xanoumi Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 λογο γενεθλιων αποφασησιστηκε να αγοραστει νεος υπολογιστης ποσο μεχρι 800ευρωπουλα θα αγοραστει μοναχα το κουτι, οθονη εχω μια Lg hd "22" λειτουργικο δεν θελω θα τα βαλω ολα εγω περιοχη ειναι πατρα μαγαζι πιθανον πλαισιο μιας και απο εκει προοριζεται να γινει το δωρο απο θεια μου κουτι κατι απο τα δυο λεω Xigmatek Case Midgard Midi Black Window ή CoolerMaster HAF 922 Midi Tower Black (RC-922M-KKN1-GP) απο εκει και μετα το χαος σε γενικεσ γραμμες θελω τα περιφερειακα πολυ καλα πχ κουτι τροφοδοτικο motherboard το αν θα μπει καρτα γραφικων θα εξαρτηθει απο το ποσο θα φτασει χρηση θα ειναι γενικη και οχι κατι συγκεκριμενο κανα παιχνιδακι που και που και οσο το συνατον αθορυβος
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Χρόνια πολλά . Για ποια χρήση προορίζεται το σύστημα ; μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ; μπορείς να τον αγοράσεις και από διαφορετικά καταστήματα ;
xanoumi Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 να το συνθεσω μονοσ λιγο δυσκολο...δεν το εχω ξανα κανει θα αγοραστει απο ενα μαγζαι και θα μπει σε δωσεις και τα σχετικα για αυτο δεν μπορω να τον παρω κομματια χρηση θα ειναι μηκτη, καθημερινη χρηση κανα παιχνιδακι αραια και που και προγραμματα τησ σχολης μου
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εdit: Με πρόλαβες (σκουριά έπιασα ) Ε όχι και εσύ εγώ με ποιον θα ανταγωνίζομαι τώρα; :lol: Αυτά από μένα καταστήματα είναι το πλαίσιο και το eworld στην πάτρα .Κάνε έναν κόπο και πάρε τον δίσκο απο το eworld γιατί το πλαίσιο είναι για κλείσιμο. +hhd:Samsung 1TB 52E Σύνολο:794,02Ε
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έτσι όπως τα έχει όλα στο site που δεν μπορείς να κανείς μια σύνθεση της προκοπής ας κλείσει να ησυχάσουμε και εμείς από τα διαφημιστικά emails . Όσον αναφορά την σύνθεση του υπολογιστή δες την υπογραφή μου
xanoumi Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ναι σε γενικεσ γραμμεσ ειναι ενα χαος... περασα απο πλαισιο και εβγαλα ενα κουτι case cooler master haf 922 midi tower psu coolermaster 650W gx650w cpu intel i5 2500 gigabyte p67a d3-b3 ram ddr3 corsair 4gb sta 1600 vga pci exconnect 3d 5450 1 gb ssd ocz 60 gb vertex στα 750 φτανει αξιζει??? και για κλεισιμο να πηγαινει απο εκει εχει επιλεξει και μπορουν να μου τον παρουν
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κυριολεκτικά για πέταμα είναι . Η σύνθεση που σου έκανα είναι ανώτερη μόνο ssd που δεν σου έβαλα άλλα αν θέλεις να πέσεις σε κάρτα γραφικών τότε αλλάζει
xanoumi Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κυριολεκτικά για πέταμα είναι . Η σύνθεση που σου έκανα είναι ανώτερη μόνο ssd που δεν σου έβαλα άλλα αν θέλεις να πέσεις σε κάρτα γραφικών τότε αλλάζει ειρωνικο να υποθεσω οτι ειναι...γιατι τα ιδια εχουμε βαλει πανω κατω... ssd τον θελω γιατι εχω διαβασει οτι κανει δουλεια αλλα καρτα γραφικων εχω βαλει μαπα προσφατα μου εχετε δωσει συνθεση για φιλο αλλα αυτο ηταν διατεθειμενος και εδωσε περισσοτερα φραγκα!!και ειχε παρει υπρτουμπανη καρτα γραφικων (ασχετο απλα το θυμηθηκα)
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι κάνει αρκετή δουλεία άλλα μπορείς να τον βάλεις και μετά από λίγο καιρό. Θέλεις να πέσεις σε κάρτα γραφικών για να βάλεις ssd ;
xanoumi Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αυτο ειναι που με χαλαει...δεν ξερω μαλλον ενα παο τα δυο αθα επιλεξω!!!! αμα το σκεφτεις τι με συμφερει, ειναι να καψω τον ssd και να βαλω μια καρτα γραφικων το ψαχνω μεχρι τεταρτη θα εχω καταληξει
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για μένα αφού μέσα στην χρήση του υπολογιστή υπάρχει και το gaming κάλο είναι να μην πάρεις τώρα ssd ώστε να πάρεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών την 6850 και βάζεις τον ssd σε λίγο καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.