Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εστειλα χθες ενα φακελο και μεσα το site της courier με τον αριθμο φορτωτικης ειδα οτι παραδοθηκε αλλα τον παρελαβε αλλο ατομο και οχι ο παραληπτης που ειχα ορισει ονομαστικα εγω. Αυτο εχει συμβει και σε μενα οταν μου εχουν στειλει κατι και το παραλαμβανει οπιος βρεθει σπιτι χωρις καμμια εξουσιοδοτηση κλπ. Ειναι νομιμο αυτο ? Αν ενα πακετο περιεχει κατι εμπιστευτικο δεν εχει ευθυνη αυτος που το παρεδωσε σε οποιον βρει στο χωρο ?
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι,έτσι γίνεται. Υποτίθεται ότι περνάνε από tests οι κουριεράδες,ούτως ώστε να ξέρουν πού μπορούν να το αφήσουν,τουλάχιστον τους δικούς μου τους έλεγχα κάάάάποτε.Πρώτα σεμινάρια μακροήμερα και μετά δειγματοληπτικά,στους πελάτες πια,για feedback. Μετά ήρθαν ...οι γκρίζοι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αν κατσει "στραβη" και ο αποστολεας ζητησει εξηγησεις γιατι παραδοθηκε σε αλλο ατομο τι γινεται ?
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αν κατσει "στραβη" και ο αποστολεας ζητησει εξηγησεις γιατι παραδοθηκε σε αλλο ατομο τι γινεται ? Εγώ σε κάποια περίπτωση που μου έτυχε,τον έστειλα πίσω να το πάρει και το πήρε.Μετά τον απολύσανε,γιατί στην εκπαιδευτική περίοδο του είχαν τονίσει ότι επ ουδενί δεν το αφήνουμε σε άλλον πλην του παραλήπτη... ...γράφει το κουδούνι (ας πούμε) Κουστορίτσας,χτυπάς,κοιτάς κατάσταση κοινοχρήστων έχει τέτοιο όνομα,πας στον όροφο και στη πόρτα που λέει Κουστορίτσας και αφού σου υπογράψει το δίνεις στον ...Μπρέγκοβιτς που σου ανοίγει.Στα @@ σου και δέκα αυγά Τουρκίας,ας πρόσεχε ο Κουστορίτσας ποιούς έμπαζε σπίτι του και τί δικαιώματα τους εκχωρούσε... Συνήθως όμως ξεφορτώνεσαι όπως λάχει,με προταιρεότητα στην ασφάλεια,η οποία κοντράρει στα ίσα το πρώην 114 και νυν 120 άρθρο του συντάγματος:Επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.lol Έλα μου όμως που δεν έχει Έλληνες κούριερς πια....
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγώ σε κάποια περίπτωση που μου έτυχε,τον έστειλα πίσω να το πάρει και το πήρε.Μετά τον απολύσανε,γιατί στην εκπαιδευτική περίοδο του είχαν τονίσει ότι επ ουδενί δεν το αφήνουμε σε άλλον πλην του παραλήπτη... ...γράφει το κουδούνι (ας πούμε) Κουστορίτσας,χτυπάς,κοιτάς κατάσταση κοινοχρήστων έχει τέτοιο όνομα,πας στον όροφο και στη πόρτα που λέει Κουστορίτσας και αφού σου υπογράψει το δίνεις στον ...Μπρέγκοβιτς που σου ανοίγει.Στα @@ σου και δέκα αυγά Τουρκίας,ας πρόσεχε ο Κουστορίτσας ποιούς έμπαζε σπίτι του και τί δικαιώματα τους εκχωρούσε... Συνήθως όμως ξεφορτώνεσαι όπως λάχει,με προταιρεότητα στην ασφάλεια,η οποία κοντράρει στα ίσα το πρώην 114 και νυν 120 άρθρο του συντάγματος:Επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.lol Έλα μου όμως που δεν έχει Έλληνες κούριερς πια.... Ο παραληπτης δεν ειναι υποχρεωμενος να δειξει ταυτοτητα ????Ειναι δυνατον ???
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ο παραληπτης δεν ειναι υποχρεωμενος να δειξει ταυτοτητα ????Ειναι δυνατον ??? Ναι ρε Γιάννη,αφού σου λέω,διαπιστώνεις ότι στον όροφο και στη πόρτα που γράφει το όνομα,κάποιος σου ανοίγει.Λες να είναι ο γείτονας;
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι ρε Γιάννη,αφού σου λέω,διαπιστώνεις ότι στον όροφο και στη πόρτα που γράφει το όνομα,κάποιος σου ανοίγει.Λες να είναι ο γείτονας; Σε ενα σπιτι, συνηθως δεν μενει ενα ατομο ....Ας μου τυχαινε εμενα και θα εβλεπες ζημια που θα τους εκανα αν ειχα λογο να τρεξω.
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Σε ενα σπιτι, συνηθως δεν μενει ενα ατομο ....Ας μου τυχαινε εμενα και θα εβλεπες ζημια που θα τους εκανα αν ειχα λογο να τρεξω. Δηλαδή ,ας πούμε,έφερνε ένας κούριερ ένα γράμμα στον όροφό σου,χτύπαγε το κουδούνι σου και το παρέδιδε στη Βιβή που του άνοιξε τη πόρτα σου. Θάκανες μανούρα μετά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδή ,ας πούμε,έφερνε ένας κούριερ ένα γράμμα στον όροφό σου,χτύπαγε το κουδούνι σου και το παρέδιδε στη Βιβή που του άνοιξε τη πόρτα σου. Θάκανες μανούρα μετά; Αν ειχα λογο φυσικαααααα !!!!! Με ποιο δικαιωμα θα το εδινε ????Αν ηταν γραμμα απο ...αλλη γυναικα ??? Αν εγραφα 1ος οροφος διαμερισμα 3 για παραδειγμα θα ειχε καθε δικαιωμα να το δωσει σε οποιον ανοιγε.
Mika Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 35apontos τις εννοιες "συγκατοίκηση" και "αυστηρά προσωπικό" τσεκαρε
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 @Mika Δεν υπάρχει αυστηρά προσωπικό στην ΕΕΤ για τις εταιρείες courrier,κοίτα το. @Γιάννη,έχω αρχίσει και σε φοβάμαι....
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 @Mika Δεν υπάρχει αυστηρά προσωπικό στην ΕΕΤ για τις εταιρείες courrier,κοίτα το. @Γιάννη,έχω αρχίσει και σε φοβάμαι.... Ποτε δεν ειναι αργα.....Ξερεις εσυ !!! Αυριο θα κανω καποιους να ...τρεχουν !!!!!
35apontos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ποτε δεν ειναι αργα.....Ξερεις εσυ !!! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε παιδάκι μου... ...κι είναι κι ένα maturάκι που με παρακαλάει να πάω να της φτιάξω το δίκτυο... Αυριο θα κανω καποιους να ...τρεχουν !!!!!Ναι,σιγά μη τους κάνεις να τρέχουνε,εσύ θα βγάλεις τη μπέμπελη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.