CROM271 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εχει ενας φιλος μου ενα laptop sony vaio με windows vista το οποιο τα εχει παιξει και θελουμε να το κανουμε format. Το θεμα ειναι πως δεν του εδωσαν το δισκακι αλλα μονο κωδικο. Αν χρησιμοποιησω το δισκακι των vista απο καποιον αλλο και τον κωδικο που εχει ο φιλος μου θα γινει η δουλεια?
filip123go Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι θα γίνει, εφόσον είναι ακριβώς η ίδια έκδοση. Αν παρ ολ αυτά συναντήσεις πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την MS και θα στα ενεργοποιήσουν αυτοί..
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν εχει recovery partition το Vaio ? Αν οχι recovery dvd δεν μπορειτε να φτιαξετε ?
CROM271 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι θα γίνει, εφόσον είναι ακριβώς η ίδια έκδοση. Αν παρ ολ αυτά συναντήσεις πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την MS και θα στα ενεργοποιήσουν αυτοί.. Του φιλου μου ο κωδικος ειναι για windows vista home premium oemAct sony corporation και το δισκακι που μπορουμε να βρουμε windows vista home basic. Αρα φανταζομαι δεν γινεται ετσι? Με την microsoft που μπορω να επικοινωνησω και τι να τους πω ακριβως? Δεν εχει recovery partition το Vaio ? Αν οχι recovery dvd δεν μπορειτε να φτιαξετε ? Τι να σου πω φιλε δεν ξερω. Το laptop ειναι σχετικα καινουργιο (2 χρονων περιπου) αρα λογικα θα εχει. Δεν ξερω καθολου την διαδικασια ομως. Ειναι ευκολη η διαδικασια και θα λυσει το προβλημα? Βασικα οταν ανοιγει το υπολογιστη του βγαζει τα εξης σφαλματα ImageShack.usImageShack.usImageShack.usImageShack.usImageShack.us Οταν παταω fix errors του βγαζει αυτα ImageShack.us Οταν γινεται επανεκκινηση στον υπολογιστη ομως λεει παλι τα ιδια. Δηλαδη και τα σφαλματα που καταφερε να διορθωσει τα βγαζει παλι
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Τι να σου πω φιλε δεν ξερω. Το laptop ειναι σχετικα καινουργιο (2 χρονων περιπου) αρα λογικα θα εχει. Δεν ξερω καθολου την διαδικασια ομως. Ειναι ευκολη η διαδικασια και θα λυσει το προβλημα? Βασικα οταν ανοιγει το υπολογιστη του βγαζει τα εξης σφαλματα Μεσα απο το μενου με τα προγραμματα θα εχει επιλογη να φτιαξεις recovery dvd....Τουλαχιστον ενα που ειχε η κορη μου πριν 3 χρονια ειχε.Χρειαζοντε συνηθως 3 κενα dvd.Με αυτα το επαναφερεις οπως ηταν οταν αγοραστηκε.
CROM271 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βρηκα ενα torrent Windows Vista Recovery CD σε μορφη iso αλλα ειναι μονο 120 MB. Θα κανει τιποτα αυτο?
dancer_69 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Απ' ότι φαίνεται έχεις πρόβλημα με το σκληρό, πράγμα που μπορεί να μη διορθωθεί με το format. Καλύτερα, και άσχετα από το αν θα επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό, θα είναι να ψάξεις για εργαλεία διάγνωσης και διόρθωσης σφαλμάτων του σκληρού δίσκου. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και το hdd regenerator, μιας και φαίνεται να έχει ο δίσκος σου bad sectors.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.