Xdanger Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Φτιάχνω αυτό το θέμα για να γράψουμε τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε στα windows phone 7, για να μην ψάχνουμε με τις ώρες στο market για κάτι αξιόλογο. Μερικά που χρησιμοποιώ εγώ είναι τα: Native Keyboard SimpiRSS από παιχνίδια NFS undercover PES 2011 Sudoku Unlimited
Xdanger Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Κανείς δεν βάζει προγράμματα? Μάλλον δεν θα έχει και τίποτα, αρχίζω να μετανιώνω που το αγόρασα.
sotosko Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μην απογοητεύεσε, υπάρχουν αρκετές αξιόλογες εφαρμογές ήδη και στο μέλλον θα υπάρξουν και περισσότερες. Εγώ χρησιμοποιώ επιπλέον: 1)HTC Youtube 2)TVShow (είναι tracker για tv series) 3)TouchXplorer, είναι file browser (δεν υπάρχει στο market) 4)BatteryTool σου λέει πόσο ποσοστό μπαταρίας έχεις (δεν υπάρχει στο market) 5)Adobe Reader 6)2011 FIA F1 (για τους φαν της formula 1)
colossusr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Επειδη βαριεμαι να τα γραψω και 3η φορα δειτε εδω τις εφαρμογες που ανεβασα
paranoid_gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 μια που καυεβασα κ μου φανηκε ενδιαφερον ειναι το remote desktop.ειναι για να ελςγχεις το pc απο το κινητο.την εχει στο market
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.