομως λεει παλι τα ιδια. Δηλαδη και τα σφαλματα που καταφερε να διορθωσει τα βγαζει παλι

Δημοσ.

Τι να σου πω φιλε δεν ξερω. Το laptop ειναι σχετικα καινουργιο (2 χρονων περιπου) αρα λογικα θα εχει. Δεν ξερω καθολου την διαδικασια ομως. Ειναι ευκολη η διαδικασια και θα λυσει το προβλημα?

Βασικα οταν ανοιγει το υπολογιστη του βγαζει τα εξης σφαλματα

Μεσα απο το μενου με τα προγραμματα θα εχει επιλογη να φτιαξεις recovery dvd....Τουλαχιστον ενα που ειχε η κορη μου πριν 3 χρονια ειχε.Χρειαζοντε συνηθως 3 κενα dvd.Με αυτα το επαναφερεις οπως ηταν οταν αγοραστηκε.

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται έχεις πρόβλημα με το σκληρό, πράγμα που μπορεί να μη διορθωθεί με το format.

Καλύτερα, και άσχετα από το αν θα επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό, θα είναι να ψάξεις για εργαλεία διάγνωσης και διόρθωσης σφαλμάτων του σκληρού δίσκου. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και το hdd regenerator, μιας και φαίνεται να έχει ο δίσκος σου bad sectors.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...