Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Κυκλώματος (Εύκολο ή Δύσκολο?)

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά. Λοιπόν, θέλω να φτιάξω αυτό το κύκλωμα

Δεν έχω γνώσεις αλλά θα με βοηθήσει ένας φίλος που τα καταλαβαίνει περισσότερο από εμένα. Λέτε να τα καταφέρω? Σας φαίνεται δύσκολο για κάποιον που δεν ασχολείται? Επίσης, πόσο περίπου θα μου κοστίσουν τα "εξαρτήματα"?

Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Άμα τα παραγγείλεις από κανα ί μπέι θα σου βγουν φθηνά. Αλλιώς πήγαινε στο μαγαζί εκεί στην Κάννιγος μη πω όνομα γτ θα θεωρηθεί διαφήμιση.

Ντινάρα προφανώς δν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει τυπωμένο γτ πολύ απλά δεν έχει γνώσεις και μάλλον δεν γουστάρει να σπαταλήσει πολύ χρόνο σε διάβασμα - πειράματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θεσσαλονίκη μένω, υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ? Πόσο περίπου πιστεύεις ότι θα μου κοστίσει? Γιατί έχω βρει ένα παρόμοιο μηχάνημα γύρω στα 25 euro. Απλά με το συγκεκριμένο θα μπορώ να διαλέξω μόνη μου τον χρόνο, ανάλογα με τις αντιστάσεις. (Αν έχω καταλάβει σωστά.)

Δημοσ.

φτιαξτο σε μπρεηνμποαρντ Ή στον αεδρα, δηλαδη βαλε το κεντρικο υλικο κ στη συνεχεια κολαγε γυρω-γυρω κ μετα απλα σταθεροποιησε τα με κολλα σε μια επιφανεια , το κολλητηρι δεν ειναι καττρομερο, μην εισπνεεις μονο το υλικο της καυσης απο το καλαι..

γκουντ λακ..

Δημοσ.

το κοστος ειναι αστειο

το πιο ακριβο απο τα εξαρτηματα πρεπει να ειναι η μπαταρια :P

απο ebay δε νομιζω οτι συμφερει

γιατι δε στελνουν μια μια αντιστασεις...

Δημοσ.

Χμμ... Ελπίζω να τα καταφέρω. Αυτό το μπρεινμπορντ τι διαφορά έχει απο την πλακέτα που λέει? Κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που μπορώ να τα αγοράσω?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

το breadbord ειναι μια πλακετα για να φτιαχνεις πειραματικα κυκλωματα,προσωρινα

δεν ειναι για μονιμη χρηση ειναι για να δεις αν δουλευει ενα κυκλωμα και να κανεις πειραματα :rolleyes:

Δημοσ.

κανονικη εννοεις αυτο που δειχνει στη φωτογραφια στις οδηγιες?αν ναι παρε αυτο

κολλητηρι εχεις?εχεις ξανακολλησει?

Δημοσ.

3,33? δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσο φτηνα

φυσικα θα κανεις δουλεια με αυτο.καλη τυχη και προσεξε μη καεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...