Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει με τους drivers του chipset της mobo μου?

michailovits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!!!

Λοιπόν έχω την Asus M2N68 με το nForce 630a .

Όταν πάω στο site της nvidia για να κατεβάσω όμως drivers για το chipset μου έχει nForce 630a / GeForce 7050 και Nforce 630a / GeForce 7025 και δεν ξέρω ποια να επιλέξω.

Η μητρική μου ΔΕΝ εχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Απο την άλλη έτρεξα το smartScan της nvidia για να μου βρει αυτοματα τους drivers για την μητρική μου και μου λέει οτι εχω nForce 560 / nForce 520 και μου προτείνει drivers για αυτό!!! :o

Τι γίνεται εδω μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?? :S

Δημοσ.

Αυτή εδώ πρέπει να ειναι,και εχεις δίκιο για xp εχει κανονικά για το chipset σου για 7 δεν εχει καθόλου.

Το chipset σου σίγουρα ειναι το Nforce 630a ,φυσιολογικά πρέπει να υπάρχουν και σκέτοι Nforce 630a drivers αλλα απο την αλλη δεν ξέρω αν έχει σημασία το 7025 και 7050.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι οi nforce 630a που ψάχνει στο site της nvidia έρχονται για 7 κανονικά αλλα σαν nForce 630a/ GeForce 7050 και nForce 630a/GeForce 7025 και οχι σαν nForce 630a σκέτοι.

Δημοσ.

Αυτή που λεει ο SPANK έχω ακριβώς.Το θέμα όμως είναι οτι επικρατει ενα ψιλο χάος με τους drivers...:/

Έβαλα κάποιους τώρα και φαίνεται να δουλεύουν ολα οκ...Ελπίζω έτσι να συνεχιστεί το όλο θέμα...

Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά!!!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...